Milan 2-1 İnter Maç özeti ve Golleri İzle (Milan 2-1 İnter) Süper Kupa Maçı

Milan İnter maç özeti ve golleri izle (Milan 2-1 İnter) süper kupa maçı. Milan İnter maç özeti ve golleri izle (Milan 2-1 İnter) süper kupa maçı izle. Milan inter maçı golleri izle. Milan inter maç özeti…

İtalya Süper Kupası’nı finalde İnter’i 2-1 yenen Milan kazandı.

Çin’in başkenti Pekin’de Ulusal Stadyum’da oynanan finalde lig şampiyonu Milan, İtalya Kupası şampiyonu İnter ile karşılaştı.

İnter, ilk yarıyı Hollandalı Wesley Sneijder’ın 22. dakikadaki golüyle 1-0 önde kapattı. İsveçli Zlatan İbrahimoviç’in 60. dakikadaki golüyle 1-1 eşitliği sağlayan Milan, 69. dakikada Kevin Boateng’in golüyle 2-1 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

Milan, böylece 6. kez bu kupanın sahibi oldu ve kupayı en çok kazanan takım olma unvanını elde etti.

Finalde Milan’a yenilen İnter’in 5 İtalya Süper Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Geçen sezon İtalya Serie A’yı şampiyonlukla kapatan Milan ve İtalya Kupası’nı kaldıran Inter arasındaki İtalya Süper Kupası’nın ilginç bir kararla Pekin’de yapılmasına karar verilmişti.

Maç öncesi ilginç olan şeyler bununla sınırlı kalmıyor, Çinli Milan ve Inter taraftarları birbirine giriyordu.

Pekin’de 2008 Olimpiyatı’nın önemli sembollerinden biri olan Pekin Olimpiyat Stadı, nam-ı diğer “Kuş Yuvası”ndaki mücadeleye büyük ilgi vardı. 91 bin kişiyi ağırlayabilen stadyum İtalya’nın devleri arasındaki kapışmayı izlemek isteyenler tarafından hınca hınç doldurulmuştu.

Milan 2-1 İnter Maç özeti ve Golleri İzle

AC Milan 2-1 Inter Boateng germangoals
Milan 2-1 İnter Maç özeti ve Golleri İzle
Karşılaşma tipik İtalyan futbolunun güzellemeleriyle başladı. İki takım da birbirini tartarken, golü ilk bulan taraf Milano’nun mavi-siyahlı tarafıydı. 22. dakikada Wesley Sneijder’in nefis frikik golü Inter’in 1-0 öne geçmesini sağlıyor, aynı zamanda bu gol ilk yarının skorunu da tahin ediyordu.

İkinci yarıda ise daha baskılı bir Milan vardı. Başta Seedorf olmak üzere Robinho, Prince Boateng, Ibrahimovic ile gol arayan Milan, aradığı sayıyı 60′da buldu. Robinho’nun nefis pasıyla sıfırda topla buluşan Seedorf, içeriye kesti. Julio Cesar’ın biraz da hatalı çıkışından faydalanan Zlatan Ibrahimovic, eşitlik sayısını kaydetti. 1-1

Bu dakikadan sonra Inter oyunu dengelemeye çalıştı. Gasperini’nin öğrencileri oyunu rakip yarı alana yığmıştı ki, Pato nefis bir uzun topla Kevin Prince Boateng’i hareketlendirdi. Geçen sezon kazanılan şampiyonluğu Michael Jackson’ın “Moonwalk”uyla kutlayan genç isim takımını 2-1 öne geçiren golü 69′da attı ve büyük bir sevinç yaşadı.

Bu dakikadan sonra iki takımın karşılıklı ataklarıyla geçildi. Eto’o ile iki kez gole yaklaşan Inter, 90+4′te Kamerunlu yıldızın ayağından bulduğu golle sevinse de bu sevinç fazla uzun sürmedi. Yardımcı hakemin kaldırdığı ofsayt bayrağı, Inter’in maçı uzatma umutlarını yıkarken, kırmızı-siyahlı temsilcinin derin bir “oh” çekmesini sağlıyordu.

Mücadele son lig şampiyonu Milan’ın 2-1′lik üstünlüğüyle sona erdi ve sezonun ilk kupası Milano’nun kırmızı tarafına gitmiş oldu.

Yazar admin


inter milan italya kupası maçı (1)milan2-1inter maçının gollerini izle (1)Milan Inter\i 2-1 (1)milan inter maçı 2-1 (1)milan inter maç özeti (1)milan 2 1 inter maç özeti (1)italya süper kupa maçı görüntüleri (1)inter milan süper kupa golleri (1)inter milan süper kupa finali özet (1)oyun milan inter super kup (1) Yayınlanan Kategoriler Spor Etiketler :Çin'in başkenti Pekin'de, İnter'i 2-1 yenen Milan, İtalya Süper Kupasi, kupayı en çok kazanan takım, MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ, Milan 2-1 İnter, Milan 2-1 İnter golleri, Milan 2-1 İnter izle, milan 2-1 yendi, milan golleri, Milan İnter maç özeti, milan şampiyon, Milan'ın 2-1'lik üstünlüğü

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar eda in Ali Taran Ayşe Özyılmazel Düğünü (Yılın Olay Düğünü)
"bide of ya çok kötü oldum evlendiklerini duyunca ali taran çok çirkin ayşe…"eda in Ali Taran Ayşe Özyılmazel Düğünü (Yılın Olay Düğünü)
"yazık…"Cefi1965 in Torba Yasa’da Bağ-Kur’luya Erken Emeklilik Fırsatı
"slm 09.03.1965 doğumluyum 1993 den 1996 yılına kadar 405 gün SSk prim günü…"Alp in Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar
"Serap hanim merhaba. Öncelikle babaniza gecmis olsun dileklerimi iletiyorum ve …"omer in İşçi 2 bin 500 lira zam farkı alacak
"banada biraz abartılı geldi sanki bende eüaş ta çalışıyorum verilen raka…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kayseri Toki Kura Çekilişi Sonuçları Son Makaleler Uzan köpek eti yedirdiPolise taşlı sopalı saldırıBunaltıcı Sıcaklar Geliyor…ABD’nin kredi notunun düşmesi Çin’i kızdırdıTOKİ’den 74 yeni hastaneİşte Türkiye’nin Krize Karşı Planı Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookFenerbahçegalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasa ne zaman çıkacaktorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder