Kurtlar Vadisi Pusu Ne Zaman Başlayacak 2011

Kurtlar Vadisi Pusu Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak 2011 – TNT İzle – Dizi İZLE (KVP) ATV’den TNT kanalına transfer olan ve yeni sezona muhteşem bir başlangıç yapacak olan Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak? 2011 Kurtlar vadisi pusu ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu Ne Zaman Başlayacak 2011 – TNT İzle – Dizi İZLE (KVP)

2010-2011 Dizi sezonunu ATV ile noktalayan Kurtlar vadisi pusu yeni sezon da TNT ekranlarında olacak.Kurtlar vadisi pusu’nun hangi kanalda yayınlanacağı uzun bir süre belli olmasa da Pana Film TNT Kanalıyla anlaştığını nihayet bildirdi.Kurtlar vadisi pusu yepyeni bölümleriyle TNT kanalından sevenleriyle buluşacak.

Kurtlar vadisi pusu’nun vazgeçilmez karakteri Polat Alemdar’ın Kurtlar vadisi pusu’daki maceralarını artık TNT’den takip edebileceksiniz.Ekranların en uzun soluklu dizisi Kurtlar vadisi pusu muhteşem bir finalle ekranlara veda etmişti.TNT Kanalı Kurtlar vadisi pusu’nun ilk sezonundan beri yayınlandığı 5. kanalı olacak.

Polat, Fellerin emrine girecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle – sezon finali izle. Polat Alemdar Aron fellerin emri altına girecek mi? Kurtlar vadisi pusu en son bölümde en üzücü sahne kesinlike yaşar ağanın kızının ölmesi oldu. Ünsal ile iş yapmayı kabul etmeyen yaşar ağa polat alemdarın yanında olduğunu söyleyince ğnsal ile ortaklaşa çalışan kaşifoğlu daha önceden kaçırdığı yaşar ağanın kızının kafasına canlı telefon görüşmesinde öldürdü. Yaşar ağa bu olaya çok üzüldü.Herkesin aklına kızına karşılık polat alemdarın yanında olmak kızının öldüğüne değdimi sorusu.

Polat Alemdar, yaşar ağa’ya katillerini tek tek ayaklarının önüne atacağını söyledi. Polat Alemdar ilk iş olarak kaşifoğlu ve Ünsal öldürmeyi kafasına koydu. Hamit ile işbirliği yapan polat alemdar ünsal’ı ilk operasyonda yakaladı. Tam öldüreceği sırada polat alemdarı canı gönülden vurdu. Kızının yaşadığını söyledi.

Polat alemdar bunu duyunca inanmadı fakat fellerin elinde olduğunu söyleyince direk fellerin evine gittiler lve gerçeği öğrendi polat alemdar’ın kızı yaşıyordu. Polat Alemdar kızının karşılığında Feller’in emrinin altına girmeyi kabul etti. Polat Alemdar çizgisini neden geçti. Gelecek bölüm senaryosu ne olacak. Yeni Bölümleri sabırsızlıkla beklenecek kesinlikle.

Abdülhey’in Hamit’le buluştuğunu gören Polat ve Memati ne yapacak? Hamit, Abdülhey’e ne teklif edecek? Abdülhey ne cevap verecek?
Hamit’i kendi evine götüren Abdülhey neden Polat’ı arayacak? Hamit’i bulduklarını Zülfikar’a kim haber verecek? Hamit kurtulmayı başaracak mı?

Bardaki kurşunlanma olayının ardından kendini iyi hissetmeyen Leyla’ya kim destek olacak? Leyla, bu olayı Polat duymasın diye uğraşırken kendisini gazetede görünce ne yapacak?

Ersoy’un konsey kuracağını öğrenen Polat, ne yapacak? Bu konseyi bozmak için kiminle iletişime geçecek?
Bütün soruların cevabını bulduğu Kurtlar vadsi pusu’nun 9 Haziran’da yayınlanan son sezon finali bölümünde izleyen leri şoke eden bir olay yaşandı.Kurtlar vadisi pusu’nun son bölümünde Polat Alemdar kızının hayatta olduğunu öğrendi ve hatta onun görüntülerini izledi.Herkesi şoke eden ve aynı zaman da duygulandıran bir sahneyle ekranlara 5. sezonunda da veda eden Kurtlar vadisi pusu’nun yeni bölümleri şimdiden büyük bir merakla bekleniyor…

Kurtlar vadisi pusu’nun 9 Haziran da yayınlanan son ve sezon finali bölümünün özetinde;
Polat Alemdar ve Memati sonunda en büyük düşmanları Ersoy Ulubey’den intikamlarını alırlar.Ve onu önce işkence yaparak camdan aşağıya atarlar.Herkese intihar ettiğini söyleyerek işin içinden sıyrılan Polat Alemdar ve Memati onun ardından Momoş’un mezarlığını ziyaret ederler.Bolca duygusal sahneler yaşatan Kurtlar vadisi pusu’nun son bölümünde nihayet intikamlarını alırlar.

Süpriz sonla ekranlara veda eden Kurtlar vadisi pusu’nun sezon finali günlerce konuşulacak bir bölümle ekranlara veda etti. Bakalım yeni sezonda neler olacak?

Kaynak: birincikuvvet.com

Yazar admin


kurtlar vadisi ne zaman başlayacak 2011 (4)kurtlar vadisi pusu ne zaman başlayacak 2011 (4)kurtlar vadisi pusu ne zaman başlayacak (3)kurtlar vadisi pusu ne zaman başlıyor (2)kurtlar vadisi pusu nezaman başliyacak (1)kurtlar vadisi pusu SEZONA NE ZAMAN BAŞLAYACAK (1)kurtlar vadisi pusu yeni sezonda ne zaman başlıyor (1) Yayınlanan Kategoriler Diziler, Teknoloji Etiketler :2011 Kurtlar vadisi pusu, Dizi izle, Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Pusu Ne Zaman Başlayacak, Kurtlar Vadisi Pusu Ne Zaman Başlayacak 2011, Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle, POLAT ALEMDAR, yeni sezonda neler olacak?

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar İsmail in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"Askerde şafak kağıdı karalayıp durdunuz şimdi neden tekrar asker olmak ist…"serdar in Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011
"adım serdar öztürk ben daha yeni acemi btti canakkele 116 jandarma da yapt�…"nuri yaşar in Banu Güven’den Başbakan’a mektup
"SAYIN BAŞBAKANIM ŞANLI URFANIN SURUÇ İLÇESİ AK PARTİ BAŞKAN VE BAŞKAN Y…"ravzanur in Karne Notları Öğrenme,MEB E-okul Veli Bilgilendirme
"e okul çok güzelve çok harikakarne notlarımı ondan öğrendim mesela.…"MEHMET AKKAYA in 2B arazileri, kamulaşırsa 3 kat değerlenecek
"merhabalar. ben bu 2b arazilerinden satın almak istiyorum ama kim ile irtib…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kayseri Toki Kura Çekilişi Sonuçları Son Makaleler İşlenmiş Kırmızı Ete Dikkat!Güneşte Kalan Otomobil Koltukları Zehir Gibi!Konut Almak İsteği Azalıyor!PKK’nın kan donduran son planıNüfus Yaşlandıkça Kanser Vakası Da ArtıyorPetrolün fiyatı 83 doların altında Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookFenerbahçegalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasa ne zaman çıkacaktorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder