Bunaltıcı Sıcaklar Geliyor…

Hava sıcaklığı, salı gününden itibaren mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerine çıkacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ‘nden alınan bilgiye göre, yarın yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ordu çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

İL İL EN DETAYLI VE EN GÜNCEL HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Yağışların Rize, Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır civarında kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar, Marmara ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli esecek.

Pazartesi günü yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin, Iğdır ve Ağrı çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak. Rüzgar, Marmara ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli esecek.

Salı günü de yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak. Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar, güney Ege’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli esecek.

Pazar ve pazartesi günü mevsim normallerinde seyredecek olan sıcaklık, salı günü artarak, mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerine çıkacak.

Haberturk.com

Yazar admin


Yayınlanan Kategoriler Güncel, Türkiye, Yaşam Etiketler :ağrı, ankara hava durumu, Ardahan, Bayramda hava durumu, Devlet Meteoroloji İşleri(, HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ, hava sıcaklığı, Havaların ısınması, Iğdır, İL İL EN DETAYLI VE EN GÜNCEL HAVA DURUMU, İstanbul Hava Durumu, Kars, mevsim normalleri, Ordu çevreleri, rzurum, salı gününden itibaren, sıcaklık

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar eda in Ali Taran Ayşe Özyılmazel Düğünü (Yılın Olay Düğünü)
"bide of ya çok kötü oldum evlendiklerini duyunca ali taran çok çirkin ayşe…"eda in Ali Taran Ayşe Özyılmazel Düğünü (Yılın Olay Düğünü)
"yazık…"Cefi1965 in Torba Yasa’da Bağ-Kur’luya Erken Emeklilik Fırsatı
"slm 09.03.1965 doğumluyum 1993 den 1996 yılına kadar 405 gün SSk prim günü…"Alp in Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar
"Serap hanim merhaba. Öncelikle babaniza gecmis olsun dileklerimi iletiyorum ve …"omer in İşçi 2 bin 500 lira zam farkı alacak
"banada biraz abartılı geldi sanki bende eüaş ta çalışıyorum verilen raka…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kayseri Toki Kura Çekilişi Sonuçları Son Makaleler Uzan köpek eti yedirdiPolise taşlı sopalı saldırıBunaltıcı Sıcaklar Geliyor…ABD’nin kredi notunun düşmesi Çin’i kızdırdıTOKİ’den 74 yeni hastaneİşte Türkiye’nin Krize Karşı Planı Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookFenerbahçegalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasa ne zaman çıkacaktorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder