Fenerbahçe Werder Bremen maçı izle özeti

Fenerbahçe Werder Bremen maçı izle özeti ve Golleri izle

23 Ağustos Salı Fenerbahçe Hazırlık Maçı,Fb Werder Bremen maçı
Fenerbahçe ile Werder Bremen arasındaki karşılaşma, Osnabruck şehrindeki Osnatel Arena Stadı’nda TSİ Maç Saati:19.30′da oynanacak.Bu arada, www.efsaneblog.net mücadelenin bilet satışına dair detayların daha sonra kulübün internet sitesinden açıklanacağı bildirildi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman Nürnberg ve Palermo galibiyetlerinin ardından Werder Bremen maçını da kazanarak, kazanma alışkanlıklarını devam ettirmek istediklerini söyledi.Aykut Kocaman yaptığı açıklamada, 23 Ağustos Salı günü Werder Bremen ile oynayacakları hazırlık maçına değindi.

Werder Bremen’in ciddi bir rakip olduğunu söyleyen Aykut Kocaman, “Kamp dönemindeki son maçımızda 23 Ağustos Salı günü Werder Bremen ile oynayacağız. Ciddi bir rakip. Nürnberg ve Palermo galibiyetlerinin ardından bu maçı da kazanmak istiyoruz. Kazanma alışkanlığımızı devam ettirmek istiyoruz. Bizim için önemli bir sınav olacak” ifadelerini kullandı.”Taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmayacağına inanıyorum”
Werder Bremen maçı öncesi taraftarlara seslenen Aykut Kocaman, “Werder Bremen maçında bu bölgede yasayan taraftarlarımızın da takımımızı yalnız bırakmayacağına inanıyorum” dedi.

Gelen Aramalar:fenerbahçe verdar bramen maçı video (1)Fenerbahçe – Werder Bremen maçı izle özeti (1)WERDER BREMEN 0 -1 FENERBAHÇE maçının özetini izle (1)WERDER BREMEN 0 -1 FENERBAHÇE özet (1)werder bremen fenerbahçe maçı izleözet (1)Werder Bremen vs Fenerbahce 0 -1 özet (1)

0 yorum:

Yorum Gönder