Ramazan Bayramı kutlama mesajları

Ramazan Bayramı namaz vakitleri burada. Bayramda hava nasıl olacak? Bayram namazı nasıl kılınır? Ramazan Bayramı kutlama mesajları ile sevdiklerinize bayram tebriği gönderebilirsiniz.

Ramazan Bayramı dolayısıyla gıda denetimlerinin sıklaştırıldığı, vatandaşların Alo 174′e gıda ile ile ilgili şikayetlerini bildirebilecekleri ifade edildi.

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hamit Aygül, Ramazan Bayramı dolayısıyla gıda denetimlerinin sıklaştırıldığını belirterek, “Vatandaşlarımız, gıdalarla ilgili herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıkları taktirde “Alo 174″ gıda hattını aramalarını ve şikayetlerini bildirmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? TIKLAYINIZ

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? TIKLAYINIZ

BAYRAM NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Gıda üretim ve satış yerlerinde ekiplerinin denetimlerini sürdürdüğünü belirten Aygül, “Gerek üretim gerek satış yerlerindeki önceliğimiz temizliktir. Önemli olan halkımıza temiz ve sağlıklı güvenilir gıda sunmaktır. Sürekli olarak yapılan denetimlerimizi Ramazan ayı ve Bayramı öncesinde sıklaştırarak mesai mefhumu olmaksızın devam ettirmekteyiz. Her yıl üretim yapan ve satan iş yerlerine yönelik yaklaşık 5 bin denetim yapmaktayız. Denetimlerdeki ilk önceliğimiz aksaklıkların giderilmesi noktasında

işyerlerini uyarmaktır. Aksaklıkların tekrarı olduğunda para cezası kesilmektedir. Uygunsuzluğun devam etmesi durumunda ise kapatma cezası uygulanmaktayız. Halkımızdan da bu konuda duyarlılık bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Aygül, vatandaşların, herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıkları taktirde “Alo 174″ gıda hattını aramalarını ve şikayetlerini bildirmelerini istediklerini sözlerine ekledi.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun…

Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah’a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur’a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun

Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz.

http://www.beyazgazete.com

0 yorum:

Yorum Gönder