Onlar mutluysa gerisi boş

Kızı Ayşe Özyılmazel’in mutlu olduğunu gözlerinden anladığını söyleyen sanatçı, damadı Ali Taran’a da övgüler yağdırdı…

Sanat hayatında neredeyse 50 yılı geride bırakan Neco, bu yaz Çeşme’deki Küba Bar’da fırtına gibi esti. Ünlü sanatçı, sezon sonunda ilk kez röportaj verdi. Evliliği hakkında konuşan Neco, konu kızı Ayşe Özyılmazel’in Ali Taran ile yaptığı evliliğe gelince; bir baba şefkatiyle kızını savundu.

İşte Neco’nun dobra açıklamaları:

* Şöhret denilen hastalığa yakalanmadım. Hayatım boyunca halkın içinden kopmadım çünkü ben zaten halk çocuğuyum.

* Çeşme Müzik Festivali’nde 1. olduktan sonra bana yapılanlardan dolayı soğudum ve bu muhteşem yerden ayrıldım. Daha sonra 30 yıla yakın bir süre gelmedim Çeşme’ye. Bu yazın başında Cenk Gürgenç aradı ve beni Küba Bar’da görmek istediğini söyledi. Marinanın içerisindeki bu bar sayesinde döndüm Çeşme’ye.

* Bana bir dönem yapılanların aynısını kızıma yapıyorlar. Magazinsel linç kampanyası. Bu haberleri takip etmiyorum. Eşim İdil bazen haberleri gösteriyor ve bunları ciddiye almıyorum.

* Ayşe evlenmeden önce benden izin almadı. Zaten gerek de yoktu.

* İlişkilerinden haberdar da değildim. Düğünden 3 gün önce bana haber verdiler.

* Haberi ilk duyduğumda, “Hayırlısı olsun” dedim. Mühim olan çocuklarımın mutluluğu gerisi önemli değil. Ayşe’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu önemli olan da zaten budur.

* Ali Taran, damadım ve çok da iyi anlaşıyorum. Sık sık görüşüyoruz.

* Ali Taran olgun mesleği ve kariyeri olan, kültürlü ve düzgün bir adam. Oturduğunuzda dolu dolu sohbet edebiliyorsunuz. Donanımlı birisi. Bu durum çok önemli. Damat olarak da arkadaş olarak da kızımı mutlu eden birisidir Ali Taran.

* İnsanlar mutlu olmak için yaşarlar. Benim de en büyük mutluluğum çocuklarım. Onlar mutlu olduğu sürece ben hayatta hiçbir şeyi sorun haline getirmiyorum.

HALA EVLİLİĞİM SORGULANIYOR

Oya Germen’den ayrılıp genç sevgilisi İdil Erge ile evlenen Neco, o dönem kendisine yapılanları unutmadı. 2 bebeği ve 5 yıldır devam eden bir evliliği olduğunu söyleyen sanatçı, “Hala evliliğimi sorgulayanlar var” dedi.

Magazin basınına karşı sert tavrının bebeğini koruma içgüdüsünden kaynaklandığını dile getiren Neco, ekledi: “Kamera ve objektiflerin şimdi 7 aylık olan bebeğime zarar vermesinden korktum. Babayım, bunu anlayın.”

Takvim

0 yorum:

Yorum Gönder