Mükemmel Çift 5. Bölüm Fragmanı İzle

Mükemmel Çift 5. Bölüm Fragmanı İzle
Mükemmel Çift 5. bölüm fragmanı izle
Kanal D'nin yeni dizisi Mükemml Çift'in 5. bölümü 24 Temmuz Cumartesi günü ekranlara gelecek.
22 Temmuz 2010 / 
En son bölüm özeti

Taner’in yaptıklarından etkilenen Ayça, ona karşı eskisi kadar sert davranmamaya başlar. Taner, Bora’nın tam zıttı tavırlarıyla, Ayça’yı şaşırtmaya devam eder. Rafet ise, Jülide’nin Haluk’la birlikte olduğunu öğrenince yıkılır. Kendini dağıtan arkadaşını o halde yalnız bırakmak istemeyen Taner, Rafet’i eve getirmek zorunda kalır.

Bu durum Ayça’nın hoşuna gitmez. Ayça’nın kalbini kazanabilmek için, Bora’yı daha iyi tanıması gerektiğini düşünen Taner, Bora hakkında araştırma yapmaya baslar. Taner ve Rafet, internetten yaptıkları araştırmada, Haluk ve Vahide arasında neler olduğunu ve Bora’nın transfer olayını öğrenirler. Bu arada Haluk, yaptığı yalan haberden dolayı zor durumda olan Vahide ile buluşur. Haluk’un tekrar bir numaralı adamı olmayı aklına koymuş olan Yaşar, Jülide’yi devreden çıkartmak için, Haluk’la aralarını bozmaya çalışır.

Haluk’un kendisinden gizli Vahide ile buluştuğunu öğrenen Jülide, belli etmek istemese de Haluk’u kıskanır. Bu arada Yaşar’a güvenmeyen Vahide, Kanal 4’te kendisine ajanlık yapabilecek kişileri araştırmaya baslar. Çalışanlar arasında bu is için en uygun adayın Tayfun olduğuna karar veren Vahide, Tayfun’u arar. Taner’in, Ayça’ya âşık olmaya başladığını fark eden Haluk ve Jülide, hemen harekete geçerler. Pazar gecesi Taner’in tek basına haberlere çıkmasını sağlayan Jülide, amacına ulaşır. Az da olsa düzelmeye başlamış olan Ayça ve Taner’in arası yeniden bozulur.

Taner ise reytingleri altüst etmeye devam eder. Bu arada Vahide tarafından kovulan Zıpır Selim, isini geri alabilmek için çabalarken, Bora’nın yattığı polikliniğe ulaşır. Kılık değiştirerek içeri girmeyi başaran Zıpır Selim, Bora’nın odasına girer ve komadaki Bora’yı görür! 

0 yorum:

Yorum Gönder