Fenerbahçe Orduspor maç özeti golleri izle 12 Eylül 2011

Fenerbahçe Orduspor maç özeti golleri izle 12 Eylül 2011


Fenerbahçe Süper lig’de 2011-2012 Sezon’unu Ligin yeni takım Orduspor ile karşılaşacak. 12 eylül pazartesi günü oynanacak karşılaşmanın maç özeti ve golleri’ne sitemizden ulaşabileceksiniz. Fenerbahçe camiası neredesye 3 temmuz’dan itibaren şike dedikoduları ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın ve yötetimden önemli isimlerin tutuklanması ile çalkalanıyor. Fenerbahçe Orduspor maç özeti golleri Canlı Hd izlemek için Yazımızın Devamına Bakınız.
Moral ve motivasyonun düşük olacağını düşündüğümüz Fenerbahçe takımının bu maçtan nasıl bir skor ile ayrılacağı merak konusu.

Önemli yıldızlarını birer birer elden çıkaran Fenerbahçe yönetimi, son olarak takıma İsviçre’nin Young Boys takımından Beinvenue transfer etti. Ayrıca Juventus’tan Reto Ziegler’i alan Fenerbahçe transfer sezonu’nu da kapatmış oldu.

12 eylül 2011 pazartesi Fenerbahçe Orduspor karşılaşması saat 20:00′da başlayacaktır Karşılaşmayı canlı olarak Lig TV kanalından izleyebileceksiniz.

Fenerbahçe Orduspor maç özeti golleri izle 12 Eylül 2011

Gelen Aramalar:12 09 11 fenerbahce transfer yeni (1)fb ordu maç sonucu (1)fenerbahçe maç link (1)Fenerbahçe Orduspor Maç Özeti ve Golleri izle (1)Yıldırım’ın ve yötetimden önemli isimlerin tutuklanması ile çalkalanıyor Moral ve motivasyonun düşük olacağını düşündüğümüz Fenerbahçe takımının bu maçtan nasıl bir skor ile ayrılacağı merak konusu (1)

Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediyespor maç özeti golleri izle 11 Eylül 2011

Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediyespor maç özeti golleri izle 11 Eylül 2011

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray 1. Hafta maçı
Hakem: Özgür Yankaya
Stad: Atatürk Olimpiyat Stadı
Tarih: 11 Eylül Pazar 2011
Saat 20.00
Sonuç: İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-0 Galatasaray

Belideye bu galibiyetle sezona 3 puanla başlarken, Galatasaray ilk maçına puanla tanışamadı.

DK 42: İstanbul BB Efe İnanç’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Muslera, Webo şutunda topu bir anda elinden kaçırdı. Efe İnanç boşta kalan topu yakın mesafeden ağlara gönderdi.

DK 82: İstanbul BB Webo’nun attığı golle farkı ikiye çıkardı! Ceza alanı içine gelen ortada bir anda kale önünde topla buluşan Webo rahat bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
İBB: Hasagic, Marcin Kus, Metin, Efe, Ekrem, Rızvan, Holmen, Zayette, Visca, Tevfik, Webo

GALATASARAY: Muslera, Ujfalusi, Servet, Gökhan, Çağlar, Kazım, Sabri, Selçuk, Melo, Eboue, Baros

Gelen Aramalar:ibb galatasaray 11 eylül 2:0 mac izle (2)galata saray 2011 maç özeti izle (2)galatasaray istanbul büyükşehir maç özeti (2)istanbul büyükşehir belediyespor galatasaray maçı özeti trt (2)istanbul büyükşehir belediyespor galatasaray maç özeti ve golleri (2)istanbul büyükşehir belediyespor galatasaray 2_0 özeti trt 1 (1)istanbul büyükşehir belediyespor galatasaray gölleri (1)istanbul büyükşehir belediyespor galatasaray macı özeti (1)trt 1 gs ibb mac özeti 2011 (1)trt 1 maç özetleri istanbul bbspor galatasaray maç özeti (1)trt 1 maç özetleri istanbul bşb galatasaray maç özeti 11 eylül (1)büyükşehir galatasaray mac özeti 11 eylül (1)gs mac ozeti izle ibb (1)gs ibb maçını izle trt 1 10 eylül 2011 (1)galatasaray b ş belediye spor maç özeti (1)galatasaray büyükşehir belediyespor macı özeti (1)galatasaray büyükşehir maç özeti golleri (1)GALATASARAY İ B BELEDİYESPOR MAÇ ÖZETİ (1)galatasaray istanbul b ş beliyesi maç özeti (1)galatasaray istanbul büyükşehir belediyespor maçı golleri (1)

İnter Trabzonspor maçı izle özeti 14 Eylül 2011

İnter Trabzonspor maçı izle özeti 14 Eylül 2011

Şampiyonlar Ligi’ne Fenerbahçe’nin yerine son anda alınan Trabzonspor, Şampiyonlar ligi ilk maçında Inter, ile karşılaşıyor.İtalyada Giuseppe Meazza, Milanoda oynanacak olan ilk maç saat 21.45 te başlayacak.İnter Ts maçı Star Tv’den canlı olarak yayınlanacak

İnter Trabzonspor maçı izle 14 Eylül 2011


Bizim Yenge 5. Bölüm izle 17 Eylül 2011

type='html'>Oylama işi iyice ciddiye biner. Bir yanda oğlunun evden gitmesini istemeyen Mehpare Hanım, diğer yanda kocasıyla kendi evine taşınmak isteyen Filiz... İkisi de ellerinden geleni yaparlar.

Bizim Yenge 5. bölüm izle, Bizim Yenge 5. bölümü izle, Bizim Yenge 5. bölüm fragman izle, Bizim Yenge 5. bölüm fragmanı izle, Bizim Yenge 5. bölüm full izle, Bizim Yenge 5. bölüm HD izle, Bizim Yenge 5. bölüm özeti, Bizim Yenge 5. bölüm videosu izle, Bizim Yenge son bölüm izle

Kritik Görev Critical Assignment Filmini İzle

type='html'>Power'ın yeni görevi kendi ülkesi Güney Afrika'da insanları susuz ve yemeksiz bırakan bir diktatörün yolsuzluklarını ortaya çıkarmaktır. Ancak söz konusu olan kişi bir diktatördür ve bu hiçte kolay olmayacaktır.
Orijinal Adı Critical Assignment Kritik Görev Filmi İzle Kanal D
Yönetmen Jason Xenopoulos
Oyuncular Cleveland Mitchell
Louise Barnes
Nick Boraine
Senaryo Tunde Babalola
Celia Couchman
Yapım MPTM
Moonlighting Films
Yapım Yılı 2004

Dizi TV Kalbim Seni Seçti, Aşağı Yukarı Yemişlililer İzle

type='html'>Dizi TV 11 Eylül 2011 İzle, Dizi TV bu hafta, Kalbim Seni Seçti, Seni Bana Yazmışlar, Aşağı Yukarı Yemişlililer ve İstanbul'un Altınları dizilerinin setlerine konuk oluyor.

Sevilerek izlenen dizilerden ilginç bölümler, merak edilen gelişmeler ve oyuncularla ilgili özel haberler Dizi TV'de... Programda eski dizilerden de bölümler yayınlanıyor.

Seni Bana Yazmışlar 7. Bölüm İzle 18 Eylül 2011

type='html'>Mehmet, maskeli ve kostümlü halde, tıpkı tanıştıkları günkü gibi Burcu'nun hayatını kurtarınca aklına yeni bir fikir gelir. Gerçek kimliğini açıklamadan, kendine "gizemli yabancı" havası vererek Burcu'ya mektuplar yazacak, mesajlar yollayacak, çiçekler alacak ve kızı tekrar kendine aşık edecektir.

Seni Bana Yazmışlar 7. bölüm izle, Seni Bana Yazmışlar 7. bölümü izle, Seni Bana Yazmışlar 7. bölüm fragman izle, Seni Bana Yazmışlar 7. bölüm fragmanı izle, Seni Bana Yazmışlar 7. bölüm full izle, Seni Bana Yazmışlar 7. bölüm HD izle, Seni Bana Yazmışlar 7. bölüm özeti, Seni Bana Yazmışlar 7. bölüm videosu izle, Seni Bana Yazmışlar son bölüm izle

Çek Bakalım Hakan Yılmaz İzle 11 Eylül 2011 ATV

type='html'>Başarılı oyuncu Hakan Yılmaz, bu hafta Çek Bakalım'ın jüri koltuğuna oturuyor. Çek Bakalım'ın bir diğer sürprizi ise mini Oscar Töreni... Mini törende yarışmanın birincisine 150.000 TL; en iyi film, en iyi senaryo, en iyi yönetmen, en iyi kadın ve erkek oyuncuya ise bir plaket veriliyor.

PKK, Çukurca saldırısının görüntülerini yayınladı

Terör örgütü PKK, Çukurca’da 8 askerimizin şehit edildiği mayınlı saldırının görüntülerini yayınladı.

PKK terör örgütü, Hakkari’nin Çukurca kırsalında askerlere yönelik saldırının görüntülerini yayınladı.

17 Ağustos’ta, PKK tarafından askerlerimize karşı yola mayın döşenerek tuak kurulmuş ve 1′i binbaşı olmak üzere 8 asker ile 1 korucu şehit olurken 15 asker de yaralanmıştı.

PKK’nın düzenlediği o saldırının görüntüleri bugün internete yayıldı.

ASKERLER YOĞUN ATEŞ ALTINDA

Görüntülerde, askerlerin geçiş sırasında önceden yola döşenen mayın patlıyor ve zırhlı askeri araç büyük hasar görüyor. Ardından diğer zırhlı araçtan inen askerler, yaralı arkadaşlarını kurtarmak için devrilen araca yönelirken yoğun ateşe tutuluyorlar.

PKK’LILAR UZUN SÜRE OLAY YERİNDE

PKK’lı teröristlerin kaydettiği videodan, teröristlerin saldırı sonrası da uzun bir süre olay yerinde kaldığı anlaşılıyor. Ambulansların ve kobra helikopterlerin de olay yerine gelişi teröristlerin çektiği videodan görülebiliyor.

focushaber

Bedelli askerlik zengini mi mutlu eder?

Habertürk Gazetesi yazarı Rahşan Gülşan yazdı…

BİR türlü gündemden düşmüyor bedelli askerlik tartışmaları. Bir kadın olarak askerliğe gitme meselesi üzerine empati yapmam çok da kolay değil. Ama yavrusu şehit olan annelerin duygularına çok az da olsa yaklaşabiliyorum. Oğlum olsa askere göndermek ister miydim bilemiyorum.
Bir tarafta milli duyguların ağırlığı, bir tarafta da dünyaya getirip canına canını kattığın evladının bir gün üzerine bayrak sarılı tabutunu öpmek, okşamak zorunda kalma riski… İşte bu noktada bedelli askerlik tartışması çörekleniyor olmalı insanların zihinlerine. Parayı verip çok kısıtlı bir süre ve Doğu’ya gitmeden askerlik imkanı. Kulağa hiç kötü gelmiyor ilk anda. Ama etraflıca düşünmeye başlayınca insanın adalet duygusunu önce gıdıklamaya, sonra acıtmaya başlıyor.

Daha önceki deneyimlerimizden biliyoruz ki hiç de öyle ucuz bir şey olmuyor bedelli askerlik. Bu da maddi durumu yerinde insanların çocuklarının güvenli güvenli ve hayatlarının çok az bir kısmından feragat edip, maddi durumu olmayanların kaderlerine razı olması, en azından böyle bir imkândan faydalanma şansı olmayışı anlamına geliyor.
Üstelik biliyorum birçok aile bulup buluşturup hatta gerekirse elindekini avucundakini satıp bedelli askerliği zorlayacaktır, ama ne olursa olsun insanın içine sinmeyen bir şey var bu adaletsizlikte. Zaten yeteri kadar adaletsizlik var sosyal hayatımızda.
Yüksek fiyatlı bedelli askerlik bunu iyice gözümüze sokacak gibi geliyor bana. Bedelli askerlik tartışmaları bende hep parası olanın kayırılacağı bir sistemin hâkim olacağı yeni bir düzeni çağrıştırıyor. Bu da rahatsız ediyor…

Bedelli askerlik gelmeli mi?

Kıvanç Tatlıtuğ’un arkasındaki kadın
HAYIR hayır, Fatih Altaylı’nın dünkü yazısına herhangi bir ekleme veya geliştirme yapmayacağım. Maşallah ne anlattıysam almış koymuş köşesine. Dün nereye gitsem peşimden geldi yazdıkları. Bana bakıp kıkırdayanlar mı dersiniz, gelip “Kıvanç’ın teni nasıldı?” diye soranlar mı her türlü acayipliği yaşadım. Hatta bir ara gazeteye girerken elinde “Kıvanç’a dokunan eller kırılsın” yazıları bulunan kadınlar vardır diye bile tırstım hafiften. Ama tabii dersimi de aldım.
Bir daha (tercihen Kenan İmirzalıoğlu) ünlü bir erkeğin karnına dokunursam asla bunu yazı işlerinde anlatmayacağım, arkasından ne konuşulursa konuşulsun kaslarına kefil olmayacağım:) Şaka bir yana çarşamba akşamından beri geniş kalabalıklar Kıvanç Tatlıtuğ’u konuşuyor. Yakışıklılığı ve karizması bir yana herkesin üzerinde uzlaştığı konu, Kıvanç’ın oyunculuğunu ne kadar geliştirdiği hakkında.
Gerçekten Ezel’de birkaç bölümlük Sekiz karakteri dışında onu Aşk-ı Memnu dizisinin finalindeki mayhoş oyunuyla hatırlıyoruz. Oysa hem Sekiz’deki başarısı hem de Kuzey Güney dizisinde göründüğü andan itibaren yarattığı etki bambaşka. Kıvanç Tatlıtuğ’un içindeki oyuncuyla iletişim kurmasındaki en büyük pay, onun aylardır koçluğunu yapan büyük oyuncu İpek Bilgin’e ait.
İpek Bilgin’i Ezel dizisinde Ezel’in kör annesi veya yıllar önce Hırsız Polis dizisindeki bakıcı rolüyle anımsayabilirsiniz. Tiyatroseverler ise geçen sezon Festen’de izlediler onu. Oyunculuğunu izlemekten büyük keyif aldığım İpek Bilgin, Kıvanç’ın hamurundaki yeteneği öylesine güzel parlatmış ki belli ki gözlerimizi alamayacağız ondan.
Siz Kıvanç’ı alkışlarken ben İpek Hanım’ı alkışlamak istedim bugün. Eminim Kıvanç da ona minnettardır…

Show TV taktik hatası mı yaptı?
TELEVİZYON dünyası şimdiden gelecek çarşambaya kilitlendi. Herkes Muhteşem Yüzyıl ile Kuzey Güney karşı karşıya geldiğinde k-erce km ileride operasyon yapacak tanker uçaklar ve uçak gemileri projeleri hayata geçiyor. Kısacası TSK bir dünya gücü haline geliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ‘ileriyi gören’ her mensubu, yeni Türkiye kavramına uygun yeni bir TSK ortaya çıktığının farkında. Aslına bakarsanız orada da ‘direnenler’ ve ‘yolu açmak isteyenler’ arasında büyük bir çatışma var ve bu kavga kamuoyunda hükümet-TSK arasındaymış gibi algılanıyor… TSK içinde yeniden yapılanma kısa sürede bitecek ve yeni dünya düzeni içinde emperyal Türkiye konseptine uygun bir silahlı kuvvetimiz olacak…”

Flaş Haberler – Ehliyet Sınav Sonuçları 2011 MEB Tıkla Öğren

20 Ağustos ehliyet sınav soruları ve cevapları burada! 20 Ağustos 2011 ehliyet sınav soru ve cevap anahtarı MEB MTSK EĞİTEK tarafından açıklandı. İşte 20 Ağustos ehliyet sınav soruları ve cevapları PDF Online hızlı indir….

Flaş haberler – Ehliyet sınav sonuçları 2011 MEB Tıkla (Haberoku)

20 Ağustos ehliyet sınav soruları ve cevapları burada! 20 Ağustos 2011 ehliyet sınav soru ve cevap anahtarı MEB MTSK EĞİTEK tarafından açıklandı. İşte 20 Ağustos ehliyet sınav soruları ve cevapları PDF Online hızlı indir….

Ehliyet sınav sonuçları için tek yapmanız gereken aktif olan linki tıklayarak açılan sayf fada tc kimlik nonuzu girmek olacaktır. Ehliyet sınav sonucunu öğrenen adaylar şayet motor,trafik ve ilk yardım sınavlarından 70 puan ve üstü aldıkları taktirde Direksiyon sınavına girme hakkı kazanacaklar. Direksiyon sınavının hafta sonunda yapılacağı biliniyordu fakat sınav sonucunun bugün açıklanması itibariyle henüz kesin bir bilgi yok. Adayların kurslarını arayarak kesin bir bilgi almalarında fayda olabilir.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ehliyet sınav sonuçlarını öğrenen adaylar direksiyon sınavı için heyecanlanıyorlar. Direksiyon sınavındada şayet 70 puan ve üstü aldıkları taktirde MEB tarafından ehliyet almayı hak kazanacaklar. Direksiyon sınavı ne zaman yapılacağı hakkında kesin bir bilgi şuan yok fakat kurslarınızı arayarak daha kesin bir bilgi öğrenebilirsiniz.

İşte 20 Ağustos 2011 Ehliyet Sınav soruları…

A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

F-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

Ehliyet sınav sonuçları 9 Eylül tarihi itibariyle açıklandı. Ehliyet sınav sonuçları MEB tarafından bugün itibariyle açıklandı eş zamanlı olarak gazete5.com adresinden öğrenebilirsiniz. Verilmiş olan linki tıklayarak sonuçlarınıza ulaşabilirisiniz

Ehliyet sınav sonuçlarına göre adaylar 3 sınavdan da başarılı oldukları taktirde direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar fakat 70 puan alamadıkları sınav için tekrar girmeleri şart koşulacak. Ehliyet kazanmak için ilkokul mezunları için bu son fırsattı. Ehliyet sınav sonuçlarını buradan sorgulatabilir ve sonuçlarınıza anında ulaşabilirsiniz

Kanser tüm dünyada artıyor

Kanser vakalarının sayısı 10 yılda yüzde 20 arttı. Yılda 12 milyon yeni kanser vakası kaydediliyor.

AA

Ankara- Dünya Kanser Araştırma Fonu (WCRF), kanser hastalıklarının arttığına dikkat çekti.

Kuruluş tarafından yapılan açıklamaya göre, 10 yıldan kısa bir sürede yıllık yeni kanser vakalarının sayısı yüzde 20 arttı. Yılda 12 milyon yeni kanser vakası kaydediliyor.

Vakalardan neredeyse yüzde 25′inin aslında engellenebilir kanserler olduğu belirtilen açıklamada, yılda 2,8 milyon vakanın beslenme, aşırı kilo ve hareketsizlikle ilgili olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili araştırmayı yürüten ekibin başkanı Martin Wiseman, dünya çapında kanserin artmasının nedenlerinden birinin yaşam tarzındaki değişiklik olduğunu bildirdi.

Ülkenin gelişmişlik düzeyi arttıkça halkın belirli hastalıklara yakalanma ihtimalinin de arttığına işaret eden Wiseman, bunlara örnek olarak kanserin yanı sıra kalp hastalıkları, diyabet, obezite ve akciğer hastalıklarını gösterdi.

Çok sayıda insanın halen alkol ve aşırı kilonun kansere davetiye çıkardığı gerçeğinin bilincinde olmadığını ifade eden Wiseman, reklamların da insanları sağlıklı yaşam tarzına özendirmediğini kaydetti.

Vatandaş az yakan araçlara yöneldi

Benzin başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarındaki artış, motorlu taşıt seçiminde vatandaşları nispeten daha ucuz yakıt kullanılan araçlara yöneltti.

AA muhabirinin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerinden derlediği bilgiye göre, Türkiye’de, 2010 yılı sonu itibariyle trafiğe kayıtlı 15 milyon 95 bin 603 motorlu kara taşıtı bulunuyor.

Türkiye’de motorlu kara taşıtlarında kullanılan yakıt türlerine bakıldığında, yıllara göre yakıt tercihinin benzinliden dizel ve likit petrol gazına (LPG) doğru önemli ölçüde bir yönelme olduğunu gösteriyor.

Araçlarda kullanılan yakıt türüne göre, 2004 yılında trafiğe kayıtlı toplam 10 milyon 236 bin 357 araçtan yaklaşık yüzde 55′i benzinli araçlardan oluşurken, bu oran 2010 yılına gelindiğinde yüzde 38′e geriledi.

İstatistiklere göre, Türkiye’de benzinli araç sayısı 2004-2010 yılları arasında sadece yüzde 3,46 artış gösterirken, bu oran benzine oranla daha ucuz yakıt türleri olan dizel yakıt kullanılan araçlarda yüzde 85,15′e, LPG’li araçlarda ise yüzde 263,10′a ulaştı.

Bu artış oranlarıyla 2004′te 3 milyon 346 bin 355 olan dizel araç sayısı 2010 yılında 6 milyon 195 bin 898′e, LPG’li araç sayısı ise aynı dönemde 819 bin 7′den 2 milyon 973 bin 832′ye çıktı.

Buna karşılık en pahalı akaryakıt türü olan benzin kullanılan araç sayısında ise 2007 yılından itibaren düşüş görüldü. Türkiye’de 2007 yılında 5 milyon 980 bin 516 adet olan benzinli araç sayısı, 2010 yılına gelindiğinde yüzde 3,65 oranında azalarak 5 milyon 762 bin 156 adet oldu.

-YILLARA GÖRE MOTORLU TAŞIT SAYILARI VE YAKIT TÜRLERİ-

Yıl Benzin Dizel LPG Bilinmeyen Toplam
2004 5.569.192 3.346.355 819.007 501.803 10.236.357
2005 5.606.321 3.836.399 1.298.830 404.276 11.145.826
2006 5.935.725 4.372.042 1.569.951 349.675 12.227.393
2007 5.980.516 4.850.837 1.880.023 311.569 13.022.945
2008 5.952.746 5.323.478 2.276.283 212.888 13.765.395
2009 5.887.559 5.654.350 2.592.695 182.096 14.316.700
2010 5.762.156 6.195.898 2.973.832 163.717 15.095.603
AA

TOKİ’den 173 Lira Taksitle Ev

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın dar gelirlilere satacağı konutlar büyük ilgi görüyor.

tarafından dar gelirli ailelere yönelik 4 bin lira peşinatla satışa sunulan 4 bin 614 konut için 5 gün içinde 10 bin kişi başvurdu.

Dar gelirli ailelerin ev hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen TOKİ, aralarında Ankara, Antalya ve Gaziantep’in de bulunduğu 7 ilde 2+1 odadan oluşan 4 bin 614 konutu satışa çıkardı.

Konutlardan almak isteyenler, başvuru başlangıç tarihi 5 Eylül’den bu yana illerde valiliklere, ilçelerde ise kaymakamlıklara başvuruda bulunuyor. Kira öder gibi taksitle ev sahibi olmak için başvuru yerlerinde kuyruğa giren vatandaşlar, kendilerine verilen formu doldurarak, başvuru evrakları ile birlikte müracaatlarını gerçekleştiriyor.

Başvuruların ilk 5 gününde satışa çıkarılan konutlara ilgi büyük oldu. Beş günde 4 bin 614 konut için 7 ilde toplam 10 bin kişi başvuruda bulundu. 23 Eylül’e kadar devam edecek başvurularda sayının daha da artması bekleniyor.

-Başvuru için aranan şartlar-

Başvuru yapacakların, projenin yer aldığı ilde 1 yıldan az olMamak üzere ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, TOKİ’den daha önce konut satın almamış ve kredi kullanmamış olması, kendisine eşine ya da velayeti altındaki çocuklarına ait tapulu gayrimenkul olmaması, aylık hane halkı gelirinin 2 bin 600 liranın altında olması, başvuru tarihinde 25 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. Eşi vefat etmiş olan kadınlarda yaş şartı aranmıyor.

Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır il-ilçede ikamet ediyor olması veya il/ilçe nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.

Müracaatların tamamlanmasının ardından başvuruda bulunan vatandaşların şartları değerlendirilecek. Müracaat sayısının satışa sunulan konut sayısından daha fazla olduğu projelerde ev almaya hak kazanacaklar noter huzurunda yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek. Peşinatlarını ödeyerek konut alanlar, ilk taksitlerini konut tesliminden sonra yapacak. Peşinatı 4 bin lira olan konutlar, 173 liradan başlayan taksitlerle, 180 ay (15 yıl) vadeli satılacak.

Kampanya kapsamda, Ankara-Mamak’ta 1024, Çubuk’ta 484, Adıyaman-Merkez’de 700, Antalya-Merkez Çıplaklı’da 480, Edirne-Merkez Fırınlarsırtı’nda 318, Gaziantep-Şehitkamil’de 404, Şahinbey-Yeşilkent’te 320, Kırşehir-Merkez’de 292, Kocaeli-İzmit Arızlı’da ise 592 konut satışa çıkarıldı. – Ankara

Manisaspor Trabzonspor Maç Özeti ve Golleri izle 10 Eylül 2011


Spor Toto Süper Lig 1.haftasında Manisaspor Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Manisaspor Trabzonspor karşısında lige iyi bir şekilde başlayarak puan almayı planlıyor.Manisaspor’un daha önce Trabzonspor ile yaptığı karşılaşmalarda yenilemeyen Manisaspor bu karşılaşmada istediği sonucu alabilecek mi? www.efsaneblog.net Manisaspor ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta rakibini mağlup edip çıkışa geçmeyi başarmıştı.

Maç Tarihi : 10 Eylül 2011 Cumartesi
Maç Saati : 20:00
Stad: 9 Mayıs Stad’ı
Hakem :Fırat Aydunus

Manisaspor Trabzonspor Maç Özeti ve golleri 10.09.2011

Gelen Aramalar:manisaspor trabzonspor maç özeti izle (1)

Beşiktaş Eskişehirspor Maçı Özeti ve Golleri izle 10 Eylül 2011


Spor Toto Süper Ligin 1.haftasının ilk maçı olan Eskişehirspor Beşiktaş maçı 10 Eylül 2011 cumartesi akşamı karşı karşıya geliyorlar.
Çekişmeli sürecek olan Eskişehirspor Beşiktaş maçında iki takıma da efsaneblog.net olarak başarılar dileriz.10 Eylül 2011 cuma günü Eskişehirspor Beşiktaş Maçı Eskişehir Atatürk Stadyumunda saat 17:30 da oynanacaktır.
Eskişehirspor Beşiktaş Maçının Lig tv den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Eskişehirspor Beşiktaş Maç Özeti ve Golleri maçın başlamasıyla birlikte bu başlık altında sizlere canlı anlatım şeklinde sunulacaktır.

Beşiktaş Eskişehirspor Maçı Özeti ve Golleri izle 10 Eylül 2011

Gelen Aramalar:beşiktaş eskişehir maçının özeti (9)beşiktaş eskişehir maç özeti (3)beşiktaş eskişehir maçı 2011 geniş özeti (2)beşiktaş eskişehir maç özeti video (2)eskişehir beşiktaş maçının golleri (2)eskişehir beşiktaş maçının özeti (2)beşiktaş eskişehir maçı özeti 2011 (2)eskişehirspor beşiktaş maç özeti izle 2011 facebook (1)eskişehirspor besiktaş macının görüntüleri (1)eskişehirspor-beşiktaş maç izle (1)eskişehir beşiktaş maçı 2011 ğolleri (1)eskişehir besiktas mac özeti vegolleri (1)beşiktaş-eskişehirspor 2011 maçın golleri (1)beşiktaş eskişehir maçıözeti (1)besıktas eskısehır macı ozetı1-2 (1)10 eylül 2011 beşiktaş eskişehirspor maçının özeti (1)2011 beşiktaş eskişehirspor maçı özeti golleri izle (1)beşiktal eskişehir 10/09/11 maç özeti (1)beşiktaş eskişehir 10 eylül golleri facebook (1)beşiktaş eskişehir maç özeti 10 eylül 2011 (1)

Kurtlar Vadisi Pusu 129.Bölüm izle 15 Eylül 2011

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon 15 eylül 2011 . Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü.Yeni sezonda Tnt ekranlarında yer alacak Kurtlar Vadisi Pusu hakkında detaylar.Kurtlar Vadisi Pusu 129.bölüm 15 eylül 2011 haziran perşembe akşamı TNT erkranlarında.www.efsaneblog.net
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi rekor kırmaya devam ediyor.Polat Alemdar,Memati ve Abdulheyle maceralı ve heyacanlı bölümlerle siz hayranlarının karşısında..

Dünya’da özellikle Türkiye’de Perşembe günleri hayat duruyor ve herkes Kurtlar vadisine yöneliyor.

Kurtlar Vadisi pusu izleyenleri sadece ağır abiler değil . Tüm baylar ve bayanlar bu dizide tutuklu kaldılar.

İşte Kurtlar Vadisi Pusunun Son Bölümünü izlemek isteyen arkadaşlar için;

Kurtlar Vadisi Pusu 129.Bölüm izle 15 Eylül 2011

Gelen Aramalar:kurlar vadisi 129 bolum izle (3)15 eylül 2011 maçları (1)kurtlar vadisi 129 bölüm izle (1)kurtlarvadisipusu 129 (1)

Sayısal Loto Sonuçları 10 Eylül Cumartesi

Sayısal Loto Sonuçları  Sayısal Loto Sonuçları 10 Eylül Cumartesi

Milli Piyango İdaresince yapılan sayısal Lotonun sonuçları. 10 Eylül 2011 Sayısal Loto çekilişi yapıldı. İşte 10.09.2011 Sayısal Loto‘nun çekiliş sonuçları için yazının devamına bakınız arkadaşlar.Sayısal Loto Sonuçları 10 Eylül Cumartesi

10 Eylül 2011 Sayısal Loto çekiliş sonuçları

Çekiliş Tarihi: 10 Eylül 2011

çekiliş başlayınca sitemize eklenecektir bizi takip ediniz arkadaşlar.

10 Eylül Cumartesi Sayısal Loto Sonuçları için Tıklayınız.Bol şanslar…6, 7, 15, 32, 44, 47

kaynak:www.efsaneblog.net


Kıvanç Süleyman’ı tahtından indirir mi?

VE sonunda yılın en iddialı yapımlarından biri olan Kuzey Güney’le tanıştık önceki akşam. Kıvanç Tatlıtuğ, karşısında güçlü bir kadın oyuncu olmadan, o bilindik zengin-şımarık-salon erkeği tiplemesinden uzakta, daha çok Ezel’in ‘Sekiz’indeki misafir oyunculuğunu hatırlatan bir tiplemeyle çıktı seyircisinin karşısına. Bir anlamda en büyük sınavına soyundu bu defa.

Kaslarının sırrı ağır askeri eğitimde gizli…

HER İKİ GRUPTA DA BİRİNCİ ÇIKTI
Ya tek başına bir star olarak seyirciyi peşinden sürüklemeyi başaracaktı ya da bu iddialı projenin hakkını veremeyecek ve Kuzey’in altında kalacaktı. Hiç uzatmadan ilk bölümden izlenimimi söyleyeyim; başardı. Babasıyla (ki burada Mustafa Avkıran’ın da hakkını teslim etmek lazım, gerçekten çok iyiydi) karşılıklı sahnelerinde yüzündeki öfke, yalnızlık ve yansıttığı sevgi açlığı hissiyle çok başarılıydı. Recep İvedik’e yaptığı göndermelerde, sürekli arıza çıkaran psikopat hallerde, sevdiği kızı kardeşine terk eden yıkılmış âşık tiplemelerinde oyunculuk çıtasını bariz yükseltti.

Tam kadro ‘Kuzey Güney’

Kardeşi Güney (Buğra Gülsoy), Cemre rolündeki Öykü Karayel, Kuzey’in kankası Ali (Rıza Kocaoğlu) ve elbette daha ilk bölümden herkesi kendisine hayran bırakan annesi (Semra Dinçer) rollerinin hakkını verdiler. İlk bölümünden her iki reyting grubunda birinci çıkan yapımı, hep birlikte omuzlayıp, ilk gecesinden milyonlara seyrettirdiler. Elbette gözümüze takılan şeyler de vardı. Fonda, aynı grubun başka bir kanalı olan Star’ın yakında başlayacak dizisi Firar’ın reklamlarının gözümüze sokulması hiç şık durmadı mesela. Ya da bir gece önce kaza yapıp birini öldüren Güney’in ertesi sabah girdiği sınavda İTÜ’yü kazanması, acaba kaza yapmasa ODTÜ’yü mü, Boğaziçi’ni mi kazanacaktı? diye sordurdu bize. Ama ne yapsın Kanal D, reytingler bugünlerde aslanın ağzında değil, midesinde. Baksanıza dizilerin şampiyonu koskoca Kanal D bile kardeş kanalı adına telaş içinde. Burada bir paragraf da Kuzey’in babasının sevgisizliği için açmalıyım. Sert babalar… Aslında çocuklarını onlar suçlu yaparlar… İşte buna örnekti Kuzey’in hayatı. Çocuklarınıza yumuşak davranın beyler, sevin onları. Öyle içinizden, belli etmeden, gece uyurken falan da değil. Öpe koklaya, onu sevginize doyura doyura büyütün.

‘PAYLAŞMAYANLAR PAYLAŞILACAK’
Oyku Karayel resimleriGelelim sadede efendim. Mesele Kuzey Güney’in iyi bir dizi olup olmamasında değil aslında. Asıl mesele Muhteşem Süleyman karşısında, önümüzdeki çarşamba tutunup tutunamayacağında. Geçen senenin reyting şampiyonu Kanuni ile Hürrem’e alternatif olup olamamasında. İşte bunu tahmin etmek gerçekten güç sevgili seyirciler. Sonucu, önümüzdeki çarşamba hep birlikte göreceğiz. Önümüzdeki çarşamba akşamı, ekran tarihinin en sert reyting kavgalarından birine tanıklık edeceğiz. Belki de durum tıpkı Güney’in golf sahasında söylediği gibi olacak. “Paylaşmayanlar, paylaşılacak.” İyi olan kazansın…

GAZETE HABERTÜRK / BÜLENT İPEK

KASLARININ SIRRI AĞIR ASKERİ EĞİTİMDE GİZLİ

HER şey 6 ay önce başladı. Aşk-ı Memnu dizisinin ardından televizyona bir sezon ara veren Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sezonda Kuzey Güney dizisinde başrol oynayacağı bundan 6 ay önce kesinleşti. Türkiye’yi ekrana kilitleyen Aşk-ı Memnu’daki çapkın Behlül’ü unutturmak isteyen Kıvanç Tatlıtuğ bunun için ilk adımı Ezel’deki psikopat Sekiz karakterini oynayarak atmıştı. Yarım kalan imaj değiştirme operasyonunu tamamlamak için Kuzey Güney dizisi Kıvanç’a biçilmiş kaftan oldu.

Lise çağında, okulda başarısız, mahallede kavgacı, evde geçimsiz, aşkta kaybeden bir mahalle serserisi karakteri olan Kuzey, adeta onun için yazılmış gibiydi. Kıvanç, hemen ruhsal ve fiziksel olarak rolüne hazırlanmaya başladı.

ARA KARANFİL’DEN BOKS ÖĞRENDİ
Kıvanç Tatlıtuğ altı ay önce spor salonuna kaydolarak düzenli spora başladı. Hem dizideki boks sahneleri için, hem de çekimlerde koçluk yapması için adını daha önce Bülent İnal, Açelya Elmas gibi isimlerin hocası olarak duyuran eski Türkiye ve dünya boks şampiyonlarından Ara Karanfil’in kapısını çaldı. Ara Karanfil, kendisinin de rol aldığı diziye Kıvanç’ı gerçek bir boksör gibi hazırlamak için sıkı bir program uyguladı. Dört ay boyunca her gün en az iki saat boks eğitimi aldı.

BEYAZ ET VE KURUYEMİŞ YEDİ
Bu sırada sadece boks eğitiminin yeterli olmayacağını anlayan Tatlıtuğ, göbeğinden ve fazla kilolarından kurtulmak için beslenme ve yaşam koçuyla anlaştı. Önce Banu Kazanç’ın beslenme ve diyet danışmanlığı merkezinin yolunu tuttu. Amacı sadece zayıflamak değildi. Rolü için hem zayıf, hem kaslı ve güçlü olacaktı.

İşte buna ulaşmak amacıyla Banu Kazanç’ın verdiği beslenme ve yaşam reçetesini uygulamaya koydu. Günde üç öğün beyaz et ve protein ağırlıklı bir liste yaptı. Öğlen tavuk yediyse akşam ise levrek veya somon balığı yedi. Ara öğünlerde ise ceviz, incir gibi kuruyemişler ve haşlanmış sebzeyi eksik etmedi.

AĞIR BİR ASKERİ EĞİTİMDEN GEÇTİ
Bir taraftan her gün spor yapıyor, Ara Karanfil’le ağır bir boks eğitimi sürdürüyor bir yandan da diyetini aksatmıyordu. Beslenme programına başladıktan iki ay sonra 11 kilo verirken hiç kas kaybı yaşamamayı başardı. Verdiği 11 kilo vücudunun yağ stokundan gitti. Kıvanç Tatlıtuğ’u dizideki göz alıcı kaslı yapısına kavuşturan ise Türkiye’de çalışan Amerikalı Tonny-Karen Hill çifti oldu. Hill çifti Kıvanç için Military Boot Camp adlı bir spor eğitimi uyguladı.

Vücudun iç organları dahil tamamını çalıştıran, yüksek tempoda devam eden aletsiz bir spor türüyle Kıvanç ağır bir eğitim süreci geçirdi. Her gün iki saat süren, karın kaslarını ortaya çıkarmak için en az bir saat karın çalışması içeren bu eğitime de tıpkı bir asker gibi disiplinle uyan Kıvanç’ın beslenme ve yaşam düzenini ise Karen Hill sağladı.

2 AY MAKARNA EKMEK YEMEDİ
Bütünsel beslenme uzmanı Hill’in kuralları gereği Kıvanç her gün akşam 10 veya 11’de yattı, sabah 7’de kalkarak mineral ve vitaminlerini aldı. Zaten çok ağır geçen askeri spordan sonra başka bir şey yapacak hali kalmıyordu. Kıvanç’ın kas yapılandırma amaçlı beslenme programında ekmek, makarna, süt ve süt ürünleri asla yer almadı.

GECE HAYATINDAN TAMAMEN VAZGEÇTİ
Birçok oyuncunun yaşadığı düzensiz gece hayatından uzak durmayı başardı. Günde en az sekiz saat uyku kuralını başarıyla uyguladı, alkol ve sigarayla olan ilişkisini bitirdi. Mankenliğe başlamadan önce profesyonel basketbolcu olan Kıvanç Tatlıtuğ, zaten aşina olduğu sporcu yaşam disiplinine çabuk adapte oldu.

HOLLYWOOD’DA DA ÖRNEKLERİ VAR
Bir film ya da dizi için uzun ve zorlu fiziksel ön hazırlık yöntemi Hollywood’da sık sık uygulanıyor. Huck Jackman X-Men filmindeki rolü için, Chris Evans da Kaptan Amerika filmindeki rolü için tıpkı Kıvanç gibi uzun ve zorlu bir kaslı vücut yapma süreci yaşadılar. 300 Spartalı filminin oyuncuları bir yıl boyunca savaş sanatları dersi aldı. Düzenli bir spor ve vücut yapmak için disiplinle çalıştılar.

KIVANÇ’IN BÜYÜK DEĞİŞİMİ
Kıvanç Tatlıtuğ adını ilk olarak Erkan Özerman’ın Best Model yarışmasında Türkiye ve dünya birincisi olarak duyurdu. Modellik yaşamına bir süre Özerman’ın desteğiyle Fransa’da devam etti. Televizyonda onu geniş kitlelere tanıtan Gümüş dizisi, Ortadoğu ülkelerinde yayınlanmaya başlayınca Araplar arasında bir fenomene dönüşmesine de neden oldu. Menekşe ile Halil adlı ikinci dizisinde romantik erkek karakteri oynamayı sürdürdü. Türkiye’deki asıl çıkışını ise Aşk-ı Memnu dizisi ile yaptı. Canlandırdığı Behlül’ün aynı evi paylaştığı amcasının eşi Bihter ile yaşadığı yasak aşk ve geliştirdiği oyunculuk kadın hayranlarının sayısında patlama yaptı.

Behlül karakteri o kadar üstüne oturdu ki artık televizyona ara verip daha sonra bambaşka bir karakter oynamaya karar verdi. Bunun ilk adımını aynı yapım şirketinin çektiği Ezel dizisinde konuk oyuncu olarak yer alıp psikopat Sekiz karakteriyle attı. Erkek seyircinin de dikkatini çekmeyi başardı buradaki çok kısa ama başarılı oyunculuğuyla. Şimdi Kuzey karakterinin yapısı daha çok erkeklerin ilgisini çekse de bol bol göreceğimizi tahmin ettiğimiz kaslı vücutlarıyla kadın seyircileri de ekrana yapıştıracağına kesin gözüyle bakılıyor.

HT MAGAZİN

KIVANÇ TWITTER’DA TEŞEKKÜR ETTİ
Kuzey Güney’in ekranda olduğu saatlerde Twitter’da herkes diziden bahsetti! Trending Topics olan diziyle ve kendisinin oyunculuğuyla ilgili gelen olumlu eleştirilerden mutlu olan Kıvanç Tatlıtuğ, yine Twitter’dan teşekkür etti:

“Beğendiğiniz için çok mutlu oldum. Ekip rahatladı. Tepkiler çok güzel. Bu da bizi daha iyisini yapmak için motive edecektir. Sevgiler, saygılar…”

İVEDİK: YOLLARI AÇIK OLSUN
Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ’un Kuzey Güney’deki Recep İvedik taklidine çok güldüğünü söyledi:

“Taklidi çok başarılı buldum. Sağolsunlar dostlarım bizi anmış. Yıla damgasını vuracak bir işe benziyor. Yolları açık olsun…”

ÖSYM DGS yerleştime sonuçları 2011 açıklandı (Online öğren)

ÖSYM 2011 DGS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçları ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr adresinden duyuruldu. 2011 DGS yerleştirme sonuçları sorgulama paneli ve DGS yerleştirme sonuçları TC kimlik no ile öğrenme paneli açıldı. İşte DGS yerleştirme sonuçları ÖSYM duyurusu.

 

ÖSYM 2011 DGS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçları ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr adresinden duyuruldu. 2011 DGS yerleştirme sonuçları sorgulama paneli ve DGS yerleştirme sonuçları TC kimlik no ile öğrenme paneli açıldı. İşte DGS yerleştirme sonuçları ÖSYM duyurusu.

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için merakla beklenen yerleştirme sonuçları açıklandı. DGS sınavı yerleştirme sonuçları ile dikey geçiş yapan öğrenciler sonuçları osym.gov.tr adresinden öğrenebiliyorlar. Üniversitelerin 4 yıllık Lisans bölümlerine geçiş yapan öğrencilerin DGS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı.

17 Temmuz 2011 tarihinde yapılan DGS sınav sonuçları 8 Ağustos tarihinde yapıldı ve 5 Eylül tarihine kadar süren başvuru işlemleri sonrası yerleştirme sonuçları açıklandı.

2011-DGS Yerleştirme Sonuçları
2011-DGS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler
2011-DGS En Küçük ve En Büyük Puanlar

İşte ÖSYM DGS yerleştirme sonuçları duyurusu

2011 Dikey Geçiş Sınavı (DGS):

Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

17 Temmuz 2011 tarihinde yapılan 2011-DGS sonuçlarına göre; tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları, 8 Eylül 2011 günü saat 16.00’dan itibaren ÖSYM’nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 12-15 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Ehliyet sınavı sonuçlarını görmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.Ehliyet sınav sonuçları 20 Ağustos sınavı sonuçları bütün ayrıntıları sitemizde mevcuttur.Kazanan arkadaşlara şimdiden tebrik ederiz.

Ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli. Ehliyet sınav sonuçları MEB EĞİTEK (meb.gov.tr) tarafından açıklanacak. 20 Ağustos Ehliyet sınav sonuçları MEB ile eş zamanda burada.ehliyet sınav sonuçları,ehliyet,ehliyet sınav yerleri,20 ağustos sürücü kursu sınav sonuçları,ehliyet sonuçları,20 ağustos ehliyet sınav yerleri.20 Ağustos Ehliyet Sınavı, Ehliyet Sınav Sonuçları, 2011 Ehliyet Sınav sonuçları, ehliyet sınavı sonuçları, ehliyet sınav sonuçları açiklandi tikla .

T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
20.08.2011 TARİHLİ
MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI
SINAV SONUÇ BİLGİLERİ

20 Ağustos Ehliyet Sınavı, Ehliyet Sınav Sonuçları, 2011 Ehliyet Sınav sonuçları, ehliyet sınavı sonuçları, ehliyet sınav sonuçları açiklandi tikla öğren, ehlıyet sonucları, ehliyet sınav sonuçları NE ZAMAN ACIKLANACAK..
Ehliyet Sınavı Hakkında Bilgi
Sınav’da her dersten en az 70 almanız gerekmektedir 70 ve üzeri not aldıysanız başarılı sayılır ve direksiyon sınavına girmeye hak kazanırsınız. Tüm sürücü adaylarına başarılar dilerim.

20 Ağustos 2011 Ehliyet Sınav Sonuçları

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı buradan bakabilirsiniz.

NOT:
Sınav sorularına, cevap anahtarına ve sonuçlara yapılacak olan itirazlar
internetten yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde dilekçeyle;

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
(06500)Teknikokullar – ANKARA adresine yapılabilecektir.

İtirazların incelenmesi için aday adına T.C. Ziraat Bankası
Beşevler Ankara Şubesindeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Döner Sermaye İşletmesi’nin 5495218/5001 numaralı hesabına
10 (on) YTL yatırılması gerekmektedir.

MEB 2011 Ehliyet sınav sonuçları (MEB Basın Açıklaması)

MEB 20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları sonunda açıklandı. Ehliyet sınav sonuçları online öğrenme ve ehliyet sınav sonuçları T.C kimlik no sorgulama paneli aktif. MEB 20 Ağustos 2011 ehliyet sınav sonuçları 8 Eylül açıklaması ve ehliyet sınav sonuçlarını merakla bekleyenler erken müjde.

MEB 20 Ağustos ehliyet sınav sonuçları sonunda açıklandı. Ehliyet sınav sonuçları online öğrenme ve ehliyet sınav sonuçları T.C kimlik no sorgulama paneli aktif. MEB 20 Ağustos 2011 ehliyet sınav sonuçları 8 Eylül açıklaması ve ehliyet sınav sonuçlarını merakla bekleyenler erken müjde.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) EĞİTEK tarafından merakla beklenen ve gecikme ile sürücü adaylarının adeta çılgına döndüğü 20 Ağustos 2011 tarihli ehliyet sınavı sonuçları bugün açıklandı. MEB Çarşamba günü yaptığı basn açıklamasında araya giren bayram tatili nedeniyle uzayan çalışmaların ancak Cuma günü tamamlanmasını açıklamıştı. 20 Ağustos 2011 Ehliyet sınav sonuçları için meraklı bekleyişe giren sürücü adayları ise bu açıklama karşısında tepkilerini yorum yağdırarak dile getirdi. MEB daha fazla tepki çekmemek için ehliyet sınav osnuçları açıklamasını 8 Eylül Perşembe günü yaptı. Cumartesi günü sınavdan başarılı olan adaylar direksiyon sınavına girecekler.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sürücü ehliyeti için 8 yıllık temel eğitim şartı, hayata geçiyor. İlkokul mezunları, artık ehliyet alamayacak. Sürücü adaylarıyla ilgili 1996′da Karayolları Trafik Kanunu’nda yapılan değişiklik, tartışmalara yol açmıştı. Ehliyet için 5 yıllık ilkokul eğitim şartı, 8 yıllık temel eğitim olarak değiştirilmişti. İtirazlar, yasanın uygulanmasını üç kez erteletti. Milli Eğitim’in, ilkokul mezunlarına 2006′da tanıdığı süre 5 Temmuz’da doluyor.

Adaylar hangi sınavlara tekrar girecek, kaç sınav hakkı bulunuyor?
Sürücü adaylarının Ehliyet sınavları için 5 sınav hakkı bulunuyor.Adaylar 5 kere teorik 5 kere de uygulama sınavına girme haklarını bitirdiğinde ise yeniden başvuru yapmaları gerekiyor. Teorik sınav yazılı, uygulamalı sınav ise direksiyon sınavı anlamına gelmektedir. Sürücü adayları ise teorik sınavda uygulanan Motor, İlkyardım, Trafik ve Çevre bilgisi testlerinden 70 puanın altında aldıkları testin sınavına girecekler. Yani başarılı oldukları bölümden tekrar teste tabi tutulmayacaklar.

Ehliyet için gerekli tüm belgeler şunlardır;
Diploma Fotokopisi (Aslı İle Birlikte) veya Öğrencilerden 2 adet öğrenci belgesi asıl olacak
Nüfus Cüzdan Fotokopisi
13 Adet Fotoğraf
Savcılıktan Temiz Kağıdı
( Adliyeden Ehliyet için olacak )
Sağlık Raporu (Tek tabibten veya hastaneden sürücü olur raporu )
Evli Bayanlardan Evlilik Cüzdanı Fotokopisi
Kan Gurubu Kartı
Ehliyet sınıfları
“A1″ Sınıfı Sürücü Belgesi : Motorlu bisiklet kullanacaklara,
“A2″ Sınıfı Sürücü Belgesi : Motorsiklet kullanacaklara,
“B” Sınıfı Sürücü Belgesi : Otomobil, Minibüs veya kamyonet kullanacaklara,
“C” Sınıfı Sürücü Belgesi : Kamyon kullanacaklara,
“D” Sınıfı Sürücü Belgesi : Çekici kullanacaklara,
“E” Sınıfı Sürücü Belgesi : Otobüs kullanacaklara,
“F” Sınıfı Sürücü Belgesi : Lastik Tekerlekli Traktör kullanacaklara,
“G” Sınıfı Sürücü Belgesi : İş Makinası türünden motorlu araç kullanacaklara,
“H” Sınıfı Sürücü Belgesi : Özel tertibatlı olarak, imal, tadil veya teçhiz edilmiş motorsiklet veya otomobil türünden araçları kullanacak hasta ve sakatlara,
“K” Sınıfı Sürücü Aday Belgesi : İki veya çok taraflı anlaşmalar uyarınca sınıflarına göre araç kullananlara belli süre ile verilen belgedir.

Ehliyetsiz Sürücü Kurbanı Genç Kız defnedildi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, hastane dönüşü karşıdan karşıya geçerken ehliyetsiz bir sürücünün kurbanı olan Cansu Ürer’in (23) cenazesi, Manisa’nın Soma ilçesinde toprağa verildi. Ürer’in, İstanbul Bilim Üniversitesi Ebelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Genç kıza çarpıp kaçtığı idida edilen 10 RF 702 plakalı panelvanın sürücüsü Y.A. ise jandarmanın takibi sonucu yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TIR’a çarpan sürücü bir saatte kurtarıldı
TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde bir kamyon, önünde seyreden TIR’a arkadan çarptı. Sürücü kabininde sıkışan kamyon şoförü, itfaiyenin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla kurtarıldı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza, TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde, saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Kadıköy Sebze ve Meyve Hali’nde mal indiren Mehmet Çil, 17 RK 100 plakalı kamyonuyla Çanakkale’ye doğru yola çıktı. Demir, Okmeydanı Kavşağı’nı yaklaşık 3 kilometre geçtikten sonra aynı istikamette ilerleyen Osman Demir’in (44) kullandığı 34 DK 9915 plakalı TIR’a arkadan çarptı.
Kamyon şoförü, çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen kabininde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, Mehmet Çil’i kurtarmak için çalışmalara başladı. TIR’ın kaza sırasında arızalanması sebebiyle hareket ettirilememesi çalışmaları olumsuz etkiledi. Arızanın giderilmesiyle TIR ileri alındıktan sonra kurtarma çalışmaları yeniden başladı. İtfaiye ekipleri, kanlar içerisinde kurtarılmayı bekleyen Mehmet Çil’i, kamyonun kapısını ve sürücü kabinini keserek çıkarttı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kurtarılan Mehmet Çil, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çil’in hastanedeki tedavisi sürüyor.
Kamyonun çarptığı TIR’ın sürücüsü Osman Demirci, kamyonun aşırı hızlı olduğunu ve boş olan yolda kendi aracına çarptığını ileri sürdü. Demirci, kamyon şoförünün uyumuş olabileceğini iddia etti.
Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafikte aksamalar meydana geldi. Trafik ekipleri, araç geçişlerini tek şeritten kontrollü olarak verdi. Kurtarma çalışmaları sırasında ise yol trafiğe tamamen kapatıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolda kumlama yapılmasının ardından trafik normale döndü.

Bahçeli bedelli askerliğe yeşil ışık yaktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bedelli askerliğe yeşil ışık yaktı. Bahçeli, konunun Meclise gelmesi halinde destek vereceklerini söyledi.

Twıtter hesabı üzerinden açıklama yapan Bahçeli, “Şayet iktidar partisi TSK’nın görüşünü ve ihtiyaçlarını ihtiva eden çözüm iradesini Meclise getirirseniz, biz buna bigane” kalmayız ifadelerini kullandı.

Bedellik askerlikle ilgili taleplerin değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli yapılacak düzenlemenin şehit ailelerini rahatsız etmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Anayasadaki eşitlik ilkesinin ve kamu vicdanının zedelenmemesi gerektiğini vurguladı.

Bahçeli kendisinin de 1975 yılında ilk defa uygulanan 4 aylık kısa dönem askerlik süresinden faydalandığını hatırlattı ve “Böylesi bir imkânı kullanan biri olarak askerlik süresi ve bedelli konusunda çoğalan isteklere duyarsız kalmam mümkün değildir” dedi.

Kosgeb-Kobi Kredileri, İş Kurana Kredi Özellikleri 2011

Kendi işini kurmak isteyenlerin, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’nın, KOSGEB işbirliğiyle vereceği uygulamalı girişimcilik eğitimlerine başvuruları başladı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın ücretsiz düzenleyeceği girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in, yeni iş kuranlara verdiği 27 bin TL hibe ve 70 bin TL faizsiz krediye başvuru hakkına sahip oluyor.

Girişimci adayları, Kalkınma Ajansı’nın KOSGEB işbirliğiyle vereceği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ ile iş fikirlerini hayata geçiriyor. Ekim ayında Doğu Marmara Bölgesi’ndeki Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu illeri ile Gebze, Hendek ve Akyazı ilçelerinde verilecek 60 saatlik ücretsiz kurslardan sertifika alanlar, girişimcilik desteği için KOSGEB’e başvuru hakkı kazanacak. Başvuruları başarılı bulunan girişimciler 27 bin TL’ye kadar hibe, 70 bin TL’ye kadar faizsiz kredi almaya hak kazanabilecekler.

Kalkınma Ajansı’nın eğitimleri 2011 yılının son döneminde Ekim Eğitimleri ve Kasım-Aralık Eğitimleri olmak üzere 2 farklı dönemde düzenlenecek. Farklı dönemlerdeki eğitimler arasında eğitim yeri (il, ilçe merkezi) değişiklik gösterebilir, girişimci adayı başvuru esnasında eğitim yeri hususuna dikkat etmeli ve formu doldururken mutlaka eğitim yerini seçmeli. Eğitim yerini seçmemiş olan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Her sınıf için eğitim kontenjanının 30 girişimci olduğu öğrenildi. (CİHAN HABER AJANSI)

Adını Feriha Koydum 26. Bölüm İzle 16 Eylül 2011

type='html'>Emir ve Feriha, annelerinin başucunda üç ay geçirmiştir. Korkunç günleri geride bırakan aşıklar, zorunlu ayrılıktan sonra büyük bir özlemle kavuşur. Feriha sadece Emir'e değil, yalanlara da sarılır.

Adını Feriha Koydum 26. bölüm izle, Adını Feriha Koydum 26. bölümü izle, Adını Feriha Koydum 26. bölüm fragman izle, Adını Feriha Koydum 26. bölüm fragmanı izle, Adını Feriha Koydum 26. bölüm full izle, Adını Feriha Koydum 26. bölüm HD izle, Adını Feriha Koydum 26. bölüm özeti, Adını Feriha Koydum 26. bölüm videosu izle, Adını Feriha Koydum son bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Fragmanı İzle

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Fragmanı İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TNT kanalında. Lost dizisini Türkçe dublaj ile ekranlara taşıyarak yayın hayatına başlayan TNT yeni sezonda Pusu ile en büyük transferini gerçekleştirmiş gibi görünüyor.Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı ve özeti


Kuzey Güney Dizisi 1. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle

Ekranların yeni dizisi Kuzey Güney 1. bölümüyle 7 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İşte Kuzey Güney 1. bölüm özeti ve fragmanı…

Kuzey Güney 1. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kanal D’nin yeni dizisi Kuzey Güney izlyenlerin beğenisini topladı. Kuzey Güney dizisi iddialı kadrosuyla adından sıkca bahsettirecek gibi görünüyor. İşte Kuzey Güney dizisi 1. bölüm özeti ve fragmanı…

Kuzey Güney dizisinin 1. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve Ünal Silver’in de önemli rollerini üstlendikleri “Kuzey Güney”; yolları ayrı, hedefleri farklı, hedeflerine ulaşmak için izledikleri yöntemleri farklı, zıt karakterlere sahip, tek ortak noktaları aşkları

Cemre olan, iki kardeşin hayatta var olabilmek için verdikleri zorlu mücadelenin hikayesini anlatıyor. Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldıkları, yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği dizinin ilk bölümünün konusu şöyle; Kuzey ve Güney, pusuladaki iki farklı yön gibi, karakterleri ve hayalleriyle de farklı iki kardeştir.

Birbirlerine olan bağlılıkları dışında tek ortak noktalarıysa, babaları Sami’nin işlettiği simit fırınına sığamayacak kadar büyük hayallerinin olmasıdır. Kuzey, askeri okul sınavlarını kazanıp, ileride başarılı bir asker olacak, Güney ise iyi bir üniversitede okuyup, hedeflediği kariyere doğru sağlam adımlarla ilerleyecektir. Ancak iki kardeşin hayallerinin gerçeğe dönüşebilmesi için kaderlerini de değiştirmeleri gerekecektir.

Cemre ve annesi Gülten’in yaşadıkları mahalleye taşınmasıyla Kuzey ve Güney’in hayatında da yeni bir sayfa açılır. Cemre’nin varlığı, iki kardeşin yaşamına farklı bir soluk getirir. Üç yakın arkadaş, “aşkla” da bu dönemde tanışır. Kızının Tekinoğlu Ailesi’yle olan bağını onaylamayan Gülten’in ise, Cemre’nin geleceğiyle ilgili farklı hayalleri vardır.

Sami ile mutsuz ve sevgisiz devam eden evliliğine yıllar içerisinde alışan Handan’ın, geleceğe dair hayallerini canlı tutan tek kişiyse oğlu Güney’dir. Hem çalışkan, hem de sakin yapısıyla Güney, aynı zamanda Kuzey’in aile içinde kopardığı fırtınaları da sakinleştiren kişidir.

Üniversite sınavlarından bir gün önce, Kuzey ile Sami’yi karşı karşıya getiren olay, tüm ailenin hayatını altüst edecek “o geceyi” de beraberinde getirir. Tekinoğlu Ailesi’nin yaşayacağı felaketin arkasındaki gerçek sebebi, Kuzey yıllar boyunca bir sır olarak kalbinde tutmak zorunda kalacaktır.

Kuzey ve Güney, siyah ve beyaz olarak ayrılan karakterlerine rağmen, birbirlerine sıkı sıkıya bağlı iki kardeştir… Tekinoğlu Ailesi’ni altüst eden “o gece” yaşandıktan sonra, iki kardeş paylarına düşen kaderi, ömür boyu sırtlarında taşıyacaktır.

Kuzey Güney 1. bölüm özeti ve fragmanı… Ve Full İzle hd İzle 

Part 2
Kuzey Güney 1. Bölüm izle, Kuzey Güney 1. Bölüm, Kuzey Güney 1. Bölüm full izlePart 3Part 4Part 5

 Kuzey Güney 1. Bölüm izle, Kuzey Güney 1. Bölüm, Kuzey Güney 1. Bölüm full izle

En Çok Taksi Plakası Kazandırıyor

Altın ve döviz fiyatlarının hızla yükseldiği son dönemde yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı!

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sabit kira getirisi olması nedeniyle yatırımcılar açısından hem güvenli, hem de değer kazandıran bir yatırım aracı olarak tercih edilen taksi plakası, yine kazandırmaya devam etti.

Ocak ayında 610 bin liraya satılan taksi plakaları, yılbaşından bu yana yaklaşık yüzde 29 oranında değer kazandı. Taksi plakası, bu ay itibariyle ise 785 bin liraya alıcı buluyor.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur, kentte 17 bin 500 adet taksi bulunduğunu belirterek, sektörün temsilcisi olarak taksici esnafının sorunlarını çözmeye ve kazancını yükseltmeye çalıştıklarını söyledi.

İstanbul’daki taksicilerin dünyadaki büyük şehirlere kıyasla ucuza yolcu taşıdığını dile getiren Uğur, taksi plakası fiyatlarındaki artışı anormal bir yükseliş olarak değerlendirmediklerini ifade etti.

Uğur, taksici esnafının çok fazla plakasını alıp satmadığını da belirterek, ”Taksi plakasının yatırım aracı olarak görülmesi bizi rahatsız ediyor. Biz plakaların kullananlar tarafından satın alınmasını istiyoruz” dedi.

Plaka fiyatlarındaki artışa sektör temsilcileri olarak müdahil olmadıklarını ifade eden Uğur, plaka fiyatlarındaki yükselişin sektöre olan güvenden kaynaklandığını da kaydetti.

AA

Taksitli ev satışı, Tokiden ucuz taksitle ev satışı

Taksitli ev satışı, Tokiden ucuz taksitle ev satışı, 7 ilde yoksula 173 lira taksitle ev, TOKİ’nin Ankara, Adıyaman, Antalya, Edirne, Gaziantep, Kırşehir ve Kocaeli…

TOKİ’nin Ankara, Adıyaman, Antalya, Edirne, Gaziantep, Kırşehir ve Kocaeli’nde yoksullar için satışa sunacağı 4 bin 614 konut için başvurular başladı.

4 bin lira peşin ödenecek evler için 173 lira taksit imkanı sunuluyor.

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) yoksullar için yaptırdığı evler için başvurular alınmaya başladı.

Başkent’te de Mamak’ta 1024, Çubuk’ta 484 konut için müracaatlar, Yenimahalle’deki Ankara Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü’nde kabul ediliyor.

Başvurusunu ilk gün yapmak isteyenlerden Seher Demirhan, 24 yaşındaki konuşma engelli kızı Tuğba Özmen için müracaat edeceğini belirtti. Demirhan, boşanma davası açılan engelli kızı ve askerden gelen işsiz oğlu ile birlikte yaşadığını, el işi yaparak geçimini sağladığını anlattı.

Demirhan, geçim sıkıntısı çektiklerini, taksitleri uygun olduğu için kızı adına bu dairelerden birini almayı çok istediğini ifade etti.

Abdulvahi Ulu da, düşük gelirle çalışan iki oğlu için başvuru evrakı almaya geldiğini dile getirerek, söz konusu konutların koşullarını uygun bulduğunu kaydetti.

Seher Demirhan, emekli olduğunu aktararak, evlendirmek istediği, asgari ücretle çalışan oğlu için başvuru evrakı aldığını söyledi.

Engelli olduğu için yetim maaşıyla geçindiğini kaydeden Süleyman Genç de, vefat eden babasının emekli maaşını annesiyle birlikte paylaştığını, gecekonduda oturduğu için bu dairelerden birine taşınmayı çok istediğini anlattı.

173 LİRA TAKSİT
TOKİ’den verilen bilgiye göre, yoksul kesime yönelik 2+1 daireler 4 bin lira peşinatla, 173 liradan başlayacak taksitlerle satılacak.

Bu kapsamda, Ankara-Mamak’ta 1024, Çubuk’ta 484, Adıyaman-Merkez’de 700, Antalya-Merkez Çıplaklı’da 480, Edirne-Merkez Fırınlarsırtı’nda 318, Gaziantep-Şehitkamil’de 404, Şahinbey-Yeşilkent’te 320, Kırşehir-Merkez’de 292, Kocaeli-İzmit Arızlı’da ise 592 konut uygun ödeme koşullarında satılacak.

Peşinatlarını ödeyerek konut almaya hak kazananlar, ilk taksitlerini konut tesliminden sonra yapacak. Peşinatı 4 bin lira olan konutların taksiti 173 liradan başlayacak ve 180 ay (15 yıl) vadeli satılacak. Başvurular 23 Eylül’e kadar, illerde valiliklere, ilçelerde ise kaymakamlıklara yapılacak.

Başvurularda konut sayısından fazla başvuru gelmesi halinde, hak sahipleri kura ile belirlenecek. Kurada konut almaya hak kazananlarla, daha sonra sözleşme imzalanacak. Peşinatın yarısı sözleşme imzalama aşamasında, kalan yarısı da 3 ay sonra, Mart 2012′de tahsil edilecek.

Başvuru yapacakların, projenin yer aldığı ilde 1 yıldan az olmamak üzere ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, TOKİ’den daha önce konut satın almamış ve kredi kullanmamış olması, kendisine eşine ya da velayeti altındaki çocuklarına ait tapulu gayrimenkul olmaması, aylık hane halkı gelirinin 2 bin 600 liranın altında olması, başvuru tarihinde 25 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. Eşi vefat etmiş olan kadınlarda yaş şartı aranmıyor.

Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır il-ilçede ikamet ediyor olması veya il/ilçe nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” Dizisinde Neler Oluyor?

“Öyle bir geçer zaman ki” yeni sezona yine şaşırtıcı gelişmelerle merhaba dedi.

Yeni sezona merhaba diyen Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin yeni sezonda ki ilk bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşandı.

Kanal D’nin sevilen dizisinde Ali Kaptan, tam Balıkçı’yı vurmuş, ardından da Cemile’yi vuracakken Hasefe Ana tarafından vurulmuştu. Herkes için çok sürprizli bir sezon finaliydi. Ve dizinin tüm fanatikleri Ali Kaptan’ın ölüp ölmediğini merak ediyordu.

ALİ KAPTAN ÖLMEMİŞ

Geçtiğimiz sezona Balıkçı ve Ali Kaptan ölecek mi ölmeyecek mi sorusuyla kapatan sevilen dizide Balıkçı’nın öldüğü gerçeği ortaya çıktı. Balıkçı bütün mirasını Cemile ve eski karısı Selma Hanım’a bağışladı. Cemile holdingin başına geçmek yerine mütevazi hayatına devam etmeyi tercih etti. Eski karısı Selam ise yeni bir aşka yelken açtı.

CEMİLE, ALİ KAPTAN’LA KARŞI KARŞIYA

Öyle bir Geçer Zaman ki sezonun ilk bölümüyle bu meraklı bekleyişe de bir son verdi. Ali Kaptan hapishanede ortaya çıktı. Balıkçı’yı vuran Ali Kaptan, hapishanede cezasını çektikten sonra tahliye oldu. Ali Kaptan tahliye olduktan sonra evinin yolunu tutarken, sokaktan geçmekte olan Cemile ile karşılaştı. Ali Kaptan ile karşılaşan Cemile adeta şok oldu.

İŞTE DÜN AKŞAMIN ÖZETİ..

AYLİN ÖLDÜ MÜ ?

Soner ise aşkı Aylin’le aynı evde kalmayı istemedi ve Londra’da yaşamak için ülkeden ayrıldı. Murat ise Aylin’in neden evde kaldığını anlamak için ufak çaplı bir araştırma yaptı ve Aylin ile ağabeyi Soner arasındaki aşkı da anlamış oldu. Murat hayata veda etmek için silahı kalbine dayadı, ancak Aylin’in engeline takıldı. Murat’a engel olmak isteyen Aylin’le Murat arasında boğuşma yaşandı. Yaşanan arbedede Aylin kanlar içinde yere yığıldı. Aylin’in ölüp ölmediği ise şimdi izleyiciler arasında merak konusu oldu.

METE ÜNLÜ OLDU

Öğretmeni İnci’ye aşık olan Mete ise artık ünlü bir müzisyen olmuştu. İnci Hoca’yı aklından çıkaramaya Mete, kalbine kimsenin girmemesine dikkat etti ancak İnci hocanın söylediği İtalyanca şarkıyı söyleyen Jale adında bir kızla tanıştı. Mete İnci Hoca’ya bağlılığını unutup Jale ile yeni bir aşka yelken açıp açmayacağı ise merak konusu oldu.

BERRİN EVLENDİ ÇOCUĞU OLDU

Berrin ise üniversite aşkı Ahmet yerine Hakan ile evlendi ve bu evlilikten bir kız çocukları oldu. Berrin Ahmet’i hala unutamazken, Hakan ise Berrin’in kalbini kazanmak için elinden gelen her şeyi yapmaya başladı. Genel af ilanı ile birlikte tekrar yurda dönecek olan Ahmet’in ise ne yapacağı merak ediliyor’

Tanem Sivar: ‘Hayalim en iyi arkadaşımla evlenmek’

Güzel sunucu Tanem Sivar en büyük hayalinin en yakın arkadaşıyla evlenmek olduğunu açıkladı

Güzel sunucu Tanem Sivar; Yeni Aktüel dergisinden Arda Uskan’a verdiği röportajda artık evlenmek istediğini ve hayalinin en yakın arkadaşıyla evlenmek olduğunu söyledi.

ABD’de TV eğitimi gördün, Türkiye’ye döner dönmez medyaya daldın ve karşında kimi gördün?
Acun’u!
Evet gözünü Acun Ilıcalı ile birlikte açtın. Hadi minnetini ifade et!
Acun bir okul gibidir. Yüksek lisansımı onunla yaptım diyebilirim. Altı yıla yakın birlikte çalıştık. İlk ‘Acun Firarda’da başladık. Onunla çalışmak güç ama o güçlüğe değiyor.

Ama yine de ayrıldın!
Bu gidişle ‘Acun’un yanındaki kız’ olarak kalacaktım…

Ve kendi kanatlarınla uçtun…
Mecburdum. Önce Lig TV’de ’21′ diye spor programına başladım…

Ama futboldan ‘topu görünce bomba diye karakola götürecek kadar’ anlıyormuşsun…
O kadar da değil canım. Zaten futbol programı değildi ki… Futbol ile ilgili insanlarla; sanat, müzik ve yaşam üzerine konuşuyorduk.

‘Sen Hak Ediyorsun’da Yiğit Özşener ön planda… Kendi programını yapmak için teklifler alıyordun. Niye ikinci olmayı tercih ettin?
Dediğin gibi çok teklif aldım ama içime sineni çok azdı. Ön planda olmak benim için önemli değil. Gün gelir kamera arkasında da olurum. Bu sektörde yaptığınız her şey kaydediliyor. İçime sinmeyen işler yapmak istemiyorum.

Seni bu yarışmaya çeken ne?
‘Sen Hak Ediyorsun’ maddiyattan çok iyiliği ve vefayı öne çıkaran bir yarışma…

Bu saydıklarının bir programla gelebileceğine inanıyor musun?
İş bitince; kazananın gerçekten güzel bir insan olduğunu gördüğünde keyif alıyorsun. Bir sürü programda, bir sürü insan kazanıyor. Herkes kazansın ama böyle insanların kazanması beni daha mutlu ediyor.

Kaç yaşına geldin?
30…

Eh artık evlenirsin!
Ayda bir, benim olmayan düğünlere gidiyorum zaten.

Prova için mi?
Sürekli bir düğündeyim ama hiçbiri benim değil. İnşallah evlenirim. Hayalim en iyi arkadaşımla evlenmek…

Çizdiğin bir tip var mı kafanda?
Gurur duyacağım bir insan olsun… Günün sonunda, hayatın zorluklarıyla mücadele ederken sana azıcık moral verebiliyorsa, bıdı bıdı konuştuğunda seni sabırla dinleyebiliyorsa, o, tamamdır işte.

Aşık olmaktan ağzın yandı mı hiç?
Şöyle bir şey var; “Dünyanın en mutlu çifti olacaklar” diye düğünlerine gittiğim arkadaşlarımın kısa zamanda ayrıldıklarını gördüm. Sadece kendime değil; etrafıma karşı da bir güvensizlik geldi.

İçimde evde kalacakmışsın gibi bir his var…
Babam da geçen gün “Kızım istiyorsan ben müdahale edeyim bu duruma. Senin bir şey yapacağın yok” dedi.

Amerika’da doğmuş, ilkokul çağında Türkiye’ye gelmişsin. Uyum sorunu yaşadın mı?
Çok.. Çünkü hiç Türkçe bilmiyordum.

Neden, evde Türkçe konuşulmuyor muydu?
Dedem; BM’de genel sekreter danışmanıydı. Annem orada doğmuş ve Türkçe hiç bilmiyordu. Babam da Kuleli mezunu bir asker çocuğu, oraya gelmiş, evlenmişler. Annem 30 yaşına kadar doğru dürüst Türkçe konuşamadı ki… Ben de Türkiye’ye geldiğimde Türkçe bilmiyordum. Okuldaki arkadaşlarım “Amerikalı” diye benimle dalga geçerdi.

Onlar mutluysa gerisi boş

Kızı Ayşe Özyılmazel’in mutlu olduğunu gözlerinden anladığını söyleyen sanatçı, damadı Ali Taran’a da övgüler yağdırdı…

Sanat hayatında neredeyse 50 yılı geride bırakan Neco, bu yaz Çeşme’deki Küba Bar’da fırtına gibi esti. Ünlü sanatçı, sezon sonunda ilk kez röportaj verdi. Evliliği hakkında konuşan Neco, konu kızı Ayşe Özyılmazel’in Ali Taran ile yaptığı evliliğe gelince; bir baba şefkatiyle kızını savundu.

İşte Neco’nun dobra açıklamaları:

* Şöhret denilen hastalığa yakalanmadım. Hayatım boyunca halkın içinden kopmadım çünkü ben zaten halk çocuğuyum.

* Çeşme Müzik Festivali’nde 1. olduktan sonra bana yapılanlardan dolayı soğudum ve bu muhteşem yerden ayrıldım. Daha sonra 30 yıla yakın bir süre gelmedim Çeşme’ye. Bu yazın başında Cenk Gürgenç aradı ve beni Küba Bar’da görmek istediğini söyledi. Marinanın içerisindeki bu bar sayesinde döndüm Çeşme’ye.

* Bana bir dönem yapılanların aynısını kızıma yapıyorlar. Magazinsel linç kampanyası. Bu haberleri takip etmiyorum. Eşim İdil bazen haberleri gösteriyor ve bunları ciddiye almıyorum.

* Ayşe evlenmeden önce benden izin almadı. Zaten gerek de yoktu.

* İlişkilerinden haberdar da değildim. Düğünden 3 gün önce bana haber verdiler.

* Haberi ilk duyduğumda, “Hayırlısı olsun” dedim. Mühim olan çocuklarımın mutluluğu gerisi önemli değil. Ayşe’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu önemli olan da zaten budur.

* Ali Taran, damadım ve çok da iyi anlaşıyorum. Sık sık görüşüyoruz.

* Ali Taran olgun mesleği ve kariyeri olan, kültürlü ve düzgün bir adam. Oturduğunuzda dolu dolu sohbet edebiliyorsunuz. Donanımlı birisi. Bu durum çok önemli. Damat olarak da arkadaş olarak da kızımı mutlu eden birisidir Ali Taran.

* İnsanlar mutlu olmak için yaşarlar. Benim de en büyük mutluluğum çocuklarım. Onlar mutlu olduğu sürece ben hayatta hiçbir şeyi sorun haline getirmiyorum.

HALA EVLİLİĞİM SORGULANIYOR

Oya Germen’den ayrılıp genç sevgilisi İdil Erge ile evlenen Neco, o dönem kendisine yapılanları unutmadı. 2 bebeği ve 5 yıldır devam eden bir evliliği olduğunu söyleyen sanatçı, “Hala evliliğimi sorgulayanlar var” dedi.

Magazin basınına karşı sert tavrının bebeğini koruma içgüdüsünden kaynaklandığını dile getiren Neco, ekledi: “Kamera ve objektiflerin şimdi 7 aylık olan bebeğime zarar vermesinden korktum. Babayım, bunu anlayın.”

Takvim

Neden gereksiz yere yemek yiyoruz?

Yaza girerken güçlükle verdiğiniz kiloları her kış yeniden geri alanlardan mısınız? Belki de esas sorunu yediklerinizden çok, yeme sebebinizde aramaya başlamalısınız

Yaza girerken güçlükle verdiğiniz kiloları her kış yeniden geri alanlardan mısınız? Belki de esas sorunu yediklerinizden çok, yeme sebebinizde aramaya başlamalısınız. Psikolojik Danışman Nilgün Çalık, neden gereksiz yere yemek yediğimizi açıkladı.

Psikolojik Danışman Nilgün Çalık, “Çoğu kişi kiloların fiziksel boyutuna takılmış durumdadır. Görüntüsünden utanır, rahatsız olur, iyi görünmek, iyi giyinmek ister. Bu da onu kilo verme yönünde geçici bir süre motive eder. Genellikle yaz sezonu başlarken, kilo verme konusunda hızlı bir artış olması da bundandır. Gerçekten de bu dönemlerde birçok kişi, yoğun bir çaba sarf ederek kilo vermeyi başarır. Ama sonra yaz ayları biter ve kişi eski alışkanlıklarına döner. Kilolar, bir sonraki “kilo verme sezonu” na kadar bedende depolanır.

Verdiğimiz Kilolar Neden Kalıcı Olmaz?

Bunun birçok sebebi var. Örneğin; kişide, zihinsel anlamda hiçbir değişim olmamıştır. Bilinçaltı düzeyde yiyeceklere yüklenen anlamlar değişmemiştir. Kişiyi sağlıksız yeme alışkanlıklarına ve hareketsizliğe yönelten temel mekanizmalar anlaşılmamış ve çözümlenmemiştir. Çalık, “Kilo problemi duygu, düşünce ve davranış boyutunda yani zihinsel düzeyde çok yönlü ele alınması gereken bir konudur. Zihinsel düzeyde yapılan çalışmalar fiziksel bedeni bir bütün olarak etkiler. Bu sadece bedenin incelmesi değil, bütünsel anlamda sağlıklı olmak ve dengeye kavuşmak demektir. Yani sadece ideal kilonuza ulaşmaz, aynı zamanda sağlıklı bir beden ve zihne de sahip olursunuz” dedi.
Pek çok kişi tokken bile bir şeyler yediğini, kendini fark etmeden mutfakta bulduğunu, iş yerinde çekmecesinin, yolda çantasının abur cuburla dolu olduğunu şikayetle anlatır. Peki neden? Neden tok olduğumuz halde bir şeyler yemek isteriz? Psikolojik Danışman Nilgün Çalık; “Gereksiz yemenin ardına birikmiş duygular vardır. Kontrolsüzce yemek yemek, yiyerek rahatlamaya çalışmak ve bazı yiyecekleri yemeye engel olamamak gibi gözlemlediğiniz bu davranışlar hep duygularla bağlantılıdır. Kişi üzüldüğü, kızdığı, kendini emniyette ve güvende hissetmediği, yalnız ve sevgisiz zannettiği zaman, farkında olarak ya da olmayarak, hep yiyeceğe koşar. Çünkü yeme eylemi bilinçaltı düzeyde, hep iyi hissetmeyle bağlantılıdır. Yedikçe sıkıntısının geçtiğini, acılarının azaldığını düşünür” şeklinde konuştu.

Kilolardan Kalıcı Olarak Kurtulmanın Yolları

http://www.cabadak.com/wp-content/uploads/kadınlar_için_mükemmel_yiyececekler1.jpg


Yaz başı verilen, sonbahar ile yeniden alınmaya başlanan, kışın kalın giysilerin altına saklanan, ilkbaharla birlikte fark edilen ve vücudumuzu adeta şişirilip söndürülen bir balona dönüştüren fazla kilolara kalıcı olarak çözüm bulmak için hep duyguya odaklı çalışmak gerekir diyen Nilgün Çalık; “Duyguların dilini anlamak, fark etmek, hissetmek ve bilinç kazanmak kalıcı kilo vermekte çok önemli bir aşamadır. Sonraki aşamamız ise, duyguları çözümlememizi ve boşaltmamızı sağlayacak bazı teknikleri kullanmaktır. Altta yatan sebep ortaya çıkmadan problem çözülemez” dedi.

EFT, NLP, Hipnotik telkinler, meditasyon ve olumlamalar ile kişiyi sağlıksız beslenmeye, kontrolsüzce yemeye, hareketsizliğe iten birikmiş enerji boşaltıldığı zaman, kilolu kişiler kendi seçimlerini uygulayabilir hale geliyor. Grup çalışmaları sonrasında, kişiler artık tokken yemek yemeyen, abur cuburdan uzak duran, bedeni ve ruhu için taze, sağlıklı gıdalar seçerek kilolarını kontrol edebilen kişilere dönüyorlar. Bu olumlu alışkanlık, kişilerin sadece kilolarını kontrol altına almasına yardımcı olmuyor, tüm hayatlarında kullanabilecekleri olumlu davranışları da beraberinde getiriyor. Yemeyi duygusal tatmin aracı olmaktan çıkaranlar, neyi ne kadar yemeleri gerektiğini daha kolay ayarlayabiliyorlar.

HÜRRİYET-AİLE

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi 40. Bölüm İzle

Fatmagülün Suçu Ne 40. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne 40. Bölüm izle Fatmagülün Suçu Ne 40. Bölüm full izle Fatmagülün Suçu Ne 40. Bölüm kaliteli izle.

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Haziran ayında tatile giren dizinin sezon finalinde; Fatmagül hayatını karartan 3 düşmanı ile yüzleşmiş, Yaşaranlar delil yetersizliği nedeni ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı.

Kerim’in işlemediği bir suçun tek zanlısı olarak gözaltına alınmasıyla kararan gün, Kerim ve Fatmagül’ün hayatlarını tamamen değiştiren yeni bir dönemi başlatır. Kerim çaresizlik içinde hapishanede mahkemeye çıkacağı günü beklerken, suçsuzluğuna inandırmak istediği ilk kişi de Fatmagül’dür. Öte yandan Fatmagül’ü dışarıda Mustafa’ya ve Yaşaranlar’a karşı savunmasız bırakmış olmak, Kerim’in içinde bulunduğu durumu daha da ağırlaştırır. Mustafa’nın gölgesini sürekli üstünde hisseden Fatmagül ise, kurulu düzenini bir kez daha değiştirmek zorunda kalır. Bu dönemi bir fırsata dönüştürmeye çalışan Mustafa’nın izlediği yol, Kerim’i korkularında haklı çıkarır.

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi 40. Bölüm İzle

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi 40. Bölüm İzle

Yaşaranlar adına her geçen gün şirketin geleceğine dair umutlar biraz daha azalırken, Erdoğan da eli kolu bağlı bir şekilde Reşat Yaşaran’ın kararlarına boyun eğer. Reşat Yaşaran’a karşı aldığı her yenilgi, Erdoğan’ın hırsını biler. Bu sırada Selim ise, ailesinin yaşadığı sıkıntıların çok uzağında, Meltem’den intikamını alacağı günü beklemektedir. Yeni evlerinde ilk kez kendisine ait bir odası olan Fatmagül, Kerim’e de elleriyle küçük bir “yer” açar. Bu sırada Mukaddes de Fatmagül’ün hayatında kendisine bir yer bulmuştur. Ancak bu kez aralarında esen soğuk rüzgar çok daha şiddetlidir. Kadir ve Ömer, Kerim’in suçsuzluğunu ispat etmek için yollar ararken, tüm deliller Kerim’in Vural’ı öldürdüğüne işaret etmektedir. Oysa o geceye dair tüm sis perdesini ortadan kaldıracak bir tanık vardır. Mustafa bu kişiye herkesten önce ulaşırsa, Kerim’in kaderini değiştirebileceğinin farkındadır. Günler sonra hapishanede ilk kez ayarlanan görüş günü, Kerim ve Fatmagül’ün yüzünü güldüren tek gelişme olur. Etraflarını saran tüm olumsuzluklara rağmen, Fatmagül ve Kerim’in sevgisi, tüm karanlıkların üstesinden gelecek kadar umut doludur.

Duymayan Kalmasın Deniz Seki İzle

type='html'>Duymayan Kalmasın 8 Eylül 2011 İzle Programın bugünkü konuğu Deniz Seki oluyor. Sunuculuğunu Hürriyet Yazarı İpek Durkal ve Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz'in yaptığı Duymayan Kalmasın'da, ünlülerin merak edilen ev yaşantıları, dizi setlerinin perde arkası ekrana taşınıyor. Eğlence dünyasının kalbinin attığı Bodrum, Çeşme, Antalya, Kıbrıs ve İstanbul gecelerinden merak edilen en son haberlere yer veriliyor.

Anneler ile Kızları 5. Bölüm İzle 15 Eylül 2011

type='html'>Defne, kızını Sacit Çakırcalı'nın kaçırdığından emindir. Ancak Sacit'in hiçbir şeyden haberi olmadığını görünce ne düşüneceğini şaşırır. Yağmur'un nerede olduğuna dair en ufak bir ipucu yoktur.Yağmur'u eve getiren Hamdi, Gülizar ve Feride'ye kızı birkaç gün misafir edeceklerini söyler.

Anneler ile Kızları 5. bölüm izle, Anneler ile Kızları 5. bölümü izle, Anneler ile Kızları 5. bölüm fragman izle, Anneler ile Kızları 5. bölüm fragmanı izle, Anneler ile Kızları 5. bölüm full izle, Anneler ile Kızları 5. bölüm HD izle, Anneler ile Kızları 5. bölüm özeti, Anneler ile Kızları 5. bölüm videosu izle, Anneler ile Kızları son bölüm izle

Malice Harikalar Diyarında Filmini İzle

type='html'>Londra'da hukuk okuyan Alice bir sabah hafızasını kaybetmiş şekilde uyanır. Kim olduğunu hatırlayamayan Alice, evinden çok uzaktadır. Onun kim olduğunu bulmasında yardımcı olacak kişi, gizemli bir taksi şoförü olan Whitey'dir. Yolculuğu boyunca Alice birbirinden farklı insanla karşılaşacak ve görünenin ardındaki gerçekliğin farkına varmaya başlayacaktır. Elbette gerçek aşkı bulmak da buna dahildir.
Orijinal Adı Malice in Wonderland Malice Harikalar Diyarında Filmi İzle Star TV
Yönetmen Simon Fellows
Oyuncular Maggie Grace
Danny Dyer
Yapım Yılı 2009

Kanal D Ana Haber 7 Eylül 2011 izle

type='html'>Kanal D Ana Haber 7 Eylül 2011 izle Etiketler: kanal d ana haber izle, kanald haber izle, kanal d ana haber 7 Eylül, kanald haber 7 Eylül 2011, kanal d ana haber bülteni, kanal d ana haber bülteni 7 Eylül, 7 Eylül kanald haber, 07.09.11 kanal d ana haber, 7 Eylül haberler, kanald de haberler izle, 07-09-2011 kanal d haberleri

Show Tv Ana Haber 7 Eylül 2011 izle

type='html'>Show Tv Ana Haber 7 Eylül 2011 izle Etiketler: show tv ana haber izle, showtv haber izle, show tv ana haber 7 Eylül, showtv haber 7 Eylül 2011, show tv ana 7 Eylül haberler, showtv de haberler izle, 07-09-2011 show tv haberleri haber bülteni, show tv ana haber bülteni 7 Eylül, 7 Eylül showtv haber, 07.09.11 show tv ana haber

Ne Çıkarsa Bahtına 7 Eylül 2011 izle

type='html'>Ne Çıkarsa Bahtına 7 Eylül 2011 izle, 07 09 2011 Ne Çıkarsa Bahtına izle, Ne Çıkarsa Bahtına 7 Eylül tekrarını izle Magazin, aktüalite ve birbirinden lezzetli yemekler bir arada! Ünlülerle ilgili yeni haberlerin, aktüel konuların ve birbirinden lezzetli yemek tariflerinin yer aldığı programda, hem eğleniyor hem de birçok konuda bilgi sahibi oluyorsunuz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Eylül 2011 İzle

type='html'>Müge Anlı ile Tatlı Sert 07.09.2011 atv izle, 07 eylül 2011 Müge Anlı ile Tatlı Sert, Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 eylül 2011 izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 eylül 2011 izle atv,Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 eylül pazartesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 eylül 2011 saat kaçta, Müge ANlı Gamzeyi kim öldürdü, Bünyamin Koçak Olayı Aydınlandımı, Sultan Koçak, Ergül Ulus, Müge Anlı rojini kim öldürdü

Cnn Türk Ana Haber 7 Eylül 2011 İzle

type='html'>Cnn Türk Ana Haber 7 Eylül 2011 İzle Etiketler: Cnn Türk ana haber izle, Cnn Türk haber izle, Cnn Türk ana haber 7 Eylül, Cnn Türk haber 7 Eylül 2011, Cnn Türk ana haber bülteni, Cnn Türk ana haber bülteni 7 Eylül, 7 Eylül Cnn Türk haber, 07.09.11 Cnn Türk ana haber, 7 Eylül haberler, Cnn Türk de haberler izle, 07-09-2011 Cnn Türk haberleri

Atv Ana Haber 7 Eylül 2011 izle

type='html'>Atv Ana Haber 7 Eylül 2011 izle Etiketler: atv ana haber izle, atv haber izle, atv ana haber 7 Eylül, atv haber 7 Eylül 2011, atv ana haber bülteni, atv ana haber bülteni 7 Eylül, 7 Eylül atv haber, 07.09.11 atv ana haber, 7 Eylül haberler, atv e haberler izle, 07-09-2011 atv haberleri

Türkiye Avusturya maçı canlı NTV izle ( Türkiye Avusturya canlı maç izle)- Ntv şifresiz tv izle

Türkiye A grubundaki 8. maçı TSİ ile 21.30′da başlayacak. Türkiye Avusturya maçı için Türkiye’nin tek hedefi galibiyet. Türkiye Avusturya maçı canlı izle. Türkiye Avusturya NTV canlı izle. Türkiye Avusturya maçı canlı NTV izle. Avusturya Türkiye maçı saat kaçta. Avusturya Türkiye milli maçı canlı olarak TSİ 21.30 ekranlara gelecek. NTV canlı maç izle. Avusturya Türkiye Canlı takip et. İşte Avusturya Türkiye maçı 6 Eylül 

Türkiye A grubundaki 8. maçı TSİ ile 21.30′da başlayacak. Türkiye Avusturya maçı için Türkiye’nin tek hedefi galibiyet. Türkiye Avusturya maçı canlı izle. Türkiye Avusturya NTV canlı izle. Türkiye Avusturya maçı canlı NTV izle. Avusturya Türkiye maçı saat kaçta. Avusturya Türkiye milli maçı canlı olarak TSİ 21.30 ekranlara gelecek. NTV canlı maç izle. Avusturya Türkiye Canlı takip et. İşte Avusturya Türkiye maçı 6 Eylül 2011 Cuma . Türkiye Avusturya maçı canlı NTV izle ( Türkiye Avusturya canlı maç izle)- Ntv şifresiz tv izle

Avusturya Türkiye canlı maç izle 06 Eylül 2011 Salı (NTV izle Avusturya Türkiye maçı ) – aktüel haber. Avusturya Türkiye maç saati ( Avusturya Türkiye maçı canlı yayın) Avusturya Türkiye web sitemizde

Türkiye A grubundaki 8. maçında deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya geliyor. Türkiye Avusturya maçında A Millilerin tek hedefi galibiyet. Avusturya Türkiye maçı NTV izle. NTV Avusturya Türkiye maçı canlı yayın. Avusturya Türkiye maçı canlı yayını. Türkiye Avusturya 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı. Avusturya Türkiye maçı izle. Avusturya Türkiye maçı güncel. Avusturya Türkiye izle.

Avrupa Şampiyonası 2012 grup eleme maçlarında Türkiye Avusturya ile grup ikinciliği için sahaya çıkıyor. Türkiye Avusturya karşısında mutlak galibiyet için çıkıyor. Türkiye Avusturya karşısında bir çok yıldızından yoksun çıkıyor. Türkiye Avusturya maçında sakatlıkları devam eden Gökhan Gönül, Nuri Şahin ve Hamit Altıntop yer almayacak. Avusturya Türkiye maçı TSİ saat 21. 30′da başlayacak. Avusturya Türkiye maçı canlı yayın anlatımı Ankara Haber’de olacak…

MAÇTAN DAKİKALAR..

AVUSTURYA: 0- 0 TÜRKİYE

Türkiye 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki sekizinci maçında Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Avusturya Türkiye maçını canlı anlatıp farkıyla ankarahaber.com adresinden takip edebilirsiniz…

A Milli Futbol Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki sekizinci maçında Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Viyana şehrindeki Ernst-Happel Stadı’nda oynanacak ve TSİ 21.30′da başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alberto Undiano Mallenco yönetecek.

MAÇIN DAKİKALARI

-

Mallenco’nun yardımcılıklarını Fermin Martinez Ibanez ve Jesus Calvo Guadamuro yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise David Fernandez Borbalan.

NTVSpor’dan canlı olarak yayınlanacak mücadeleyi gazete5.com adresinden canlı anlatım farkıyla takip edebilirsiniz…

A Milli Takımımız’da kadrodan çıkarılan kart cezalısı Selçuk İnan ile sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu bu maçta forma giyemeyecek.

A Milli Takım’ın mücadele ettiği A Grubu’da oynanacak günün diğer maçında ise Azerbaycan ile Kazakistan TSİ 18.00′de karşı karşıya gelecek.

SERDAR KESİMAL SAKATLANDI

A Milli Takım’da Serdar Kesimal sakatlığı nedeniyle bugün Avusturya ile oynanacak 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçı aday kadrosundan çıkarıldı.

A Milli Takım’ın dün yaptığı antrenmanda sağ ayak bileğini burkarak çalışmayı yarım bırakan Serdar Kesimal’ın bugün yapılan ayrıntılı kontroller sonunda ayak bileği tendonunda burkulmaya bağlı hasar ve çevresel yaygın ödem tespit edildi. Kesimal, sağlık heyetinin önerisi ve teknik kadronun kararı ile aday kadrodan çıkarıldı.

AVUSTURYA
Gratzei
Klein
Schiemer
Pogatetz
Fuchs
Baumgartlinger
Schrammel
Ekrem Dağ
Alaba
Harnik
Arnautovic

TÜRKİYE
Volkan
Egemen
Servet
Sabri
Hakan
Gökhan Töre
Mehmet Topal
Mehmet Ekici
Kazım Kazım
Arda Turan
Burak Yılmaz

STAT: Ernst-Happel
SAAT: 21:30
HAKEM: Alberto Undiano Mallenco
YAYIN: NTVSpor

TÜRKİYE’NİN GRUPLARDA EN İYİ İKİNCİ OLMA ŞANSI…
Türkiye’nin Kazakistan’ı 2-1 mağlup etmesi ve Belçika’nın da Azerbaycan maçında puan kaybetmesi, A Milli Takım’ın gruplarda en iyi ikinci olması için büyük bir avantaj sağladı. Türkiye ve Kazakistan’ın, ilk maçlarda mağlup ettikleri Avusturya ve Azerbaycan’ı yarın tekrar yenmeleri halinde, en iyi ikincilik yolunda Türkiye’nin önü daha da açılmış olacak. En iyi ikinciler listesinin tepesindeki Norveç, Danimarka’yı 2 farkla yense bile, Türkiye ve Kazakistan’ın yarın galip gelmeleri halinde Ay-yıldızlı takım sıralamanın en üstüne çıkacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grupları’nda en iyi ikinci olan takım direkt olarak finalere katılacak, sıralamadaki diğer 8 takım ise Play-off oynayacak.

SADECE 7 KEZ…
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Viyana’da Avusturya ile karşılaşacak Türk Milli Takımı, rakibini yenerek, grup ikinciliğini büyük ölçüde garantilemeyi hedefliyor.

Kazakistan’ı 90+6. dakikada Arda Turan’ın golüyle 2-1 yenerek, Belçika’nın da Azerbaycan deplasmanında puan yitirmesiyle maç eksiğine rağmen ikinci sıraya yerleşen ay-yıldızlı ekip, Avusturya deplasmanından da 3 puanla dönerek, hem 5 günde 6 puanı cebine koymak, hem de kısa süreli maç periyotlarındaki başarısız istatistiğine son vermek amacında.

Türk Milli Futbol Takımı, 1998 yılından bu yana toplam 29 kez uygulanan, Dünya Kupası ile Avrupa Şampiyonası eleme grupları ve baraj müsabakalarında 5 gün içinde yapılan 2 milli maçı birden sadece 7 kez kazanabildi.

Milliler, 29 maçlık cumartesi-çarşamba (2012 Avrupa Şampiyonası’nda cuma-salı olarak uygulanıyor) serisinin 22′sinde, 5 günde yapılan 2 maçtan birinde mutlaka fire verdi.

Okan Buruk: Maç çok zor geçecek

Milli Futbol Takımı İdari Koordinatörü Okan Buruk, 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Avusturya ile yapacakları karşılaşmanın Kazakistan mücadelesine göre daha zor geçeceğini söyledi.

(A) Milli Takımı’nın Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenman sırasında AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Buruk, Kazakistan’ın güçlü bir takım olmamasına rağmen ciddiye alınması gerektiğini belirterek, “Bu tür takımlar mücadele eder. Ancak Avusturya maçı deplasmanda olması nedeniyle daha zor olacak. Avusturya’nın ne yapacağı belli olmaz. Bazen güzel işler yapıyorlar, bazen çok acemice hareketleri oluyor. Zayıf yönlerini değerlendirmemiz gerekiyor. Biz iki maçımızı da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

-Emre Belözoğlu’na destek-

Milli takımın Estonya ile yaptığı özel maçta taraftarlarca yuhalanan Emre Belözoğlu’na da destek veren Buruk, milli forma altında hiçbir futbolcunun ıslıklanamayacağını dile getirdi.

Okan Buruk, 3-0 kazandıkları Estonya maçında üzücü bir gece yaşadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“İlk defa bir milli futbolcu ıslıklandı. Maça gelen insanlar adına üzücüydü. Ben böyle bir olaya ilk defa rastladım. Milli forma kutsaldır. İçindeki her insan da kutsaldır. Milli takımı seviyorsak destek vermeliyiz. Milli forma altında kimse ıslıklanamaz. Başarırsak hep beraber başarırız. Sahada kim olursa olsun desteklensin.”

-”Arda ilk maçında iyiydi”-

İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olan ve bugün yeni takımıyla ilk kez lig maçına çıkan Arda’nın performansına değinen idari koordinatör Buruk, “Arda ilk maçında iyiydi. Bütün pasları olumlu kullandı. Hatalı pası yoktu. Ayrıca futbolcu için zor olabilecek bir saatte oynadı. Buna rağmen rahattı. Geçen günlerde İspanya’ya gittim ve kendisinin ne kadar sevildiğini de gördüm” şeklinde konuştu.

Bu arada Real Madrid’e transfer olan ancak sakatlıkları nedeniyle henüz forma şansı bulamayan milli futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop ile ilgili bilgiler de veren Buruk, “Nuri antrenmanlara başladı. Sanırım tam hazır olmadığı için bir süre daha zamana ihtiyacı olduğu söylendi. Hamit de koşulara başladı. Tam hazır olması için bir ayı var. İnşallah Nuri, bundan sonraki maçlarda aramızda olacak” diye konuştu.

MİLLİ TAKIMDA ŞOK ÜSTENE ŞOK

A Milli Futbol Takımı’nın, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu’nda bu akşam deplasmanda Avusturya ile yapacağı maç öncesinde, sakatlığı bulunan Serdar Kesimal aday kadrodan çıkarıldı.

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, dün yapılan antrenmanda sağ ayak bileğini burkarak çalışmayı yarıda bırakan Serdar’ın, kadrodan çıkarıldığı bildirildi.

Serdar’ın bugün yapılan ayrıntılı kontrollerinde, ayak bileği tendonunda burkulmaya bağlı hasar ve çevresel yaygın ödem tespit edildiği belirtildi.

Bu bulgular üzerine de milli futbolcunun sağlık heyetinin önerisi ve teknik kadronun kararı ile kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.

Öte yandan Millilerde Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan da Avusturya karşısında forma giyemeyecek.

MAÇTAN DAKİKALAR..

AVUSTURYA: 0- 0 TÜRKİYE

Adayları Üniversiteli Olma Heyecanı Sardı

Üniversitelere yerleşen yüz binlerce aday, üniversiteli olma heyecanını yaşıyor.

Zorlu sınav maratonunu geride bırakan üniversite adayları, hak kazandıkları üniversitelere kayıt yaptırmak için dün kazandıkları yükseköğretim kurumlarına başvurdu. Kayıtların ilk gününde çiçeği burnunda üniversitelilerle birlikte gelen velilerin de heyecanlı olduğu gözlendi. Sınav maratonunu geride bırakan öğrenciler neşeliydi. Türkiye’nin değişik illerinden İstanbul’a akın eden öğrenciler, tarihi mekanda kayıt heyecanı yaşadı. Fakültelerin öğrenci işlerinde yapılan kayıtlar için sıraya giren öğrencileri velileri de yalnız bırakmadı. Bazı öğrenciler, “Hayal ettiğim fakülteye girdim. Çok mutluyum.” derken bazıları ise “Sürpriz oldu. Ama üniversitede olmak heyecan verici.” diye konuştu. Çocuklarından ilk kez ayrılacak olan velilerin bazıları da hüzünlüydü.

Öte yandan adaylar, sabah saatlerinde harç ücretini yatırmak için bankalara koştu. Zonguldak’ta üniversite kayıtlarını yaptırmak üzere ilk iş gününde bankaya giden vatandaşlar, sistem arızası nedeniyle zor anlar yaşadı.

ÖSYM’nin üniversiteye girişte istenen belgelerde geçen “başı açık fotoğraf” ifadesini kaldırmasıyla üniversiteye başvuran başörtülü adaylar, 28 Şubat’tan beri ilk kez kayıtlarda sorun yaşamadı. Başörtülüler üniversite başvurularını başörtülü fotoğraflarla yaptı. Kayıt işlemleri 5-9 Eylül arasında tamamlanacak. İşlemler için adayların harç ücretinin ilk taksitini yatırması gerekiyor. ERDEM KAPLAN, ABDULLAH KARABACAK istanbul, ZONGULDAK

Üniversiteye girişte illerin karnesi

Bu yıl üniversiteli olabilmek için sınava giren aday sayısıyla yerleştirilenlerin oranının il bazında değerlendirmesine göre, en başarılı il Kırklareli oldu.

AA muhabirinin, ÖSYM’den derlediği bilgiye göre, üniversitelere kayıt hakkı kazanan adayların dağılımının il bazında değerlendirmesinde Trakya bölgesinin başarısı dikkati çekiyor.

En başarılı iller sıralamasında ilk sırada Kırklareli, ikinci sırada Tekirdağ, üçüncü sırada Edirne yer aldı.

Kırklareli’de sınava giren 6 bin 993 adaydan bin 678′i lisans olmak 3 bin 798′i yerleştirildi.

Kırklareli’nin yüzde 54,31′lik başarısını yüzde 53,93′le Tekirdağ takip etti. Kentteki 14 bin 796 adaydan 7 bin 979′u bir programa yerleştirildi. Edirne’de de 7 bin 878 adayın yüzde 52,04′ü üniversiteye kayıt hakkı kazandı.

Adayların üniversiteli olma yüzdesi en düşük olan il ise Hakkari oldu.

Hakkari’de 10 bin 201 kişiden 2 bin 977′si üniversiteye yerleştirildi, kentin yerleştirmelerde yüzdesi 29,18′de kaldı.

Hakkari’nin yanı sıra yüzde 30,58 ile Mardin, yüzde 33,44 ile Adıyaman, yüzde 33,46 ile Şırnak, yüzde 33,56 ile Van, yüzde 33,65 ile Batman da sıralamada altlarda yer aldı.

-LYS’NİN BAŞARILILARI-

LYS’de en başarılı iller Kilis, Kırşehir, Karabük, Kastamonu, Niğde, Bitlis, Bartın ve Aydın olmuştu.

Bu iller arasında, adayların yerleştirilme oranı yüzde 50′yi aşan il bulunmazken Kilis’in yüzdesi 44,33, Kırşehir’in yüzdesi 45,05, Karabük’ün yüzdesi 49,37, Niğde’nin yüzdesi 43,31, Bartın’ın yüzdesi 48,67, Aydın’ın yüzdesi 49,42 olarak hesaplandı.

LYS’de başarısıyla üst sıralarda yer alan Bitlis, yerleştirme sonuçlarında listenin alt sıralarına indi. Kentte 7 bin 409 adaydan 2 bin 691′i üniversiteli olabildi. Bitlis, yüzde 36,32′lik oranla pek çok ilin gerisinde kaldı.

Bu arada, yerleştirme sonuçlarına göre, 9 ilde, sınava giren her iki adaydan biri üniversiteli oldu. Adayların üniversiteye yerleştirilme oranı yüzde 50′yi aşan iller Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne’den sonra sırasıyla Yalova (yüzde 51,66), Burdur (yüzde 51,56), Bilecik (yüzde 51,45), Antalya (yüzde 51,28), Çanakkale (yüzde 51,02) ve İstanbul (yüzde 50,57) oldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir, listenin üst sıralarında yer aldı. 266 bin 712 adayın sınava girdiği İstanbul’da 134 bin 872 aday lisans, ön lisans programı ya da açık öğretim fakültesine yerleştirildi. Ankara’da sınava giren 127 bin 957 adayın yüzde 47,83′lük kısmı olan 61 bin 204′ü üniversiteli oldu. İzmir’de ise 79 bin 582 adaydan yüzde 49,97′si (39 bin 764) üniversiteye kayıt hakkı kazand

Euro 2012 Avusturya 0-0 Türkiye Maçı Özeti İzle

Türkiye Avusturya Maçı Sonucu 6 eylül 2011. Türkiye 0-0 Avusturya. Arda Penaltı Kaçırdı. A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Avusturya ile deplasmanda karşılaştı. Ay yıldızlılar, NTV ile aynı anda sitemizde de canlı yayınlanan maçta rakibiyle golsüz berebare kaldı.Türkiye Avusturya maçı berabere sona erdi.Türkiye Avusturya maçı özeti ve maçtan kareler

- Dk. 90: Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldı… Kaleciyi geçti ancak yerde kaldı… Karar penaltı… Penaltıyı kulllanan Arda Turan topu ağlarla buluşturamadı…

Euro 2012 Avusturya 0-0 Türkiye Maçı Özeti İzle Kaçan Penaltı İzle

szólj hozzá: Aus 0-0 Tur
Euro 2012 Avusturya 0-0 Türkiye Maçı Özeti İzle Kaçan Penaltı İzle

A Milli Takım, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki sekizinci maçında Avusturya ile deplasmanda karşılaştı.

Kazakistan’ı Arda Turan’ın 90 artı 6. dakikada kaydettiği golle 2-1 yenerek maç eksiğine rağmen A Grubu’nda ikinci sıraya yükselen ay yıldızlılar, NTV’den canlı yayınlanan maçta Avusturya ile deplasmanda berabere kaldı.

Bu sonuçla hanesine 1 puan ekleyen milliler A Grubu’ndaki puanını 14’e çıkardı ve grup ikinciliği yarışındaki avantajını korumuş oldu
.

Millier, NTV’den canlı yayınlanan karşılaşmaya Volkan Demirel, Sabri, Servet, Egemen, Hakan, Selçuk, Mehmet Topal, Yekta, Arda, Burak ve Umut ilk 11’i ile başladı.

A Milli Takım ilk tehlikeli atağını 25. dakikada gerçekleştirdi. Sabri Sarıoğlu’nun sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada topla buluşan Burak Yılmaz’ın bekletmeden yaptığı kafa vuruşunda top az farkla direğin yanından auta gitti.

Gruptaki ikincilik şansını sürdürmek isteyen Avusturya Milli Takımı, ilk yarıda kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Ceza sahası içine gönderilen yüksek toplarla sonuca gitmek isteyen ev sahibi takım, millilerin savunmasını aşamadı ve ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.

Milliler ikinci yarıda da kontrollü bir oyun sergiledi. Kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede etkili olmaya çalışan ay yıldızlılar, 53. dakikada gole yaklaştı. Sağ kanattan son çizgiye inen Arda Turan, yerden verdiği pasla ceza sahası içindeki Umut Bulut’u topla buluşturdu. Umut’un vuruşunda top direğin üstünden auta çıktı.

Dakikalar iledikçe Avusturya kalesine daha etkili gitmeye başlayan milliler, 69. dakikada Burak Yılmaz ile çok net bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Sabri’nin sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada Burak Yılmaz uygun pozisyonda kafa vuruşuyla topu ağlara göndermek istedi; ancak top direkten geri geldi.

Avusturya karşılaşmanın 85. dakikasında filelerimizi havalandırdı. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Harnik’in vuruşunda top ağlarımıza gitti. Ancak hakem ofsaytı işaret etti ve ağlarımızla buluşan top gol değeri kazanmadı.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Avusturya savunmasının arkasına atılan uzun pasla topla buluşan Burak Yılmaz kaleci tarafından ceza sahası içinde düşürüldü ve hakem penaltı noktasını işaret etti. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Arda Turan’ın vuruşunda kaleci gole izin vermedi.

Uzatma dakika bir kez saha öne geçme şansı yakalayan milli takımda Arda’nın kafa vuruşunda top birkez daha direkten geri geldi.

Kalan sürede gol sesi çıkmazken, karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Maçtan dakikalarİlk tehlikeli atak Avusturya’dan geldi. Ceza alanına uzatılan topta ceza alanı içinde Volkan zamanıda çıkarak topa sahip oldu.5. Dakika Royer korner çizgisinde Arda’yı geçmek istedi. Arda’nın müdahalesi üzerine AVusturya serbest atış kazandı. Ceza alanı içine gönderilen top defanstan döndü.10. Dakika A Milli takım adına ilk tehlikeli atak, Arda’nın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta topu Avusturya defansı çevirdi dönen topla son kez Burak buluştu ceza alanı içine girdi Avusturya kalecisi topa sahip oldu.12. Dakika Arnautoeviç’in ceza alanı dışından yere sektirerek çektiği şut Volkan’da kaldı.17. dakika Arda’nın geliştiridiği atakta Avusturya defansı topu uzaklaştırdı. Ani gelişen Avusturya atağında bu kez ceza çizgisi dışında Arda yerde kaldı. Hakem maçı durdurdu.27. Dakika maçta golsüz geçildi. Avusturya oyunda üstünlüğünü sürdürmesine karşın A Milli takımın ani ataklarla gol arama çabası sonuç vermed i.32. Dakika A Milli takım Arda korner çizgisinden kale içine gönderdi Yekta’dan önce defans topu uzaklaştırdı. Dönen top Servet’ten Sabri’ye geldi Avusturya defansı topu taça attı.33. Dakika Avusturya adına Alaba topla buluştu uzun süre götürdüğü topa ceza alanı önünden vurdu top Volkan’da kaldı.Maçın ilk yarısı golsüz berabere bitti.Maçta ikinci yarı.52. Dakika golsüz geçildi.53. Dakika Türkiye Avusturya ceza alanı önünde serbest vuruş kazandı. Ceza alanı içine yapılın ortayı kaleci çift yumrukla uzaklaştırdı. Arda ile gelişen atakta bu kez umut ceze alanı içinde topla buluştu vruuşunda top yakın mesafeden auta çıktı.67. dakikada Sabri götürdüğü topu ceza alanı içine kesti Burak’ın kafa vuruşunda top direkten döndü.Avusturya’nın ani gelişen atağında bu kez kaleye gönderilen top Volkan’ın bacakları arasında kaldı.85. dakika Avusturya’nın atağında ceza alanına gelen topa rakip oyuncu gelişine vurdu top filelerle buluşurken hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.Maçın 90. dakikasında Burak ceza alanı içinde kaleci tarafından düşürüldü hakem penaltı noktasını gösterdi.Arda topun başına gitti vuruşunda kaleci ayağı ile topu çıkardı.

 

11.10.2011 türkiye 0 avusturya 0 maçı golleri özeti video, 6 eylül 2011 avusturya 0 türkiye 0 maçı golleri özeti video, 6 eylül 2011 avusturya 0 türkiye 0 maçın geniş özeti video izle, 6 eylül 2011 avusturya 0 türkiye 0 maçın golleri video izle, 6 eylül 2011 türkiye 0 avusturya 0 avrupa şampiyonası eleme maçı golleri, 6 eylül türkiye 0 avusturya 0 maç özeti, 6 eylül türkiye 0 avusturya 0 maçı özeti golleri videosu, avrupa şampiyonası eleme 6 eylül 2011 türkiye 0 – avusturya 0 maçı golleri, avrupa şampiyonası eleme türkiye 0 avusturya 0 maç gollerini izle 11-10-2011, avrupa şampiyonası eleme türkiye 0 avusturya 0 maçı golleri özeti video, avrupa şampiyonası grup a, Avusturya 0 Türkiye 0 maçı özeti videosu 6 eylül 2011, türkiye 0 avusturya 0 avrupa şampiyonası eleme maçı golleri özeti video, türkiye 0 avusturya 0 canlı izle, türkiye 0 avusturya 0 geniş özeti video, türkiye 0 avusturya 0 maç gollerini seyret, türkiye 0 avusturya 0 maç özeti, türkiye 0 avusturya 0 maç videosu, türkiye 0 avusturya 0 maçı, türkiye 0 avusturya 0 maçı golleri 6 eylül 2011, türkiye 0 avusturya 0 maçı kaç kaç bitti, türkiye 0 avusturya 0 maçı kanalı maç özeti video 6 eylül 2011, türkiye 0 avusturya 0 maçı özeti izle 6 eylül, türkiye 0 avusturya 0 maçı skoru, türkiye 0 avusturya 0 maçında golleri kimler attı, türkiye 0 avusturya 0 maçını canlı izle, türkiye 0 avusturya 0 maçının geniş özeti golleri video 6 eylül 2011, türkiye 0 avusturya 0 maçının golleri video izle, türkiye 0 avusturya 0 maçının özet görüntüleri,türkiye 0 avusturya 0 naklen izle, türkiye 0 avusturya 0 özet görüntüler, türkiye 0 avusturya 0 özet videosu 6 eylül 2011, türkiye 0 avusturya 0 özeti golleri video izle, türkiye 0 – avusturya 0 6 eylül 2011, türkiye 0 – avusturya 0 maç sonucu, türkiye 0 – avusturya 0 maçını hangi takım kazandı, uluslararası avrupa eleme maçı avusturya türkiye maçı sonucu

2011-2012 Sezonu Liglerde -Yapılan Transferler Gidenler-Kalanlar

Türkiye liglerinde transfer sezonu geçtiğimiz gün sona ererken, takımlar yeni sezon öncesi kadrolarına bir sürü yeni isimler kattılar.

Türkiye’de tranfer dönemi geçtiğimiz gün sona ererken, Spor Toto Süper Lig takımları oldukça hareketli bir transfersezonu geçirdiler.

Futbolda birinci transfer ve tescil döneminin son gününde, Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonu öncesinde oldukça hareketli geçen transfer çalışmalarında, ligde mücadele edecek 18 takım kadrolarında önemli değişikliklere gitti.

Takımların, transfer sezonunda kadrolarına kattığı isimler ve yollarını ayırdığı futbolcular şöyle:

TRABZONSPOR

Gelenler: Robert Vittek (Ankaragücü), Marek Sapara (Ankaragücü), Marek Cech (West Bromwich Albion), Ondrej Celustka (Slavia Prag), Adrian Mierzejewski (Polonia Varşova), Paulo Henrique (Westorla), Didier Zokora (Sevilla), Volkan Şen (Bursaspor), Aykut Akgün (Karşıyaka), Sercan Kaya (Bucaspor), Halil Altıntop (bonservisiyle), Eren Albayrak (bonservisiyle), Barış Özbek (bonservisiyle)

Gidenler: Mehmet Çakır (Kardemir Karabükspor), Engin Baytar (Galatasaray), Selçuk İnan (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Galatasaray), Egemen Korkmaz (Beşiktaş), Jaja (Al Ahli), Yattara (Al Shabab), Umut Bulut (Toulouse), Drago Gabric (serbest), Hrvoje Cale (VfL Wolfsburg)

KAYSERİSPOR

Gelenler: Nicolas Navarro (Argetinos Juniors), Engin Bekdemir (Porto), İlhan Eker, Gökhan Ünal (Fenerbahçe), Okan Alkan (Fenerbahçe kiralık), Nadir Çiftçi (Portsmouth), Chiristian Riveros (Sunderland), Cem Sultan (Galatasaray), Zurab Khizanshvili (Reading), Ömer Alp Kulga (Maastricht), Sefa Yılmaz (Duisburg), Okay Yokuşlu (Altay), Erhan Kırcı (İskenderun Demir Çelik), Berkay Tolga Dabanlı (Leverkusen II), Peter Pekarik (Wolfsburg kiralık)

Gidenler: Serdar Kesimal (Fenerbahçe), Mehmet Eren Boyraz (Antalyaspor), Armağan Kuş (Samsunspor), Ufuk Selim Teber (Samsunspor), Önder Turacı (Mersin İdman Yurdu), Andre Moritz (Mersin İdmanyurdu), Volkan Dikmen (Kardemir Karabükspor), Karim Ziani (Wolfsburg), Volkan Babacan (Fenerbahçe), Ali Bilgin (serbest), Hamidou Souleymanou (serbest), Yusuf Soysal (serbest), Hamza Çakır (serbest)

BURSASPOR

Gelenler: Stanislav Sestak (Ankaragücü), İbrnahim Teteh Bangaura (AEK Stockholm), Alfred N’Diaye (AS Nancy), Prince Tagoe (Hafenheim) Adem Koçak (Ankaragücü), Scott Carson (West Bromwich Albionltere), Micheal Chretien Basser (AS Nancy), Barış Öncü (Duisburg), Cemal Kaldırım (Bad Breisig), Deniz Arslsan (Helmond Sport)

Gidenler: Sercan Yıldırım (Galatasaray), Volkan Şen (Trabzonspor), Ivan Ergiç (serbest), Ali Tandoğan (Medicalpark Antalyaspor), Mustafa Keçeli (Mersin İdmanyurdu), İbrahim Kaş (Mersin İdmanyurdu), Eren Albayrak (Trabzonspor), Hüseyin Çimşir (serbest), Bekir Ozan Has (Gaziantepspor), Dimitar Ivankov (serbest), Tunay Acar (Adanaspor kiralık), Bedrican Özdoğan (Adanaspor kiralık), Tunay Acar, Bedrican Özdoğan (Adanaspor kiralık)

BEŞİKTAŞ

Gelenler: Egemen Korkmaz (Trabzonspor), Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Veli Kavlak (Rapid Wien), Tanju Kayhan (Rapid Wien), Burak Kaplan (B.Leverkusen), Mehmet Akyüz (Tavşanlı Linyit), Sidnei (Benfica kiralık), Bebe (M.United kiralık), Julio Alves (A.Madrid), Edu (Schalke 04 kiralık),

Gidenler: Erhan Güven (Mersin İdmanyurdu), Hakan Arıkan (Mersin İdmanyurdu), Mert Nobre (Mersin İdmanyurdu), Bobo (Cruzeiro), Nihat Kahveci (serbest), Rıdvan Şimşek, Ali Kuçik (Kardemir Karabükspor kiralık), Michael Fink (Samsunspor), Matteo Ferrari (serbest), Cumali Bişi (Çaykur Rizespor kiralık)

GALATASARAY

Gelenler: Selçuk İnan (Trabzonspor), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Engin Baytar (Trabzonspor), Okan Derici (E. Frankfurt), Johan Elmander (Bolton Wanderers), Tomas Ujfalusi (Atletico Madrid), Fernando Muslera (Lazio), Felipe Melo (Juventus), Emmanuel Eboue (Arsenal), Albert Riera (Olympiakos), Sercan Yıldırım (Bursaspor)

Gidenler: Arda Turan (Atletico Madrid), Barış Özbek (Trabzonspor), Cem Sultan (Kayserispor), Lorik Cana (Lazio), Juan Pablo Pino (El Nassr Saudi kiralık), Lucas Neill (Al Jazira), Harry Kewell (Melbourne), Emmanuel Culio, Bogdan Stancu (Orduspor kiralık) Robinson Zapata (Pereira), Mustafa Sarp (Samsunspor), Anıl Dilaver (Samsunspor kiralık), Mehmet Batdal (Kardemir Karabükspor kiralık), Serdar Eylik (Karşıyaka kiralık), Musa Çağıran (Bursaspor)

FENERBAHÇE

Gelenler: Emmanuel Emenike (Kardemir Karabükspor), Orhan Şam (Gençlerbirliği), Serdar Kesimal (Kayserispor), Sezer Öztürk (Eskişehirspor), Reto Ziegler (Juventus kiralık), Henry Bienvenu (Young Boys)

Gidenler: Emmanuel Emenike (Spartak Moskova), Diego Lugano (Paris Saint Germain), Andre Santos (Arsenal), Daniel Güiza (Getafe), İlhan Eker (Kayserispor), Okan Alkan (Kayserispor kiralık), Gökhan Ünal (Kayserispor), Volkan Babacan (Manisaspor kiralık), Abdülkadir Kayalı (Eskişehirspor), Ertuğrul Taşkıran (Samsunspor kiralık)

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Gelenler: Kamil Zayatte (Konyaspor), Doka Madureira (Litex Lovetch), Taner Yalçın (Köln kiralık), Eren Aydın (Manisaspor), Ömer Can Sokullu (Pendikspor), Edin Visca (Zeljeznicar), Pierre Webo (Mallorca), Metin Akan (Ankaragücü)

Gidenler: İbrahim Akın, İskender Alın (sözleşmeleri feshedildi), Herve Tum (Genclerbirliği), Gökhan Kaba (Kayseri Erciyesspor), Hasan Ali Durtuluk (Körfez Belediyespor), İbrahim Akdağ (Ümraniyespor), Aykut Sevim (Ünyespor), Serhat Akyüz (Çaykur Rizespor), Barbosa (serbest)

Not: Geçen sezon kiralık oynayan Beşiktaşlı Filip Holosko ile Udinese’li Ergün Berisha Ergün Berisha (Udinese) de takımlarına döndü.

GAZİANTEPSPOR

Gelenler: Yasin Pehlivan (Rapid Wien), Taşkın Çalış (M’Gladbach), Bekir Ozan (Bursaspor), Çetin Güngör (Galatasaray A2), Arafat Djako (Anzhi), Augustin Gilles Binya (Neuchatel Xamax)

Gidenler: Cristian Zurita (Mersin İdmanyurdu), İbrahim Ferdi Coşkun (Mersin İdmanyurdu), Gökhan Öztürk (Çaykur Rizespor), Julio Cesar de Souza, Yalçın Ayhan (Orduspor), Jorginho, Beto

ORDUSPOR

Gelenler: Emmanuel Osei Banahene (Gana Berekum Chelsea), Cosso Jean Jacques Gosso (Fransa Monaco), Hakan Özmert (Kardemir Karabükspor), Joao da Rocha Ribeiro (Guimareş), Juan Emmanuel Culio (Galatasaray), Marcel Sergio Orpheo Zijler (Tiwente), Mıguel Angelo Moita Garcia (Braga), Onur Tuncer(Bucaspor), Orkan Balkan(SpVgg Unterhaching), Saso Fornezzi (Wiener), Sorin Bogdan Stancu (Galatasaray), Tobıas Nıckenıg (Osnabrück), Wılfried Dalmat (Clup Brugge), Yalçın Ayhan (Gaziantepspor), Abdurrahman Dereli (Sivasspor) Fatih Tekke (Ankaragücü), Abdulkadir Kayalı (Eskişehirspor), Sedat Bayrak (Sivasspor)

Gidenler: Jerry Akaminko (Manisaspor), Mehmet Ayaz (Kartalspor), Abdullah Çetin (Şanlıurfaspor), Muarem Muarem (Rabotiçni), Bilal Türkgüler, Ahmet Güven (Şanlıurfaspor), Ahmet Kuru, Sinan Turan (Konya Şekerspor), Emrullah Kokoç (Ünyespor), Jovan Kostovski, Kürşat Duymuş (Aksihar Belediyespor)

SAMSUNSPOR

Gelenler: Valdomiro Macedo (Vitoria Setubal), Andre Luiz Bahia (Feyenoord), Mustafa Sarp (Galatasaray), Anıl Dilaver (Galatasaray), Yenal Tuncer (Bursaspor), Selim Teber (Kayserispor), Bülent Kocabey (Kardemir Karabükspor), Alvaro Domingez (serbest), Ekigho Ehiosun (Warri Wolves),Ertuğrul Taşkıran (Fenerbahçe), Hakan Arslan (Güngören Belediyespor), Atilla Özmen (Bucaspor), Michael Fink (Beşiktaş), Pal Lazar (Videoton), Burak Çalık (Altay), Ergün Teber (Kasımpaşaspor), Akaki Khubutia (Gaz Metan), Alvaro Domingez (Sion)

Gidenler: Kılıçarslan Kopuz, Hakan Bayraktar (Mersin İdmanyurdu), Orhan Taşdelen, Hakan Koçarslan (Adana Demirspor), Oğuzhan Saraçoğlu (Çarşambaspor kiralık), Armağan Kuş (Çarşambaspor kiralık), Turgay Gölbaşı (Karşıyaka), Abdülaziz Solmaz (Eskişehirspor), Billy Mehmet

MERSİN İDMANYURDU

Gelenler: Nduka, Mustafa Keçeli (Bursaspor), Hakan Arıkan (Beşiktaş), Kamanan (Sivasspor), Erhan Güven (Beşiktaş), Zurita (Gaziantepspor), Wissem Ben Yahia (Club Africain), İbrahim Sehic (FK Zeljeznicar), Andre Moritz (Kayserispor), Mert Nobre (Beşiktaş), Ferdi Coşkun (Gaziantep Büyükşehir Belediyesi), Çağdaş Atan (Basel),İbrahim Kaş (Bursaspor), Beto (Gaziantepspor), Hakan Bayraktar (Samsunspor)

Gidenler: Kerem İnan, Tunç Behram (Güngören), Eser Altın, Fatih Egedik, Fuat Onur, (Göztepe),Burak Karaduman, Veysel Kılıç, Ernani Pereira, Hüseyin Yoğurtçu (Adanaspor), Erdal Güneş, Şehmuz Özer (Akhisar Gençlikspor), Tuna Kaya-Ankaraspor, Faruk Bayar, Eren Şen

SİVASSPOR

Gelenler: Jacques Faty (Sochaux), Nihat Şahin (Ofspor), Milan Borjan (FK Rad Belgrad), Kıvanç Karakaş (Karşıyaka), Burçağ Başel (Anadolu Üsküdar 1908 Spor), Murat Akça (Adana Demirspor), Kerim Zengin (Kardemir Karabükspor), Milan Cerny (SK Slavia Prag), Atilla Koca (Eskişehirspor), Cihan Özkara (Rot Weiss Ahlen), Mahmut Boz (Gençlerbirliği kiralık), Morten Nicolas Rasmussen (Celtic kiralık)

Gidenler: Mehmet Yıldız (Eskişehirspor), Yannick Kamanan (Mersin İdmanyurdu), Abdurrahman Dereli (Orduspor), Sedat Bayrak (Orduspor), Murat Sözgelmez (Karşıyaka), Sead Ramoviç (sözleşmesi feshedildi), Alişan Şeker, Korcan Çelikay (sözleşmesi feshedildi), Lubos Kamenar

MEDİCALPARK ANTALYASPOR

Gelenler: Musa Aydın (Bucaspor), Ali Tandoğan (Bursaspor), Doğa Kaya (Eskişehirspor), Veselin Minev (Levski Sofya), Emrah Başsan (Pendikspor), Mehmet Eren (Kayserispor)

Gidenler: Volkan Altın (Altay), Serge Pacome Dijehua, Veysel Cihan (Boluspor), İlkem Özkaynak, Tuna Üzümcü (Adanaspor), Aryan Taj (Pendikspor), Yenal Tuncer (Samsunspor) Fahri Akyol (Bucaspor)

KARDEMİR KARABÜKSPOR

Gelenler: Sinan Kaloğlu (Vitesse), Volkan Dikmen (Hertha Berlin),Orkun Usak (Konyaspor), Ahmet Cebe (Denizlispor), Erkan Taşkıran (Bucaspor), Erdem Özgenç (Boluspor), Danilo Nikolic (OFK Belgrad), Bilal Kısa (Karşıyaka), İsmail İsa Mustafa (Levski Sofya), Güven Güneri (İnegölspor), Rıdvan Şimşek (Beşiktaş), Luton Shelton (Valerenga), Hamza Çakır (Kayserispor), Mehmet Batdal (Galatasaray), Ali Kuçik (Beşiktaş), Mehmet Çakır (Trabzonspor), İlhan Parlak (Ankaraspor)

Gidenler: Emmanuel Emenike (Fenerbahçe), Ferdi Elmas (Karşıyaka), Bülent Bal (Göztepe), Yasin Avcı (Göztepe), Aydın Karabulut (Göztepe), Engin Aktürk (Rizespor),Kerim Zengin (Sivasspor), Hassan Wasswa (Kayseri Erciyesspor), Murat Uslu (Adıyamanspor), Hakan Özmert (Orduspor), Dyego Rocha Coelho (Samsunspor), Bülent Kocabey (Samsunspor), Emil Angelov (sözleşmesi feshedildi)

ESKİŞEHİRSPOR

Gelenler: Dede (Borussia Dortmund), Tarık Çamdal (1860 München), Abdulaziz Solmaz (Samsunspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Diomansy Kamara (Fulham), Kris Boyd (Middlesbrough), Deniz Vural (Eintracht Frankfurt II), Mehmet Boztepe (Borussia Dortmund II), Serdar Dursun (Hannover 96 II), Abdülkadir Kayalı (Fenerbahçe)

Gidenler: Mikail Albayrak (Bozüyükspor), Sezer Öztürk (Fenerbahçe), Abdülkadir Kayalı (Orduspor)

MANİSASPOR

Gelenler: Jerry Akaminko (Orduspor), Michael Wladyslaw Klukowski (Ankaragücü), Volkan Babacan (Fenerbahçe kiralık)

Gidenler: Bulut Basmaz (Bucaspor), Eren Aydın (İstanbul B.B.), Oumar Kalabane, Recep Biler (Altay), Şener Aşkaroğlu (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Tuncay Süren (Karşıyaka kiralık)

GENÇLERBİRLİĞİ

Gelenler: Mehmet Sedef (Konyaspor), Herve Tum (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Ferhat Kaplan (Dardanelspor), Özgür İleri (Dardanelspor), Sakıp Aytaç (Dardanelspor), Aytaç Sulu (VfR Aalen)

Gidenler: Orhan Şam (Fenerbahçe), Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Efe Halil Özarslan (Bucaspor), Ulaş Güler (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Alparslan Erdem (Bucaspor), Serdar Kulbilge, Murat Kalkan (Orduspor), Mahmut Boz (Sivasspor kiralık), Mustafa Kayabaşı (Balıkesirspor kiralık)

ANKARAGÜCÜ

Gidenler: Fatih Tekke (Orduspor), Metin Akan (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Jan Rajnoch, Dejan Kelhar, Stanislav Sestak (Bursaspor), Robert Vittek (Trabzonspor), Adem Koçak (Bursaspor) ve Marek Sapara (Trabzonspor)

Not: Ankaragücü transfer yasağı nedeniyle kadrosuna yeni bir isim katamadı.