Beyoğlu Hayal Kahvesi

Beyoğlu Hayal Kahvesi Bistro Nerede? Ulaşım, Harita ve Adres Bilgileri ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Mekanlar Beyoğlu Hayal Kahvesi Haziran 24, 2011 at 19:25 | Mekanlar Yorum Yaz            


Beyoğlu Hayal Kahvesi Bistro Nerede? Ulaşım, Harita ve Adres Bilgileri

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Beyoğlu Hayal Kahvesi, İstiklal Caddesi’nde Fitaş Sinemaları’nı geçtikten sonra soldan ikinci sokakta yer alır. Fitaş Sinemaları’na yaklaşık 150 metre mesafededir. Beyoğlu Hayal Kahvesi hakkında adres, ulaşım, kroki, harita ve otopark bilgilerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Beyoğlu Hayal Kahvesi hakkında yorum ve görüşlerinizi yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Mekan Hakkında Bilgiler:

Ulaşım Adres Bilgileri: Büyük Parmak Kapı Sk. Afrika Han No:A-B

Beyoğlu Hayal Kahvesi, İstiklal Caddesi’nde Fitaş Sinemaları’nı geçtikten sonra soldan ikinci sokakta yer alır. Fitaş Sinemaları’na yaklaşık 150 metre mesafededir.

Toplu Taşıma Bilgileri;

Taksim’e geliş için metro hattından, Taksim son durak olan tüm otobüslerden ve dolmuşlardan faydalanabilirsiniz.

Otopark Bilgileri;

Atatürk Kültür Merkezi’nin hemen yanında bulunan Trafik Vakfı’na ait olan 500 araçlık otoparkı kullanabilirsiniz. Ayrıca Taksim Evlendirme Dairesi önünde de 100 araçlık bir otopark bulunmaktadır. Sıraselviler Caddesi üzerinde de özel otoparklar mevcuttur.

Mekanın Oturma Bilgileri, Krokisi ve Resimleri;

#gallery-1 {margin: auto;}#gallery-1 .gallery-item {float: left;margin-top: 10px;text-align: center;width: 25%;}#gallery-1 img {border: 2px solid #cfcfcf;}#gallery-1 .gallery-caption {margin-left: 0;}ici-beyoglu-hayal-kahvesibeyoglu-hayal-kahvesibistrohayal

Bu Konuya Bakanlar Bunlarada BaktılarAbdi İpekçi ArenaElektronik Toplu Ulaşım Kart Sorgu Sonuçlarıİzmir KentKart Bayileri ESHOTEshot.gov.trEce Erken Mavi Şeker Programına Nasıl Gidilir


Paylaş

Etiketler: Beyoğlu Hayal Kahvesi, Bistro Nerede, Ulaşım

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Beyoğlu Hayal Kahvesi Güncel Aramalar
beyoğlu hayal kahvesi bistro adres sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem47 sorgu, 1,040 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder