Survivor adasında ödül oyunu kavgası





İlgili Haberler:  Kibirle uzayda savaşırım
  Korkaklar kahraman olamaz
  'Biz gülelim diye yapıyor'
  'Dominikliler Nihat'ı 3. bölgeden milletvekilliğine aday gösterirlerdi'
  İşte Nihat Doğan gerçeği
  Nihat Doğan'ın beden dili ne diyor?
  Aşk başladı!
  Asena ile Pascal Nouma aşkı başladı!
  Merak etme Nihat
  Gıybetçileri ihbar etti
  Bu kavga bitmez
  Ne ada ama?
  Nihat'a 'Angut' dedi
  Sevgilisi Nihat Doğan'a 'Angut' dedi
12 Haziran 2011 Pazar - 00:17 - Beyaz Gazete Özel Survivor adasında ödül oyunu kavgasıSurvivor adasında düzenlenen ödül oyunları yarışmacıları daha çok hırslandırıyor. Bu hafta yapılan ödül oyununu Taner kazandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

Ödül oyunu öncesi Taner, ödül oyununu kazanması halinde uçakla değil arabayla gitme talebinde bulundu. Taner, uçaklardan korktuğunu ifade ederek “ Ben ödülü kazanırsam ya da götürülürsem, beni pırpırlı uçakla götürmeyin .Arabayla gitmeye razıyım. Jete binmeye razıyım ama, o pırpırlıya binmek istemiyorum.” dedi. Taner’in bu talebi, Acun tarafından kabul edildi.

Ödül yarışmasında Nihat bacağından yaralanırken, adada bulunan sağlık görevliler, yaralanan Nihat’ı tedavi etti. Kısa süren tedavinin ardından Nihat yarışmaya kaldığı yerden devam etti.

Survivor adasında ki heyecan son haftalara yaklaşılırken artmaya devam ediyor. Ödül oyunu için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar kıyasıya yarışıyorlar. Bu hafta ki ödül oyununu kazanan yarışmacı ise Taner oldu. Taner’in ardından ikinci olan Derya’da ödülü hak ederken; Taner’in yanında kimi götüreceği konusunda kararsız kaldı.

Taçmin ve Nihat arasında seçim yapmak zorunda kalan Taner, yazı tura atacağını söyleyince Nihat’la tartıştı. Taner’in yazı tura atacağını söylemesine tepki gösteren Nihat “Yazı tura atarsan, kazansan da gitmem.” dedi. Daha önce kendisinin kazandığı ödül oyunlarında yazı turaya ihtiyaç duymadan, Taner’i götürdüğünü söyleyen Nihat “Adam ol. Ya götürürsün, ya da götürmezsin. Sapla samanı ayır.” dedi.

Taner ise, Nihat’ında kendisini yazı tura ile götürdüğünü söyledi. Kısa süren tartışmada Taçmin’e “Biraz Survivor’u yaşamak istiyor musun?” diye sordu. Taçmin’in darılmayacağını söylemesi üzerine Taner, Bontanaka’ya Nihat’ı götürme kararı aldı.

Tercih sonrası konuşan Taner, Taçmin’in artık gerçek bir Survivor tecrübesi yaşaması gerektiğini düşündüğü için böyle bir tercihte bulunduğunu ifade ederek “Kız erkek eşittir. Taçmin’in artık Survivor hayatı başlıyor. Kızı adada yalnız bırakmışsın, erkeği adada yalnız bırakmışsın demekle olmuyor. Gelme o zaman Survivor’a. Survivor’e bilerek geliyorsun.” dedi.

Ödül oyunu kazanan Taner, kalacakları otele uçak fobisi nedeniyle arabayla gitmeyi tercih ederken, Derya ve Nihat; Taner’den önce gidip otelde golf oynadı, masaj yaptırdı. Aradan saatler sonra otele giriş yapan Taner’in dengesiz hareketleri ise kendine pahalıya patladı. Dans ederek odaya girmek isteyen Taner, kafasını kapıya çarpınca Nihat ve Derya gülme krizine girdi.


BEYAZ GAZETE


0 yorum:

Yorum Gönder