iPhone’dan Sınırları Zorlayan Video

 İPhone 5 henüz piyasaya çıkmadan “iPhone 5 Concept” etiketiyle şimdiden sosyal paylaşım sitelerinin en fazla paylaşılan videolarından biri oldu.

Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 5’in satışlarının baharda patlama yaparak yıl sonunda 1.2 milyon adete ulaşması bekleniyor. Ultra incelikteki cihaz, lazer klavyesi ve hologram görüntü özelliğiyle şimdiden gönülleri fethetmiş gibi gözüküyor.

AppleInsider’da yayınlanan habere göre, yeni iPhone’larda kullanılan mini-projektör teknolojisiyle iPhone holografik ekran ve klavye kullanılabilecek.  Sanal klavye ve ekranın başka bir yüzeye yansıtılarak kullanılabilmesini sağlayan bu teknolojiyle kullanıcı isterse projeksiyon klavyenin boyutunu kendine göre ayarlayabilecek. Projektör özelliğiyle kullanıcılar, sunumlarını, videolarını, fotoğraf ve diğer içerikleri duvara yansıtabilecekler.

iPhone 5 Konsept Özellikleri İzle

iPhone 5 Konsept Özellikleri İzle

MacRumors’un haberine göre ise iPhone 5′in bataryası, şekil ve kasa itibariyle iPhone 4′ünkiyle hemen hemen aynı olacağı belirtildi.

Siteye göre iPhone 5 bataryası DVT_B3 etiketini taşıyacak ve en önemlisi her ne kadar iPhone 5′teki güç yönetimi ayarları ve özellikleri farklı olacak olsa da iPhone 4′ün batarya ömrüyle yeni iPhone’unki çok da farklı olmayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder