Flaş Haberler – Ehliyet Sınav Sonuçları 2011 MEB Tıkla Öğren

20 Ağustos ehliyet sınav soruları ve cevapları burada! 20 Ağustos 2011 ehliyet sınav soru ve cevap anahtarı MEB MTSK EĞİTEK tarafından açıklandı. İşte 20 Ağustos ehliyet sınav soruları ve cevapları PDF Online hızlı indir….

Flaş haberler – Ehliyet sınav sonuçları 2011 MEB Tıkla (Haberoku)

20 Ağustos ehliyet sınav soruları ve cevapları burada! 20 Ağustos 2011 ehliyet sınav soru ve cevap anahtarı MEB MTSK EĞİTEK tarafından açıklandı. İşte 20 Ağustos ehliyet sınav soruları ve cevapları PDF Online hızlı indir….

Ehliyet sınav sonuçları için tek yapmanız gereken aktif olan linki tıklayarak açılan sayf fada tc kimlik nonuzu girmek olacaktır. Ehliyet sınav sonucunu öğrenen adaylar şayet motor,trafik ve ilk yardım sınavlarından 70 puan ve üstü aldıkları taktirde Direksiyon sınavına girme hakkı kazanacaklar. Direksiyon sınavının hafta sonunda yapılacağı biliniyordu fakat sınav sonucunun bugün açıklanması itibariyle henüz kesin bir bilgi yok. Adayların kurslarını arayarak kesin bir bilgi almalarında fayda olabilir.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ehliyet sınav sonuçlarını öğrenen adaylar direksiyon sınavı için heyecanlanıyorlar. Direksiyon sınavındada şayet 70 puan ve üstü aldıkları taktirde MEB tarafından ehliyet almayı hak kazanacaklar. Direksiyon sınavı ne zaman yapılacağı hakkında kesin bir bilgi şuan yok fakat kurslarınızı arayarak daha kesin bir bilgi öğrenebilirsiniz.

İşte 20 Ağustos 2011 Ehliyet Sınav soruları…

A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

F-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

Ehliyet sınav sonuçları 9 Eylül tarihi itibariyle açıklandı. Ehliyet sınav sonuçları MEB tarafından bugün itibariyle açıklandı eş zamanlı olarak gazete5.com adresinden öğrenebilirsiniz. Verilmiş olan linki tıklayarak sonuçlarınıza ulaşabilirisiniz

Ehliyet sınav sonuçlarına göre adaylar 3 sınavdan da başarılı oldukları taktirde direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar fakat 70 puan alamadıkları sınav için tekrar girmeleri şart koşulacak. Ehliyet kazanmak için ilkokul mezunları için bu son fırsattı. Ehliyet sınav sonuçlarını buradan sorgulatabilir ve sonuçlarınıza anında ulaşabilirsiniz

0 yorum:

Yorum Gönder