29 Mayıs 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Bursa Mitingi İzle



Kemal Kılıçdaroğlunun 29.05.2011 Bursa Konuşması Canlı İzle Video
kemal kılıçdaroğlu miting
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 29 Mayıs'ta Bursa'ya geliyor..

Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı sayın Kemal KILIÇDAROĞLU,29 Mayıs 2011 Pazar günü biz Bursa'lılarla buluşmak üzere Gökdere Bulvarında dev miting için geliyor.

Yalova’daki miting Bursa ile ilgili mesajlar veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Mayıs’ta yapacağı mitinge göndermede bulundu.

Kılıçdaroğlu, “Bursa’yı ve Bursalıları seviyorum. Onlara hizmet etmek istiyorum. Bursa kan kaybetti. Bursa’yı kendi bölgesinin en görkemli illerinden birisi haline getireceğim. Ve bu konuda kararlıyım. Aş isteyene aş, iş isteyene iş Bursa’da yaratılacak. Mitingimizde Bursa’ya güzel mesajlarımız olacak” dedi.

KALELİ’DEN DEĞİŞİM ÇAĞRISI…

Mitinge katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli de, “Genel Başkanımızla, yurdun çeşitli yerlerinde mitinglerdeyiz. Bütün mitinglerimizde vatandaşımız, tüm tepkilerini dile getirebilme şansına sahip oluyor. Genel Başkanımız da somut ve herkes için ürettiğimiz projelerimizi halkla paylaşıyor. Biz, Bursa’da sürekli gezerek, herkesle birlikte olarak projelerimizi anlatıyoruz. CHP, herkesin inandığı, güvendiği sosyal devleti, sosyal adaleti tesis edebilecek tek parti. Vatandaşımıza çağrıda bulunuyoruz, artık değişime hazır olsunlar” dedi.

CHP Bursa mitingi ne zaman,Bursa da Kemal Kılıçdaroğlu canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Bursa canlı,CHP Bursa mitingi canlı,KemalKılıçdaroğluBursamitingini canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Bursa canlı izle,CHP Bursa MİTİNGİ CANLI İZLE,Kemal Kılıçdaroğlu Bursa mitingi izle,2011 seçim miting için Kemal Kılıçdaroğlu Bursaya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Bursa miting canlı,Bursa Kemal Kılıçdaroğlu CANLI,Kemal Kılıçdaroğlu Bursa,Kemal Kılıçdaroğlunun Bursa mitingi,Kemal Kılıçdaroğlu Bursa canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Bursa mitingi canlı izle

0 yorum:

Yorum Gönder