Fenerbahçe Orduspor maç özeti golleri izle 12 Eylül 2011

Fenerbahçe Orduspor maç özeti golleri izle 12 Eylül 2011


Fenerbahçe Süper lig’de 2011-2012 Sezon’unu Ligin yeni takım Orduspor ile karşılaşacak. 12 eylül pazartesi günü oynanacak karşılaşmanın maç özeti ve golleri’ne sitemizden ulaşabileceksiniz. Fenerbahçe camiası neredesye 3 temmuz’dan itibaren şike dedikoduları ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın ve yötetimden önemli isimlerin tutuklanması ile çalkalanıyor. Fenerbahçe Orduspor maç özeti golleri Canlı Hd izlemek için Yazımızın Devamına Bakınız.
Moral ve motivasyonun düşük olacağını düşündüğümüz Fenerbahçe takımının bu maçtan nasıl bir skor ile ayrılacağı merak konusu.

Önemli yıldızlarını birer birer elden çıkaran Fenerbahçe yönetimi, son olarak takıma İsviçre’nin Young Boys takımından Beinvenue transfer etti. Ayrıca Juventus’tan Reto Ziegler’i alan Fenerbahçe transfer sezonu’nu da kapatmış oldu.

12 eylül 2011 pazartesi Fenerbahçe Orduspor karşılaşması saat 20:00′da başlayacaktır Karşılaşmayı canlı olarak Lig TV kanalından izleyebileceksiniz.

Fenerbahçe Orduspor maç özeti golleri izle 12 Eylül 2011

Gelen Aramalar:12 09 11 fenerbahce transfer yeni (1)fb ordu maç sonucu (1)fenerbahçe maç link (1)Fenerbahçe Orduspor Maç Özeti ve Golleri izle (1)Yıldırım’ın ve yötetimden önemli isimlerin tutuklanması ile çalkalanıyor Moral ve motivasyonun düşük olacağını düşündüğümüz Fenerbahçe takımının bu maçtan nasıl bir skor ile ayrılacağı merak konusu (1)

0 yorum:

Yorum Gönder