2011 Yeni Sezon Diziler – Yeni Başlayan Diziler Hangi Kanalda Oynuyor

” yeni başlayan diziler, hangi diziler başladı, kanald dizileri, fox tv dizileri, 2011 yeni diziler, yeni güzel diziler, saat kaçta başlıyor, aşk dizleri, bir çocuk sevdizm dizisi hangi kanalda, ne zaman başlıyor ”

Yeni Sezonda birbirinden yeni diziler ve ara veren diziler ekranlarda sizlerle olacak. 2011 2012 yılı yeni sezon dizleri ve dizilerin hangi kanallarda oynadığı ile ilgili bilgileri sizler için derledik. İşte Yeni sezonda ekranlarda olacak diziler…

2011-12 Yeni Sezon Diziler

BİR ÇOCUK SEVDİM DİZİSİ

 

Bir Çocuk Sevdim Dizisi

Bülent İnal ile Çetin Tekindor’un başrollerini paylaşacağı ve yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstleneceği “Bir Çocuk Sevdim” adlı dizi, yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak.

DİNLE SEVGİLİ DİZİSİ

Dinle Sevgili Dizisi

İrem Altuğ ile Cem Kılıç’ın başrollerini paylaştığı dizi Fox Tv’de izleyici ile buluşacak.

HACI YATMAZ DİZİSİ

Hacı Yatmaz Dizisi

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Hacı Yatmaz’ da başrolü Şafak Sezer ve Oya Başar paylaşacak. Dizinin senaryosunu Kemal Erdem kaleme alırken, yönetmenliğini ise Benim Annem Bir Melek adlı dizinin yönetmeni Derya Yaruç üstlenecek

KALBİM SENİ SEÇTİ DİZİSİ

Kalbim Seni Seçti Dizisi

Süreç Film’in, yönetmenliğini Hakan Gürtop’un üstlendiği “Kalbim Seni Seçti”, atv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin kadrosu Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat ve Hülya Darcan gibi usta isimleri bir araya getiriyor.

İFFET DİZİSİ

İffet Dizisi

“Aşk – ı Memnu”dan sonra Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı bir proje daha dizi film olacak. Senaryosunu Yavuz Turgul’un kaleme aldığı “İffet”, Gold Film’in patronu Faruk Turgut tarafından 28 yıl sonra dizi filme aktarılacak. Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Ar’ın canlandırdığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak.

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM DİZİSİ

Selvi Boylum Al Yazmalım Dizisi

Bir yeşilçam klasiği olan Selvi Boylu Al Yazmalım yeni sezonda dizi olarak izleyici karşısına çıkacak. Dizide Türkan Şoray’ın canlandırdığı Asya karakterine Özge Özpirinçci, Kadir İnanır’ın canlandığı İlyas rkarakterine ise Mert Fırat hayat verecek. Dizi atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

KUZEY GÜNEY DİZİSİ

Kuzey Güney Dizisi

Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri de Kuzey Güney. “Kaybedenler Kulübü” filminin senaristliğini ve “Aşk ve Ceza” dizisinin yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği dizinin çekimlerine ağustos ayında İstanbul’da başlanacak. Senaryosunu Melek Gençoğlu ile Ece Yörenç’in yazacağı dizinin başrolündeki iki kardeşten Kuzey’i Kıvanç Tatlıtuğ, Güney’i de Buğra Gülsoy canlandıracak.

ANNELER VE KIZLARI DİZİSİ

Anneler ve Kızları Dizisi

Star Tv yeni sezonu iddialı yapımlarla karşılayacak. Anneler ve Kızları isimli dizinin başrolünü Hanımın Çiftliği dizisindeki Halide rolüyle beğeni toplayan Ebru Özkan üstlenecek.

AİLE KADINI DİZİSİ

Aile Kadını Dizisi

Fahriye Evcen, yeni sezonda ‘Aile Kadını’ adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak. Geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan; ancak daha sonra başka bir hayatı seçen bir kadının öyküsünü anlatan dizide Evcen’e Cansel Elçin eşlik edecek.

Alıntı: http://www.guncel-portal.com

0 yorum:

Yorum Gönder