Mükemmel Çift 6. Bölüm Fragmanı izle







Mükemmel Çift 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Mükemmel Çift 6. bölüm fragmanı yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Mükemml Çift'in 6. bölümü 31 Temmuz Cumartesi günü ekranlara gelecek.






Taner, Ayça’nın gönlünü çelmeye çalışıyor

Taner’in Ayça’ya olan aşkı günden güne yoğunlaşmakta ve artık Taner’in dayanamayacağı bir hal almaya başlamaktadır. Ayça’nın kalbini kazanmaya çalışan Taner, gemileri yakmaya karar verir.

Taner artık, kanal içinde Bora, ev içinde Taner, sanal alemde de Romeo olarak taarruza geçer. Taner’in bu kişilik bölünmesi ve gitgelleri yüzünden Ayça’nın kafası iyice karışır. Ancak Taner’in kendine romantik şövalye yaklaşımları Ayça’nın da yıkılmaz sanılan duvarlarını kıracaktır. Jülide’nin bitmek bilmez tehditlerine artık dayanamayan Taner, Rafi’nin de desteğiyle Jülide’ye karşı savaş ilan eder. Ancak Jülide hiç de pes edecek gibi görünmemektedir.

Vahide cephesinde işler ise her zaman ki gibi… Yoğun başarısızlıklar, sürekli çuvallamalar… Ancak Vahide, Haluk’a karşı yürüttüğü savaşı kaybetmek niyetinde değildir. Bu kez başka bir yol deneyen Vahide reddedilemeyecek tekliflerinden birini de Yaşar’a eder. Haluk’u alt etmek için bu kez de Yaşar’ı kullanacaktır. Taner, Ayça’nın kalbini kazanmayı başarabilecek mi? Jülide’ye karşı Rafi’yle birlik olan Taner’in nasıl bir planı var? Mükemmel çift, heyecan ve kahkaha dolu yeni bölümüyle sizi ekranlarınızın başından bir an olsun kaldırmayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder