ÖSYM DGS yerleştime sonuçları 2011 açıklandı (Online öğren)

ÖSYM 2011 DGS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçları ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr adresinden duyuruldu. 2011 DGS yerleştirme sonuçları sorgulama paneli ve DGS yerleştirme sonuçları TC kimlik no ile öğrenme paneli açıldı. İşte DGS yerleştirme sonuçları ÖSYM duyurusu.

 

ÖSYM 2011 DGS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçları ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr adresinden duyuruldu. 2011 DGS yerleştirme sonuçları sorgulama paneli ve DGS yerleştirme sonuçları TC kimlik no ile öğrenme paneli açıldı. İşte DGS yerleştirme sonuçları ÖSYM duyurusu.

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için merakla beklenen yerleştirme sonuçları açıklandı. DGS sınavı yerleştirme sonuçları ile dikey geçiş yapan öğrenciler sonuçları osym.gov.tr adresinden öğrenebiliyorlar. Üniversitelerin 4 yıllık Lisans bölümlerine geçiş yapan öğrencilerin DGS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı.

17 Temmuz 2011 tarihinde yapılan DGS sınav sonuçları 8 Ağustos tarihinde yapıldı ve 5 Eylül tarihine kadar süren başvuru işlemleri sonrası yerleştirme sonuçları açıklandı.

2011-DGS Yerleştirme Sonuçları
2011-DGS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler
2011-DGS En Küçük ve En Büyük Puanlar

İşte ÖSYM DGS yerleştirme sonuçları duyurusu

2011 Dikey Geçiş Sınavı (DGS):

Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

17 Temmuz 2011 tarihinde yapılan 2011-DGS sonuçlarına göre; tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları, 8 Eylül 2011 günü saat 16.00’dan itibaren ÖSYM’nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 12-15 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Ehliyet sınavı sonuçlarını görmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.Ehliyet sınav sonuçları 20 Ağustos sınavı sonuçları bütün ayrıntıları sitemizde mevcuttur.Kazanan arkadaşlara şimdiden tebrik ederiz.

Ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli. Ehliyet sınav sonuçları MEB EĞİTEK (meb.gov.tr) tarafından açıklanacak. 20 Ağustos Ehliyet sınav sonuçları MEB ile eş zamanda burada.ehliyet sınav sonuçları,ehliyet,ehliyet sınav yerleri,20 ağustos sürücü kursu sınav sonuçları,ehliyet sonuçları,20 ağustos ehliyet sınav yerleri.20 Ağustos Ehliyet Sınavı, Ehliyet Sınav Sonuçları, 2011 Ehliyet Sınav sonuçları, ehliyet sınavı sonuçları, ehliyet sınav sonuçları açiklandi tikla .

T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
20.08.2011 TARİHLİ
MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI
SINAV SONUÇ BİLGİLERİ

20 Ağustos Ehliyet Sınavı, Ehliyet Sınav Sonuçları, 2011 Ehliyet Sınav sonuçları, ehliyet sınavı sonuçları, ehliyet sınav sonuçları açiklandi tikla öğren, ehlıyet sonucları, ehliyet sınav sonuçları NE ZAMAN ACIKLANACAK..
Ehliyet Sınavı Hakkında Bilgi
Sınav’da her dersten en az 70 almanız gerekmektedir 70 ve üzeri not aldıysanız başarılı sayılır ve direksiyon sınavına girmeye hak kazanırsınız. Tüm sürücü adaylarına başarılar dilerim.

20 Ağustos 2011 Ehliyet Sınav Sonuçları

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı buradan bakabilirsiniz.

NOT:
Sınav sorularına, cevap anahtarına ve sonuçlara yapılacak olan itirazlar
internetten yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde dilekçeyle;

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
(06500)Teknikokullar – ANKARA adresine yapılabilecektir.

İtirazların incelenmesi için aday adına T.C. Ziraat Bankası
Beşevler Ankara Şubesindeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Döner Sermaye İşletmesi’nin 5495218/5001 numaralı hesabına
10 (on) YTL yatırılması gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder