Bir Fikrin Mi Var 13. bölüm 29 Mayıs 2011 izle

Bir Fikrin Mi Var 13. bölüm 29 Mayıs 2011 izle, 29 mayıs Bir Fikrin Mi Var izle, Bir Fikrin Mi Var programı 29 mayıs izle, Bir Fikrin Mi Var 29 05 2011 izle

1 milyon TL’lik ödül sahiplerini buluyor!
Yaklaşık 1 Milyon Türk Lirasını bulan ödülüyle girişimlerin yoğun ilgisini toplayan ve 12 haftadır elemeleri yayınlanan “Bir Fikrin mi Var?” yarışmasının kazananları, Pazar akşamı Sabancı Gösteri Merkezi’nde yapılan büyük finalde belli oluyor.

Vodafone İş Ortağım’ın katkılarıyla düzenlenen yarışmanın finalini Burcu Esmersoy ve Celal Pir sunuyor. Jürideki isimler ise; Zorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, Vodafane Türkiye CEO’su Serpil Timuray ve daimi jüri TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Koton Giyim Yönetim Kurulu Eş Başkanı Gülden Yılmaz ve Uludağ İçecek 4. Kuşak Temsilcisi ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kızıl.

10 proje sahibi, finalde son kez jürinin karşısına çıkarak ürünlerini anlatıyor. Büyük jüri ve SMS ile oylamaya katılan NTV izleyicileri ise yaklaşık 1 Milyon TL’yi bulan büyük ödüle ortak olacak fikirleri seçiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder