Kayyu Cailou çizgi film izle video izle


Çocukların çok beğendiği Kayyu çizgi filmleri oldukça tutuldu.Caillou çizgi filmi diğer çizgi filmlere oranla aralarındaki en başarılı ve iddalıçizgi fil olarak dikkat çekiyor. Çizgi film haricinde caillou oyunları ilede kendisine yeni bir izleyici topluluğu da oluşturan Caillou yu ülkemizde genellikle kayu adıyla tanınır. Kanadada ilkolarak 1998 yılında yayımlanan çizgi filminin ana karakteri 4 yaşındaki bir çocuğun ailesiyle ve arkadaşlarıyla olan dialoglarınından oluşmaktadır.
Caillou çizgi filmi çocukları eğitici ve öğretici yayın şekli ile ailelerinde çocuklarına güvenle izletebileceği bir çizgi film olarak dikkat çekmektedir.
www.efsaneblog.net

www.efsaneblog.net
Kayu çizgi filmi, kayu çizgifilm oyunlarındada olduğu gibi 7 ana karakterden oluşmaktadır. Birinci ana karakter adındanda belli olduğu gibi kayu’dur.Çok akıllı zeki ve söz dinleyen bir karakteri oluşturan kayu oyunları genellikle ailesiyle dialog halindedir, ailesiyle olan dialoglarının ana temaolduğu çizgi filmde, zamanla arkadaş ve komşu ilişki, dialoglarıda ele alınır. Düzgün, akıllı ve genelikle söz dinleyen bir karakter olan kayu 110bölümden oluşmaktadır. Ülkemizde ve dünyada hala ilgiyle izlenmektedir.

www.efsaneblog.net

www.efsaneblog.net

www.efsaneblog.net

Çizgi filmdeki caillou oyunları ve karakteri tasarım olan hep aynı kalsada izleyici kitlesi olarak üzerine devamlı yeni hayranlar katan bir karakter olarak dikkatçekmektedir. Her yaştan izlieyicisi olan kayu’nun ailelerinde çocuklarına izleteceği karakter olarak örnek kişilik seçmeleriyle izleyici kitlesinidahada genişleticeği düşünülmektedir. Kayu oyunlarıda kayu çizgi filmi gibi hergün izleyici sayısına yenisini eklemektedir


0 yorum:

Yorum Gönder