Türkiye Avusturya maçı canlı NTV izle ( Türkiye Avusturya canlı maç izle)- Ntv şifresiz tv izle

Türkiye A grubundaki 8. maçı TSİ ile 21.30′da başlayacak. Türkiye Avusturya maçı için Türkiye’nin tek hedefi galibiyet. Türkiye Avusturya maçı canlı izle. Türkiye Avusturya NTV canlı izle. Türkiye Avusturya maçı canlı NTV izle. Avusturya Türkiye maçı saat kaçta. Avusturya Türkiye milli maçı canlı olarak TSİ 21.30 ekranlara gelecek. NTV canlı maç izle. Avusturya Türkiye Canlı takip et. İşte Avusturya Türkiye maçı 6 Eylül 

Türkiye A grubundaki 8. maçı TSİ ile 21.30′da başlayacak. Türkiye Avusturya maçı için Türkiye’nin tek hedefi galibiyet. Türkiye Avusturya maçı canlı izle. Türkiye Avusturya NTV canlı izle. Türkiye Avusturya maçı canlı NTV izle. Avusturya Türkiye maçı saat kaçta. Avusturya Türkiye milli maçı canlı olarak TSİ 21.30 ekranlara gelecek. NTV canlı maç izle. Avusturya Türkiye Canlı takip et. İşte Avusturya Türkiye maçı 6 Eylül 2011 Cuma . Türkiye Avusturya maçı canlı NTV izle ( Türkiye Avusturya canlı maç izle)- Ntv şifresiz tv izle

Avusturya Türkiye canlı maç izle 06 Eylül 2011 Salı (NTV izle Avusturya Türkiye maçı ) – aktüel haber. Avusturya Türkiye maç saati ( Avusturya Türkiye maçı canlı yayın) Avusturya Türkiye web sitemizde

Türkiye A grubundaki 8. maçında deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya geliyor. Türkiye Avusturya maçında A Millilerin tek hedefi galibiyet. Avusturya Türkiye maçı NTV izle. NTV Avusturya Türkiye maçı canlı yayın. Avusturya Türkiye maçı canlı yayını. Türkiye Avusturya 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı. Avusturya Türkiye maçı izle. Avusturya Türkiye maçı güncel. Avusturya Türkiye izle.

Avrupa Şampiyonası 2012 grup eleme maçlarında Türkiye Avusturya ile grup ikinciliği için sahaya çıkıyor. Türkiye Avusturya karşısında mutlak galibiyet için çıkıyor. Türkiye Avusturya karşısında bir çok yıldızından yoksun çıkıyor. Türkiye Avusturya maçında sakatlıkları devam eden Gökhan Gönül, Nuri Şahin ve Hamit Altıntop yer almayacak. Avusturya Türkiye maçı TSİ saat 21. 30′da başlayacak. Avusturya Türkiye maçı canlı yayın anlatımı Ankara Haber’de olacak…

MAÇTAN DAKİKALAR..

AVUSTURYA: 0- 0 TÜRKİYE

Türkiye 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki sekizinci maçında Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Avusturya Türkiye maçını canlı anlatıp farkıyla ankarahaber.com adresinden takip edebilirsiniz…

A Milli Futbol Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki sekizinci maçında Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Viyana şehrindeki Ernst-Happel Stadı’nda oynanacak ve TSİ 21.30′da başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alberto Undiano Mallenco yönetecek.

MAÇIN DAKİKALARI

-

Mallenco’nun yardımcılıklarını Fermin Martinez Ibanez ve Jesus Calvo Guadamuro yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise David Fernandez Borbalan.

NTVSpor’dan canlı olarak yayınlanacak mücadeleyi gazete5.com adresinden canlı anlatım farkıyla takip edebilirsiniz…

A Milli Takımımız’da kadrodan çıkarılan kart cezalısı Selçuk İnan ile sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu bu maçta forma giyemeyecek.

A Milli Takım’ın mücadele ettiği A Grubu’da oynanacak günün diğer maçında ise Azerbaycan ile Kazakistan TSİ 18.00′de karşı karşıya gelecek.

SERDAR KESİMAL SAKATLANDI

A Milli Takım’da Serdar Kesimal sakatlığı nedeniyle bugün Avusturya ile oynanacak 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçı aday kadrosundan çıkarıldı.

A Milli Takım’ın dün yaptığı antrenmanda sağ ayak bileğini burkarak çalışmayı yarım bırakan Serdar Kesimal’ın bugün yapılan ayrıntılı kontroller sonunda ayak bileği tendonunda burkulmaya bağlı hasar ve çevresel yaygın ödem tespit edildi. Kesimal, sağlık heyetinin önerisi ve teknik kadronun kararı ile aday kadrodan çıkarıldı.

AVUSTURYA
Gratzei
Klein
Schiemer
Pogatetz
Fuchs
Baumgartlinger
Schrammel
Ekrem Dağ
Alaba
Harnik
Arnautovic

TÜRKİYE
Volkan
Egemen
Servet
Sabri
Hakan
Gökhan Töre
Mehmet Topal
Mehmet Ekici
Kazım Kazım
Arda Turan
Burak Yılmaz

STAT: Ernst-Happel
SAAT: 21:30
HAKEM: Alberto Undiano Mallenco
YAYIN: NTVSpor

TÜRKİYE’NİN GRUPLARDA EN İYİ İKİNCİ OLMA ŞANSI…
Türkiye’nin Kazakistan’ı 2-1 mağlup etmesi ve Belçika’nın da Azerbaycan maçında puan kaybetmesi, A Milli Takım’ın gruplarda en iyi ikinci olması için büyük bir avantaj sağladı. Türkiye ve Kazakistan’ın, ilk maçlarda mağlup ettikleri Avusturya ve Azerbaycan’ı yarın tekrar yenmeleri halinde, en iyi ikincilik yolunda Türkiye’nin önü daha da açılmış olacak. En iyi ikinciler listesinin tepesindeki Norveç, Danimarka’yı 2 farkla yense bile, Türkiye ve Kazakistan’ın yarın galip gelmeleri halinde Ay-yıldızlı takım sıralamanın en üstüne çıkacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grupları’nda en iyi ikinci olan takım direkt olarak finalere katılacak, sıralamadaki diğer 8 takım ise Play-off oynayacak.

SADECE 7 KEZ…
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Viyana’da Avusturya ile karşılaşacak Türk Milli Takımı, rakibini yenerek, grup ikinciliğini büyük ölçüde garantilemeyi hedefliyor.

Kazakistan’ı 90+6. dakikada Arda Turan’ın golüyle 2-1 yenerek, Belçika’nın da Azerbaycan deplasmanında puan yitirmesiyle maç eksiğine rağmen ikinci sıraya yerleşen ay-yıldızlı ekip, Avusturya deplasmanından da 3 puanla dönerek, hem 5 günde 6 puanı cebine koymak, hem de kısa süreli maç periyotlarındaki başarısız istatistiğine son vermek amacında.

Türk Milli Futbol Takımı, 1998 yılından bu yana toplam 29 kez uygulanan, Dünya Kupası ile Avrupa Şampiyonası eleme grupları ve baraj müsabakalarında 5 gün içinde yapılan 2 milli maçı birden sadece 7 kez kazanabildi.

Milliler, 29 maçlık cumartesi-çarşamba (2012 Avrupa Şampiyonası’nda cuma-salı olarak uygulanıyor) serisinin 22′sinde, 5 günde yapılan 2 maçtan birinde mutlaka fire verdi.

Okan Buruk: Maç çok zor geçecek

Milli Futbol Takımı İdari Koordinatörü Okan Buruk, 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Avusturya ile yapacakları karşılaşmanın Kazakistan mücadelesine göre daha zor geçeceğini söyledi.

(A) Milli Takımı’nın Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenman sırasında AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Buruk, Kazakistan’ın güçlü bir takım olmamasına rağmen ciddiye alınması gerektiğini belirterek, “Bu tür takımlar mücadele eder. Ancak Avusturya maçı deplasmanda olması nedeniyle daha zor olacak. Avusturya’nın ne yapacağı belli olmaz. Bazen güzel işler yapıyorlar, bazen çok acemice hareketleri oluyor. Zayıf yönlerini değerlendirmemiz gerekiyor. Biz iki maçımızı da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

-Emre Belözoğlu’na destek-

Milli takımın Estonya ile yaptığı özel maçta taraftarlarca yuhalanan Emre Belözoğlu’na da destek veren Buruk, milli forma altında hiçbir futbolcunun ıslıklanamayacağını dile getirdi.

Okan Buruk, 3-0 kazandıkları Estonya maçında üzücü bir gece yaşadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“İlk defa bir milli futbolcu ıslıklandı. Maça gelen insanlar adına üzücüydü. Ben böyle bir olaya ilk defa rastladım. Milli forma kutsaldır. İçindeki her insan da kutsaldır. Milli takımı seviyorsak destek vermeliyiz. Milli forma altında kimse ıslıklanamaz. Başarırsak hep beraber başarırız. Sahada kim olursa olsun desteklensin.”

-”Arda ilk maçında iyiydi”-

İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olan ve bugün yeni takımıyla ilk kez lig maçına çıkan Arda’nın performansına değinen idari koordinatör Buruk, “Arda ilk maçında iyiydi. Bütün pasları olumlu kullandı. Hatalı pası yoktu. Ayrıca futbolcu için zor olabilecek bir saatte oynadı. Buna rağmen rahattı. Geçen günlerde İspanya’ya gittim ve kendisinin ne kadar sevildiğini de gördüm” şeklinde konuştu.

Bu arada Real Madrid’e transfer olan ancak sakatlıkları nedeniyle henüz forma şansı bulamayan milli futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop ile ilgili bilgiler de veren Buruk, “Nuri antrenmanlara başladı. Sanırım tam hazır olmadığı için bir süre daha zamana ihtiyacı olduğu söylendi. Hamit de koşulara başladı. Tam hazır olması için bir ayı var. İnşallah Nuri, bundan sonraki maçlarda aramızda olacak” diye konuştu.

MİLLİ TAKIMDA ŞOK ÜSTENE ŞOK

A Milli Futbol Takımı’nın, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu’nda bu akşam deplasmanda Avusturya ile yapacağı maç öncesinde, sakatlığı bulunan Serdar Kesimal aday kadrodan çıkarıldı.

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, dün yapılan antrenmanda sağ ayak bileğini burkarak çalışmayı yarıda bırakan Serdar’ın, kadrodan çıkarıldığı bildirildi.

Serdar’ın bugün yapılan ayrıntılı kontrollerinde, ayak bileği tendonunda burkulmaya bağlı hasar ve çevresel yaygın ödem tespit edildiği belirtildi.

Bu bulgular üzerine de milli futbolcunun sağlık heyetinin önerisi ve teknik kadronun kararı ile kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.

Öte yandan Millilerde Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan da Avusturya karşısında forma giyemeyecek.

MAÇTAN DAKİKALAR..

AVUSTURYA: 0- 0 TÜRKİYE

0 yorum:

Yorum Gönder