29 Mayıs 2011 Başbakan Tayyip Erdoğan Kayseri Mitingi İzle



Recep Tayyip Erdoğanın 29.05.2011 Kayseri Konuşması Canlı İzle Video
basbakan miting
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 29 Mayıs Cumartesi günü Kayseri’ye geliyor.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, "Tüm hemşehrilerimizi parti farkı gözetmeksizin başbakanımızı dinlemeye davet ediyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mayıs Pazar günü Kayseri'de düzenlenecek mitingde halka hitap edeceğini anımsatarak, "Tüm hemşehrilerimizi parti farkı gözetmeksizin başbakanımızı dinlemeye davet ediyoruz" dedi.

Dengiz, düzenlediği basın toplantısında, seçim çalışmaları kapsamında bütün ilçe, belde ve köyleri ziyaret etmeye, vatandaşlarla iç içe olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Bu süreçte halktan son derece olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Dengiz, önceki dönemlerden bile daha fazla ilgi gördüklerini kaydetti.

Dengiz, bugüne dek üsluplarını hiç bozmadıklarını, bundan sonra da bozmayacaklarını belirterek, "Dürüst, seviyeli ve ilkeli siyaset yapmaya devam edeceğiz. Bu tavrımızdan da hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Kim nasıl siyaset yaparsa yapsın, kim yalana, dolana, iftiraya ve milleti kandırmaya kalkışırsa kalkışsın, biz istikametimizi korumaya devam edeceğiz. Bu seçimleri de bu şekilde tamamlamayı temenni ediyoruz" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mayıs Pazar günü Kayseri'de düzenlenecek mitingde halka hitap edeceğini kaydeden Dengiz, şöyle devam etti:

"Tüm hemşehrilerimizi parti farkı gözetmeksizin başbakanımızı dinlemeye davet ediyoruz. Yapılan konuşmaları ve ileriye dönük hedefleri tam manasıyla anlayabilmek için bu tür açık hava toplantılarına bizzat katılmanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Halkımızın, ülkemizin geleceği açısından bu kadar büyük önem taşıyan seçimler için 2 saat gibi çok kısa bir zaman dilimini ayırmalarının ülkenin hayrına olacağına inanıyoruz."

Dengiz, mitinge katılmak isteyen vatandaşlar için her mahalleden Cumhuriyet Meydanı'na otobüs kaldıracaklarını, şapka, Türk bayrağı ve parti bayrağı ile kaşkol dağıtacaklarını sözlerine ekledi.
akp Kayseri mitingi ne zaman,Kayseri da başbakan canlı izle,recep tayyip erdoğan Kayseri canlı,akparti Kayseri mitingi canlı,tayyiperdoğanKayserimitingini canlı izle,başbakan Kayseri canlı izle,AKP Kayseri MİTİNGİ CANLI İZLE,tayyip erdoğan Kayseri mitingi izle,2011 seçim miting için erdoğan Kayseriya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Kayseri miting canlı,Kayseri TAYYİP ERDOĞAN CANLI,recep tayip erdoğan Kayseri,recep tayyip erdoğanın Kayseri mitingi,recep tayyip erdoğan Kayseri canlı izle,recep tayyip erdoğan Kayseri mitingi canlı izle

0 yorum:

Yorum Gönder