Yer Gök Aşk Dizisi 30 Mayıs 2011 izle

Yer Gök Aşk Dizisi 30 Mayıs 2011 izle, 30 mayıs Yer Gök Aşk Dizisi izle, Yer Gök Aşk Dizisi 30 05 2011 seyret, Yer Gök Aşk Dizisi 30 mayıs full video izle

Havva bu kez farkında olmadan kendi kuyusunu kazar!
Gelinliği söndürmeyi başaran Havva, Yusuf’un gitmesine engel olmaz. Sevdiği adamın arkasından çaresizce ağlarken, etrafını saran alevleri fark edecek durumda değildir. Kızını bir türlü bulamayan Şeref, konağın kapısına dayanır. İki anne evlatları için kavga eder. Perişan halde konağa getirilen Yusuf, Şeref’e Havva’nın yerini söyler.

Şeref, son anda yetişir ve Havva’yı yanmaktan kurtarır. Kızının Yusuf’u unutması ve kendisine gelmesi için ne gerekiyorsa yapacak, Sultan’la bile görüşmesine izin vermeyecektir. Ama Remzi onunla aynı fikirde değildir. Sultan ve Havva’nın buluşmasını sağlar.

Havva ise sıfırdan başlayıp Yusuf’u yeniden kazanmaya karar vermiştir. Bunun için Sultan’dan yardım ister. Oysa Yusuf’un Havva’nın adını bile duymaya tahammülü yoktur. Kendisiyle Havva hakkında konuşmaya çalışan Sultan’ı işten atar. Konaktan kovulan Sultan ablasının evine sığınır. Yusuf’a kavuşmak için Bade’den kurtulmak isteyen Havva, Celal Palalı ile konuşur ve farkında olmadan kendi sonunu hazırlar.

Google'den Gelen Aramalar30/05/2011 YER GÖK AŞK

0 yorum:

Yorum Gönder