Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon başlıyor tnt kanalında olacak


Kurtlar vadisi pusu dizisinin yeni bölümleri ne zaman başlıyor. Artık uzun bir aradan sonra kurtlar vadisi pusu fanatikleri sabırsızlanmaya başladı. Bayram dönüşü kurtlar vadisi pusu yeni sezon bölümleri ile start alacak.www.efsaneblog.net
Kurtlar vadisi pusu dizisinin sezon final özeti şöyle olmuştu;

Polat Alemdar Aron fellerin emri altına girecek mi? Kurtlar vadisi pusu en son bölümde en üzücü sahne kesinlike yaşar ağanın kızının ölmesi oldu. Ünsal ile iş yapmayı kabul etmeyen yaşar ağa polat alemdarın yanında olduğunu söyleyince ğnsal ile ortaklaşa çalışan kaşifoğlu daha önceden kaçırdığı yaşar ağanın kızının kafasına canlı telefon görüşmesinde öldürdü. Yaşar ağa bu olaya çok üzüldü.Herkesin aklına kızına karşılık polat alemdarın yanında olmak kızının öldüğüne değdimi sorusu.

Polat Alemdar, yaşar ağa’ya katillerini tek tek ayaklarının önüne atacağını söyledi. Polat Alemdar ilk iş olarak kaşifoğlu ve Ünsal öldürmeyi kafasına koydu. Hamit ile işbirliği yapan polat alemdar ünsal’ı ilk operasyonda yakaladı. Tam öldüreceği sırada polat alemdarı canı gönülden vurdu. Kızının yaşadığını söyledi.

Polat alemdar bunu duyunca inanmadı fakat fellerin elinde olduğunu söyleyince direk fellerin evine gittiler lve gerçeği öğrendi polat alemdar’ın kızı yaşıyordu. Polat Alemdar kızının karşılığında Feller’in emrinin altına girmeyi kabul etti. Polat Alemdar çizgisini neden geçti. Gelecek bölüm senaryosu ne olacak. Yeni Bölümleri sabırsızlıkla beklenecek kesinlikle. Yorumlarınızı bekliyoruz.

www.efsaneblog.net

Kurtlar vadisi pusu en son bölüm olan 128.bölüm full olarak internetten izlemek için pana filmin resmi dizi adresi panadizi.com üzerinden izleyebilirsiniz.

www.panadizi.com adresinden full olarak izleyebilirsiniz.

Kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri ne zaman başlayacak

Kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri eylül ayı içerisinde başlanacağı düşünülüyor.. 9.yıla giren kurtlar vadisi pusu atv kanalından artık yeni kanalında kendi gününde ve kendi saatinde olacağını duyurdu. Kurtlar vadisi pusu dizisi yapımcısı pana film yazete.com üzerinde yaptığı duyuruda artık TNT kanalında kurtlar vadisi pusu dizisinin izleneceğini söyledi.

Kurtlar vadisi pusu dizisinin ise henüz ne zaman başlayacağı belli değil. Ama geçen senelere göre eylül ayı içerisinde olacağını düşünüyoruz. 9.yıla giren kurtlar vadisi pusu atv kanalından artık yeni kanalında kendi gününde ve kendi saatinde olacağını duyuruldu.

Kurtlar vadisi pusu TNT kanalında 15 eylül 2011 günü ekranlarda start alacaktır.

Gelen Aramalar:kurtlar vadisi pusu 15 eylül (2)09 15 2011 perşembe tnt yayın akışı (1)tnt yayin akisi 15 09 2011 (1)tnt kvp (1)tnt 15 eylül yayın akışı (1)tnt 15 eylül 2011 yayın akışı (1)tnt 15 eylül 2011 perşembe yayın akışı (1)kvp tnt yayın akışı (1)Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon başlıyor KVP tnt kanalında olacak (haber) (1)Kurtlar vadisi pusu tnt yeni sezon bölüm özeti (1)kurtlar vadisi pusu son eylül (1)kurtlar vadisi pusu eylulun kacinda basliyor (1)kurtlar vadisi pusu eylül ayın kacında (1)kurtlar vadisi pusu 15 eylül perşembe tnt yayın akışı (1)15 eylül 2011 tnt yayın akışı (1)15 09 2011 tnt yayın akışı (1)15 09 2011 kurtlar vadisi pusu tnt (1)tnt yayın akışı 15 eylül 2011 (1)

0 yorum:

Yorum Gönder