Pinhani Konseri

Pinhani Konseri - Bilet Fiyatları - 24 Haziran 2011 ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Kültür-Sanat Pinhani Konseri Haziran 20, 2011 at 13:50 | Kültür-Sanat Yorum Yaz            


Pinhani Jolly Joker Balans Konseri – 24 Haziran 2011

Pinhani Konseri ne zaman? bilet fiyatları ne kadar?  Pinhani konserinin mekanı neresi? Jolly Joker Balans sahnesi ulaşım,harita mekan açılış saati ve iletişim bilgilerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer gruplardan sıyrılıp bugünün ve yarının en önemli rock gruplarından biri olan Pinhani, Jolly Joker Balans sahnesinden seslenmeye devam ediyor.

Pinhani 2003 yılında iki kuzen Sinan Kaynakçı ve Zeynep Eylül Üçer tarafından kuruldu. İki kuzen kaydettikleri demoyu Akın Eldes’e dinletti ve böylece albüm serüvenleri başladı. 2006′nın nisan ayında ilk albümleri ‘İnandığın Masallar’ yayınlandı. Albümde gitarları Akın Eldes, davulları Cem Aksel çaldı. 2006′da gruba davulcu Hami Ünlü katıldı. Akın Eldes ve Cem Aksel’in yanı sıra Ceyhun Kaya, Selim Aydın gibi birçok müzisyen konserlerde gruba eşlik ediyor.

Kurulduğu günden bu yana müziğe verdiği destek ile hayata değer katan, düzenlediği konserlerle binlerce kişiye müziğin coşkusunu yaşatan Avea, bu yaz “Avea Geceleri ” ile Jolly Joker Balans’ta müzikseverleri coşturmaya devam edecek.

Pinhani  Konseri’nin Bilet Fiyatları;

Ayakta: 34,00 TL
VIP: 67,00 TL

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

Biletleri http://www.biletix.com/event.htm?id=MLB81 Biletix adresinden temin edebilirsiniz.

Mekan Hakkında Bilgiler:

Jolly Joker Balans Nerede?, Adres, Ulaşım,Oturma Planı ve Harita Bilgileri İçin Tıklayın.


Benzer KonularAdana Saimbeyli Mobese Kameraları Canlı İzle Adana Saimbeyli Trafik KameralarıHatay Kumlu Kaymakamlığıizmir Foça KaymakamlığıErzurum Tortum KaymakamlığıGiresun Görele Resimleri


Paylaş

Etiketler: Avea Geceleri Pinhani, Pinhani 2011, Pinhani Konseri Bilet, Pinhani Konseri Nerede

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Pinhani Konseri Güncel Aramalar
sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem46 sorgu, 1,882 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder