Bursa kendi evinde kayıplarda: 1-2

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Bursaspor kendi evinde, Belçika temsilcisi Anderlecht’e 2-1 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Bursaspor kendi evinde Belçika temsilcisi Anderlecht’i konuk etti. Temsilcimiz 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve 2-1 mağlup olarak tur şansını zora soktu. Bursaspor’un golü 34. dakikada penaltıdan Vederson’dan gelirken, Anderlecht’e galibiyeti getiren goller 51. dakikada penaltıdan Legear ve 77. dakikada Jovanovic’ten geldi.

Bu karşılaşmanın rövanşı 25 Ağustos’ta Belçika’da oynanacak.

Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı temsilcimiz adına geldi. Tetteh Bangura’nın dahil olduğu atakta oyuncu ceza alanına girmeden kalesini terkeden Anderlecht kalecisi Proto topu uzaklaştırmayı başardı.

Anderlecht adına ilk tehlikeyi ise Matias Suarez yarattı. Suarez sol çaprazdan ceza alanına girdi ve kaleye gönderdiği top Carson’u da geçti ancak Serdar Aziz son anda yetişerek topu çizgiden çıkarmayı başardı.

Bu pozisyonun hemen ardından yine Tetteh Bangura kaleyi yokladı ancak bu sefer de Anderlecht kalecisi Proto gole izin vermedi.

Bursaspor 1-2 Anderlecht Golleri İzle

Bursaspor 1-2 Anderlecht Golleri İzle

PENALTILARDAN GELEN GOLLER…

Bursaspor’un ofsansif anlamda daha etkili olduğu ilk yarıda gol sesi 34. dakikada geldi. Ceza alanında yaşanan bir hava topu mücadelesinde karşılaşmanın hakemi, Anderlecht’li futbolcunun elle oynadığı kararı ile penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Vederson, Bursaspor’un 1-0 öne geçmesini sağlayan golü Anderlecht ağlarına gönderdi.

İkinci yarıda Bursaspor kontra ataklar ile gol ararken, Ömer Erdoğan’ın Kanu’ya yaptığı müdahale nedeniyle hakemin verdiği penaltı sonucunda kalesinde golü gördü: 1-1

Anderlecht’in Liverpool’dan transferi Milan Jovanovic sağ kanattan yapılan atakta Carson’dan dönen topu iyi takip etti ve boş kaleye topu göndermekte zorlanmayarak deplasman ekibini 2-1 öne geçirmeyi başardı.

KIRMIZI KART…

Mücadeledin 88. dakikasında Bursaspor’un yeni transferlerinden İbrahim Kaş ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

- Bursaspor’da yeni transfer Tetteh Bangura ilk defa ilk 11′de yer alıyor.
- Karşılaşma öncesinde Bursapor efsanesi Nejat Biyediç ve şehit olan askerlerimiz için bir saygı duruşu yapıldı.
- Bursasporlu taraftarları tribünlerde oldukça güzel görüntüler sergiliyorlar.

MAÇTAN DAKİKALAR
15′ Anderlecht Matias Suarez ile mutlak bir gol pozisyonuna girdi ancak Serdar Aziz son anda çizgi üzerinden topu çıkardı ve kornere gönderdi.
20′ Savunmanın arkasına atılan topa çok iyi hareketlenen Tetteh Bangura sağ çaprazdan içeriye girdi ancak vuruşunda kaleci Proto topu ayaklarıyla çeldi.
22′ Kullanılan serbest vuruşta Gökçek Vederson yerden sert vurdu ancak top az farkla auta çıktı.
34′ Goooooool! Karşılaşmanın Çek hakemi ceza alanı içinde Anderlecht’li oyuncunun elle oynadığına karar vererek penaltı noktasını gösterdi ve Vederson skoru 1-0′a getirdi.
42′ Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta kaleye doğru giden topu kaleci Scott Carson parmaklarının ucuyla kornere çeldi, mutlak bir golü önledi Bursaspor adına.
45′ İlk yarı 1-0′lık Bursaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
46′ Bursaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor. İnsua’nın yerine Kirita oyunda.
51′ Anderlecht kazandığı penaltı vuruşunu gole çevirdi ve skor 1-1 oldu.
58′ Topsuz alanda sakatlanan Ozan İpek yerini Sercan Yıldırım’a bırakmak zorunda kaldı.
68′ Anderlecht atağında Jovanovic’ten önce topa dokunan Volkan Şen mutlak bir gol pozisyonunu önledi.
77′ Milan Jovanovic’in attığı gol ile Anderlecht öne geçti: 1-2
88′ İbrahim Kaş ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Alıntı:Sporx.com

Yazar admin


and 2-1 bur (1)bursa 1 anderlecht 2 (1)BURSA 1 ANDERLECHT 2 GOLLERİ İZLE (1)BurSa anderlecht maçını golleri kim attı (1)bursa-anderlecht 1-2 canlı izle (1)bursa-anderlecht 1-2 goller (1)Bursa-anderlecht sonucu (1) Yayınlanan Kategoriler Spor Etiketler :Anderlech, Belçika temsilcisi Anderlecht'e 2-1, Bursa-andarlech, Bursa-Anderlecht'e 2-1, Bursaspor 1-2 Anderlecht, Bursaspor 1-2 Anderlecht geniş özeti, Bursaspor 1-2 Anderlecht golleri izle, Bursaspor 1-2 Anderlecht izle, Bursaspor 1-2 Anderlecht video, Bursaspor kendi evinde, MAÇTAN DAKİKALAR, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar cihan köç in TOKİ, 2 bin 894 konutu çekilişsiz kurasız satıyor
"ben bir emekli vatandaşım 900.tl.maş aliyorum hiç üzerime ve eşimin çoluk…"sezgin ÇAGLAR in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"slm ben sezgin çaglar askerligimi samsunda 1987/3 piyade onbaşı olarak yaptı…"MUSTAFA in E-Devlet Kapısı ve E Devlet şifresi Nedir? Nasıl Alınır?
"elif kardeşim öyle bi şansınız yok unusanızda unutmasanızda girmiyorsa si…"salim gök in Torba Yasa Sayesinde Emekli Oldular
"emekli oldum ama bankaya yetişemedim neyapabilirim kredi imkanım nasıl olacak…"ahmet in İşçi 2 bin 500 lira zam farkı alacak
"EY TÜRK HALKI ! Uyan artık uyan kim 2500 tl fark alacak o hak iş başkanına…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar Son Makaleler Emeklilerin aylıkları ne zaman ödenecek?Beşiktaş Alania maçı golleri (Kartal 3-0 ile yüksekten uçuyor)ÖSYM LYS 2011 yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyorBeşiktaş: 3 – Alania: 0 Özeti Ve GolleriBursa kendi evinde kayıplarda: 1-2Trabzonspor Athletic bilbao Maçın Geniş özeti Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookgalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebKurtlar Vadisi PusumemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKÖSYMİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder