Serdar Ortaç Harbiye Açık Hava Konseri

Serdar Ortaç Harbiye Konseri - Bilet Fiyatları - 26 Haziran 2011 ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Kültür-Sanat Serdar Ortaç Harbiye Açık Hava Konseri Haziran 17, 2011 at 16:56 | Kültür-Sanat Yorum Yaz            


Serdar Ortaç Harbiye Açık Hava Konseri - 26 Haziran 2011 Cumartesi, Saat 21:00

Serdar Ortaç Konseri ne zaman? bilet fiyatları ne kadar? Serdar Ortaç konserinin makanı neresi?  Serdar Ortaç Konserinin yapılacağı Cemil Topuzlu Açıkhava Salonu ulaşım,iletişim, oturma planı hakkında bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Hepimizin bildiği gibi başarılı şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç Sahne hakimiyeti ve performansıyla, seyirciyle sıcak ilişkisiyle her konseri ayrı bir şölen olan Serdar Ortaç yaz gecelerine serinlik katmak için Açıkhava’da!

İlk albümü “Aşk” (1994) ile müzik dünyasına merhaba diyen ünlü sanatçı yeteneğini ikinci albümü “Yaz Yağmuru” (1996) ile bir kere daha kanıtladı. Bu albümü İspanyolca seslendirerek (“Loco Para Amar”) Türk pop müziğini Meksika’ya taşıyan Serdar Ortaç, sahne performansı ve güçlü yorumuyla Türp Pop Müziği’ndeki önemini koruyor.

Serdar Ortaç Açıkhava Konseri’nin Bilet Fiyatları;

1. Kategori: 175,00 TL
2. Kategori: 150,00 TL
3. Kategori: 105,00 TL
4. Kategori: 80,00 TL
5. Kategori: 65,00 TL
Protokol: 225,00 TL

Biletleri http://www.biletix.com/event.htm?id=MCE06 adresinden temin edebilirsiniz.

Mekan Hakkında Bilgiler:

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu Ulaşım,Otopark ve  Harita Bilgileri İçin Buraya Tıklayın.


Bu Konuya Bakanlar Bunlarada BaktılarSerdar Ortaç KonseriAjda Pekkan KonseriCemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi


Paylaş

Etiketler: Cemil Topuzlu Ulaşım, Serdar Ortaç Bilet, Serdar Ortaç Konseri

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Serdar Ortaç Harbiye Açık Hava Konseri Güncel Aramalar
26 haziran serdar ortaç konseriserdar ortaç 26 haziran 2011 harbiye konseri sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem43 sorgu, 1,308 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder