Kosgeb-Kobi Kredileri, İş Kurana Kredi Özellikleri 2011

Kendi işini kurmak isteyenlerin, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’nın, KOSGEB işbirliğiyle vereceği uygulamalı girişimcilik eğitimlerine başvuruları başladı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın ücretsiz düzenleyeceği girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in, yeni iş kuranlara verdiği 27 bin TL hibe ve 70 bin TL faizsiz krediye başvuru hakkına sahip oluyor.

Girişimci adayları, Kalkınma Ajansı’nın KOSGEB işbirliğiyle vereceği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ ile iş fikirlerini hayata geçiriyor. Ekim ayında Doğu Marmara Bölgesi’ndeki Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu illeri ile Gebze, Hendek ve Akyazı ilçelerinde verilecek 60 saatlik ücretsiz kurslardan sertifika alanlar, girişimcilik desteği için KOSGEB’e başvuru hakkı kazanacak. Başvuruları başarılı bulunan girişimciler 27 bin TL’ye kadar hibe, 70 bin TL’ye kadar faizsiz kredi almaya hak kazanabilecekler.

Kalkınma Ajansı’nın eğitimleri 2011 yılının son döneminde Ekim Eğitimleri ve Kasım-Aralık Eğitimleri olmak üzere 2 farklı dönemde düzenlenecek. Farklı dönemlerdeki eğitimler arasında eğitim yeri (il, ilçe merkezi) değişiklik gösterebilir, girişimci adayı başvuru esnasında eğitim yeri hususuna dikkat etmeli ve formu doldururken mutlaka eğitim yerini seçmeli. Eğitim yerini seçmemiş olan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Her sınıf için eğitim kontenjanının 30 girişimci olduğu öğrenildi. (CİHAN HABER AJANSI)

1 yorum:

yashodhararaborn dedi ki...

Play Online Baccarat | Vegas Casino - Worrione
Join a fun game of 인카지노 baccarat, where 바카라 사이트 you'll find rules and rules of the game which will help you find 메리트 카지노 고객센터 the best possible value on the market.

Yorum Gönder