El Clasico Barcelona 2-2 Real Madrid Macı Özeti Goller İzle

El Clasico Barcelona 2-2 Real Madrid Macı Özeti Goller İzle REAL MADRİD-BARCELONA: 2-2 “El Clasico”da Müthiş Çekişme Yaşanıyor Real Madrid ile Barcelona İspanya Süper Kupası için karşı karşıya geldi.

Maç Sonucu : 2-2

“El Clasico” heyecanı bu kez İspanya Süper Kupası ilk maçında yaşandı; oldukça zevkli geçen mücadelede ezeli rakipler Real Madrid ile Barcelona birbirlerine üstünlük sağlayamadı..

Real Madrid [2 - 2] Barcelona
13′ [1 - 0] M. Özil
36′ [1 - 1] D. Villa
45′ [1 - 2] L. Messi
54′ [2 - 2] X. Alonso

Barcelona 2-2 Real Madrid Macının Özeti ve Gollerini İzlemek İçin Tıklayın


Barcelona – Real Madrid maçı golleri izle 14 Ağustos 2011

Barcelona ile Kral Kupası sahibi Real Madrid arasındaki Süper Kupa’nın ilk maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Şenhan Bolelli – İspanya’da geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Barcelona ile Kral Kupası sahibi Real Madrid’i, Santiago Bernabeu stadında karşı karşıya getiren Süper Kupa’nın ilk maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Ev sahibi olmanın avantajıyla, stadı dolduran 80 bin taraftarının desteğini de arkasına alan Real Madrid maça hızlı başlayan ve rakibine karşı baskılı oynayan taraf oldu. Özellikle Benzema’nın etkili sprintleriyle gol arayan Real Madrid, Fransız futbolcunun 13. dakikada sağ kanattan geliştirdiği atakta Barcelona cezasahasının ortasında topla buluşan Mesut Özil’in ayağından ilk golünü attı. Eflatun beyazlılar, golden sonra da baskılı oyununu sürdürse de, Benzema ile yakaladığı iki gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Ortasahayı geçmekte zorlanan Barcelona ise gerçekleştirdiği ilk ciddi atakta golü buldu. 36. dakikada Real Madrid ceza sahasının sol dışından orta yapar gibi yapıp kaleye şut çeken Villa, kaleci Casillas’ın ellerinin arasından güzel bir gol attı.

Skora eşitliğin gelmesinin ardından, Real Madridli futbolcularda şaşkınlık olurken, Barcelona sahada etkin olan taraf olarak gözüktü. İlk yarının 1-1 biteceğinin düşünüldüğü anda kişisel becerisini ortaya koyan Messi, rakip ceza sahasının ortasında 3 Real Madridliyi geçerek Casillas’ın yanından topu ağlara gönderdi ve 45+1′de takımını öne geçirdi. İlk yarı Barcelona’nın 2-1′lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya her iki takım da kadrosunda değişiklik yapmadan başladı. İlk yarıda olduğu gibi karşılaşmaya yine hızlı başlayan Real Madrid, 53. dakikada Xabi Alonso’nun golüyle maça bir kez daha eşitliği getirdi. Golün ardından temposunu daha da artıran ve öne geçmek için 3. golü arayan Real Madrid, Cristiano Ronaldo ve Benzema iel yakaladığı müsait pozisyonları değerlendiremedi. Barcelona, ikinci yarı da daha defansif bir oyun sergileyip, ciddi atak gerçekleştiremese de, istediği gibi maçı yavaşlatmayı ve rakip temposunu kesmeyi başardı. Maç 2-2′lik skorla bitti.

Bu arada Süper Kupa’nın ilk maçı 147 ülkeden canlı olarak izlenirken, polis, sağlık görevlisi, itfaiye yetkililerinden oluşan binden fazla kişinin görev yaptığı bildirildi.

Real Madrid, bu zamana kadar La Liga’da Barcelona’ya karşı oynadığı 4 maçta da kazanan taraf olmuştu. Süper Kupa’nın rövanşı 17 Ağustos’ta Nou Camp stadında oynanacak.

Yazar admin


real madrid barcelona 2-2 (9)el clasico 2011 özet (2)el clasico 2 2 golleri izle (2)el clasico izle 2-2 (1)el clasico özet 14 08 11 (1)l madrit maçı (1)r madrid 2 2 barcelona cep ozet (1)real madrid barcelona 2 2 (1)real madrid barcelona 2-2 maç bilgis (1)real madrid barcelona 2-2 maç özeti (1)el clasico golleri 2-2 (1)14 08 2011 el clasıco golleri (1)el clasico 2011 2-2 (1)14 ağustos el clasico özeti izle (1)barca 2-2 real (1)barcelona2 real madrid 2 ma (1)el clasico 14 08 2011 özeti (1)el clasico 14 agustos gol (1)el clasico 14 agustos özet (1)el clasico 2-2 2011 goller (1) Yayınlanan Kategoriler Spor Etiketler :"El Clasico" heyecanı, Barcelona 2-2 Real Madrid, Barcelona 2-2 Real Madrid Macı berabere, Barcelona 2-2 Real Madrid Macı canlı izle, Barcelona 2-2 Real Madrid Macı goller, Barcelona 2-2 Real Madrid Macı golleri, Barcelona 2-2 Real Madrid Macı gollerini izle, Barcelona 2-2 Real Madrid Macı izle, Barcelona 2-2 Real Madrid Macı Özeti, Barcelona 2-2 Real Madrid Macının Özeti, gol yağmuru, Gollerini İzlemek İçin Tıklayın, İspanya Süper Kupası, mesutun golü izle, real barca 2-2, real barca maçı kaç kaç, Real Madrid, Real Madrid Barcelona 2-2 Maçı Golleri izle

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar sedef in Fatmagülün Suçu 2011 Ne Zaman Başlayacak
"fragmanini nesaman koyacaksiniz hemn koyun ltfn…"sedef in Fatmagülün Suçu 2011 Ne Zaman Başlayacak
"super bi dizi yaa ins kerimle fatma gul ewlenir cok yakisiolar yaa amann…"Aysun GÜMÜŞ in Kabinenin Tek Kadın Bakanı Fatma Şahin’in Büyük Başarısı
"Sayın Bakanım Çalışmalarınızda başarı ve huzur temenni ediyorum…"hasan doguz in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"arkadaslar lutfen cevap yazın basvuru yaptım ama sonucları arıyorm bulamıyo…"hasan doguz in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"arkaslar bu askerlik sonucları acıklandımı bilen varmı…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar Son Makaleler Siyasi tarihe damgasını vuran parti 10 yaşındaEl Clasico Barcelona 2-2 Real Madrid Macı Özeti Goller İzleBarcelona Real Madrid Maçı İzle Özeti Golleri 14 Ağustos 2011Ağız kokusunu arttıran 10 hataGribe karşı etkili antikor!3 böbreği 2 pankreası var! Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookFenerbahçegalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKÖSYMİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder