“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” Dizisinde Neler Oluyor?

“Öyle bir geçer zaman ki” yeni sezona yine şaşırtıcı gelişmelerle merhaba dedi.

Yeni sezona merhaba diyen Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin yeni sezonda ki ilk bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşandı.

Kanal D’nin sevilen dizisinde Ali Kaptan, tam Balıkçı’yı vurmuş, ardından da Cemile’yi vuracakken Hasefe Ana tarafından vurulmuştu. Herkes için çok sürprizli bir sezon finaliydi. Ve dizinin tüm fanatikleri Ali Kaptan’ın ölüp ölmediğini merak ediyordu.

ALİ KAPTAN ÖLMEMİŞ

Geçtiğimiz sezona Balıkçı ve Ali Kaptan ölecek mi ölmeyecek mi sorusuyla kapatan sevilen dizide Balıkçı’nın öldüğü gerçeği ortaya çıktı. Balıkçı bütün mirasını Cemile ve eski karısı Selma Hanım’a bağışladı. Cemile holdingin başına geçmek yerine mütevazi hayatına devam etmeyi tercih etti. Eski karısı Selam ise yeni bir aşka yelken açtı.

CEMİLE, ALİ KAPTAN’LA KARŞI KARŞIYA

Öyle bir Geçer Zaman ki sezonun ilk bölümüyle bu meraklı bekleyişe de bir son verdi. Ali Kaptan hapishanede ortaya çıktı. Balıkçı’yı vuran Ali Kaptan, hapishanede cezasını çektikten sonra tahliye oldu. Ali Kaptan tahliye olduktan sonra evinin yolunu tutarken, sokaktan geçmekte olan Cemile ile karşılaştı. Ali Kaptan ile karşılaşan Cemile adeta şok oldu.

İŞTE DÜN AKŞAMIN ÖZETİ..

AYLİN ÖLDÜ MÜ ?

Soner ise aşkı Aylin’le aynı evde kalmayı istemedi ve Londra’da yaşamak için ülkeden ayrıldı. Murat ise Aylin’in neden evde kaldığını anlamak için ufak çaplı bir araştırma yaptı ve Aylin ile ağabeyi Soner arasındaki aşkı da anlamış oldu. Murat hayata veda etmek için silahı kalbine dayadı, ancak Aylin’in engeline takıldı. Murat’a engel olmak isteyen Aylin’le Murat arasında boğuşma yaşandı. Yaşanan arbedede Aylin kanlar içinde yere yığıldı. Aylin’in ölüp ölmediği ise şimdi izleyiciler arasında merak konusu oldu.

METE ÜNLÜ OLDU

Öğretmeni İnci’ye aşık olan Mete ise artık ünlü bir müzisyen olmuştu. İnci Hoca’yı aklından çıkaramaya Mete, kalbine kimsenin girmemesine dikkat etti ancak İnci hocanın söylediği İtalyanca şarkıyı söyleyen Jale adında bir kızla tanıştı. Mete İnci Hoca’ya bağlılığını unutup Jale ile yeni bir aşka yelken açıp açmayacağı ise merak konusu oldu.

BERRİN EVLENDİ ÇOCUĞU OLDU

Berrin ise üniversite aşkı Ahmet yerine Hakan ile evlendi ve bu evlilikten bir kız çocukları oldu. Berrin Ahmet’i hala unutamazken, Hakan ise Berrin’in kalbini kazanmak için elinden gelen her şeyi yapmaya başladı. Genel af ilanı ile birlikte tekrar yurda dönecek olan Ahmet’in ise ne yapacağı merak ediliyor’

0 yorum:

Yorum Gönder