Galatasaray 1-2 Real Madrid maçı özeti golleri izle

Galatasaray, Real Madrid’e 2-1 yenildi

Real Madrid’in efsanevi futbolcusu, teknik direktörü ve kulüp başkanı Santiago Bernabeu’nun anısına bu yıl 33′üncüsü yapılan turnuvada Real Madrid, Galatasaray’ı 2-1 yendi.

Maçın ilk dakikalarında Galatasaray, rakibine karşı daha atak ve organize bir futbol ortaya koydu. 10. dakikada Kazım’ın sağ kanattan hızlı geliştirdiği atakta, ceza sahası içine sert ortasında kalenin sol köşesinde topla buluşan Eboue, Sergio Ramos’u çalımladıktan sonra yerden pasında Selçuk’u topla buluşturdu. Selçuk topu ağlara gönderdi. Galatasaray, 1-0 öne geçtikten sonra maçın temposunu dengede tutmaya çalışırken, 28. dakikada Servet’in sakatlanarak sahadan çıkması, sarı-kırmızılıların oyun düzenini bozdu.

Real Madrid ise Di Maria ve Kaka ikilisiyle geliştirdiği ataklarla Galatasaray kalesinde tehlike yaratmaya çalıştı. 33. dakikada Galatasaray ceza alanının sol dışından Xabi Alonso’nun kullandığı serbest vuruşta, Sergio Ramos güzel bir kafa golüyle skora dengeyi getirdi: 1-1.

Real Madrid, beraberlik sonrasında ataklarını artırsa da ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya başlarken Mourinho, 5 oyuncu değiştirerek Ronaldo, Carvalho, Mesut, Benzema ve Albiol’u sahaya sürdü. Yıldız oyuncularıyla ilk dakikadan itibaren etkili olan Real Madrid, 50. dakikada Xabi Alonso’nun ara pasında Galatasaray ceza alanının ortasında topla buluşan Benzema’nın vuruşunda 2-1 öne geçti.

Sarı-kırmızılarda teknik direktör Fatih Terim de 58. dakikada 4 oyuncusunu aynı anda değiştirerek, Ceyhun, Ayhan, Engin ve Kurtuluş’u oyuna aldı.

Ev sahibi Real Madrid, 2-1′den sonra skoru korumaya yönelik daha defansif bir futbol sergilerken, Galatasaray da rakip kalede tehlikeli olabilecek atak gerçekleştiremedi. Maçın son saniyelerinde Real Madrid kalecisi ile karşı karşıya kalan Elmander, müsait bir pozisyondan yararlanamadı.

Maç, 2-1 Real Madrid’in üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray 1-2 Real Madrid maçı özeti golleri izle Video İzle

Galatasaray 1-2 Real Madrid maçı özeti golleri izle Video İzle

Bu arada kupa maçı olmasına rağmen sezon öncesi hazırlık anlamı taşıyan karşılaşmada, Real Madrid 10, Galatasaray ise 9 oyuncu değişikliği yaptı.

Stat: Santiago Bernabeu

Yazar admin


Yayınlanan Kategoriler Spor Etiketler :1-2 24 Ağustos golleri izle, 1-2 golleri izle, 24 Ağustos 2011 Galatasaray 1-2 golleri özeti izle, 24 Ağustos 2011 Galatasaray golleri video izle, 24 Ağustos Galatasaray Real Madrid golleri özeti, 24.08.2011 Galatasaray maçı golleri izle, 24.08.2011 Galatasaray maçı golleri özeti izle, :1 :2 golleri izle 24 Ağustos, galatasaray, Galatasaray 1-2 24 Ağustos izle, Galatasaray 1-2 golleri izle 24 Ağustos, Galatasaray 1-2 gollerini izle, Galatasaray 1-2 izle, Galatasaray 1-2 Real Madrid, Galatasaray 1-2 Real Madrid maçı, Galatasaray:1 :2 Galatasaray gollerini izle, Galatasaray’ı 2-1, Real Madrid, Real Madrid 2-1 golleri izle 24 Ağustos, Real Madrid 2-1 gollerini izle, Real Madrid 2-1 izle, Real Madrid:2 :1 Real Madrid gollerini izle, Real Madrid’e 2-1 yenildi, Santiago Bernabeu

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar murat in 2011 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu yayınlandı
"ben inşaat teknoloji alanını kazandım nasıl bir bölüm bana kısaca bilgi …"ayşegül in Vergi Affı Başvuru Süresi 1 Ay Uzatıldı
"ya bu vergi affı hala sürüyomu...…"demet in 20 Ağustos 2011 Ehliyet Sınavı Giriş Yerleri ve Soruları Cevapları
"arkadaşlar hanginizde l kitapcığını cevap anahtarı olan varmıvarsa yaza…"fatih kılınç in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"slm 21 yasındayım bende szleşmelı er olmak ıstıyorum agrı dogu beyazıtta…"merve in Başbakanlık Bursu Nedir? Nasıl Alınır? Hangi Şartlar Gerekir?
"iyi günler size bir şey sormak istiyorum ben başbakanlık bursu almak istiyor…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar Son Makaleler Real Madrid 2-1Galatasaray Maç Sonucu Maç Özetiİşsiz ve emekliye hükümetten müjdeRamazan Bayram 2011 – Bayram tatilinde Ego otobüsleri ücretsiz olacakİstanbul’un orta yerinde ‘Aile plajı’Forbes ‘Dünyanın en güçlü 100 kadını’Ankara Konya hızlı tren seferleri yoğun ilgi gördü Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookFenerbahçegalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKÖSYMİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı onhaberlericabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder