Barcelona Real Madrid Maçı İzle Özeti Golleri 14 Ağustos 2011

Bir tarafta Messi’li Barcelona, diğer tarafta Ronaldo’lu Real Madrid!. Mourinho’nun askerleri, İspanya Süper Kupası ilk maçında Barcelona’yı Santiago Bernabeu Stadı’nda ağırlıyor.

İspanya Süper Kupası ilk maçında Real Madrid ile Barcelona, Santiago Bernebeu’da karşı karşıya geliyor.İspanya kral kupasını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

VE İLK YARDI SONA ERDİ

45′ Messi ceza sahasına harika girdi. Casillas’ın yanından topu ağlarla buluşturmasını bildi. Barcelona 1-0′dan maçı 2-1 yapmasını bildi.

45′ Ve GOLLLLL MESSİİİ…

44′ Ronaldo sol çaprazdan çok sert vurdu. Tribünler gol diye ayağa kalktı fakat top az farkla dışarı çıktı.

43′ Alanso Benzema’yı kaçırdı. Benzema karşı karşıya vurdu. Mascherano yatarak adeta golü önledi.

36′Messi Villa’yı gördü ceza sahası sol çaprazdan Villa 90 diye tabir edilen yere harika bir şut çekti ve enfes bir gol kaydetti.

36′ Ve GOLLLL David Villa!

35′ İniesta yer kaldı Ronaldo çok profesyonelce Barcelona atağa çıkarken faul yaptı.

32′ Messi halen etkili olmuş değil! Gözler Messi’yi arıyor adeta…

31′ Khedira yaptığı faul sonrası sarı kart ile cezalandırıldı.

30′ Maçın ilk çeyreği sona erdi. Real Madrid Maçın başından beri çoşkuyla saldırıyor.

17′ Ev sahibi ekip saldırıyor Barcelona ise pas trafiğini artırıp Real’in baskısını yıkmaya çalışıyor.

14′ Ronaldo uzaktan çok sert vurdu. Valdes’in bakışlarıyla top dışarı çıkıyor.

13′ Di Maria orta alanda kaptığı topu Benzema’ya uzun gönderdi. Benzema Mesut’a bıraktı. Mesut, Valdes’in yanından topu ağlarla buluşturmasını bildi.

13′ Ve GOOLLL Mesut ÖZİLLLL

10′ Maçın en etkili atağını yakaladı. Korner kullanıldı. Khedira vurdu Barcelona savunması topu uzaklaştırdı.

10′ Ronaldo mükemmel ortaladı Benzema çok sert kafayla şutunu çekti Valdes son anda kornere attı.

7′ Real Madrid yükleniyor. Arjantinli genç yetenek Di Maria uzaklardan vurdu. Top az farkla dışarı çıktı.

5′ İniesta Villa’yı kaçırdı fakat Casillas kalesinden çıkarak topa sahip oldu.

3′ Mesut kullandı korneri Adriano topu uzaklaştırdı.

3′ Benzema uzaktan vurdu Abidal’e çarpan top kornere çıktı.

1′ İlk atak Real Madrid’in…

1′ Ve maça ev sahibi Real Madrid başladı. Gazete5.com El Clasico maçında sizlerle…

0′ Santa Maria için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

0′ İspanya Ulusal Marşı.

0′ Her iki takımda sahaya çıkıyor.

0′ Barnebau’da muhteşem bir atmosfer var. Süper Kupa’da ilk maç başlıyor.

0′ Heyecan giderek artıyor.Dünyanın en büyük derbisi olan El Clasico başlamak üzere.

0′ Maçın başlamasına az bir zaman kaldı.

0′ İspanya Süper Kupası Real Madrid Barcelona ilk maçında sizlerle birlikte olacağız.

0′ Maçın başlamasına 1 saat’ten az bir zaman kaldı.

0′ El Clasico’da heyecan giderek artıyor.

İLK 11′LER

REAL MADRİD
Casillas
Ramos
Pepe
Carvalho
Marcelo
Khedira
Alonso
Di Maria
Mesut Özil
Cristiano Ronaldo
Benzema

BARCELONA
Valdés
Alves
Mascherano
Abidal
Adriano
Keita
Thiago
Iniesta
Messi
Alexis
Villa
İspanya Süper Kupası ilk maçında dünya futbolunun iki devi Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya gelecek.

Santiago Bernebeu Stadı’nda TSI 23.00′te başlayacak mücadeleyi hakem Fernando Vitienes yönetecek.

5 kıtada 147 ülkede 500 milyon kişi tarafından takip edilecek zorlu 90 dakikayı Kanal D naklen yayınlayacak.

Bu maçın rövanşı, 17 Ağustos’ta Nou Camp’ta oynanacak.

Bernebeu’da oynanacak olan ilk maçta Real Madrid’e transfer olan milli futbolcularımız Nuri Şahin ve Hamit Altıntop sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

İspanya’da geçen sezonun lig şampiyonu Barcelona ile Kral Kupası sahibi Real Madrid arasında, Santiago Bernabeu Stadı’nda yarın oynanacak Süper Kupa ilk maçını değerlendiren Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola, “Kazanan en iyi olacak” dedi.

Guardiola, Madrid’e hareket etmeden Barcelona’da bugün düzenlediği basın toplantısında, Real Madrid’e oranla sezon öncesi hazırlıklarına daha geç başlamalarıyla ilgili bir soruya, “Ortada bir kupa olduğunda futbol özür kaldırmaz. Bizden bir hafta önce hazırlık çalışmalarına başlamış olmaları kupa maçı için öncelikli bir konu olamaz. Ayrıca kupanın, bizden daha çok onlar için önemli olduğu görüşüne de katılmıyorum. Kazanan en iyi olacak” diye konuştu.

Barcelona teknik direktörü, Santiago Bernabeu’ya “her zaman büyük bir tutkuyla çıktıklarını ve başarılı olduklarını” belirterek, 17 Ağustos’ta Nou Camp’ta yapılacak rövanş maçını düşünmeden mücadele edeceklerini vurguladı. Guardiola, Süper Kupa’yı kazanacak takımın büyük oranda ilk maçta belli olacağını da savundu.

Bu arada, İspanyol Futbolcular Derneği’nin ligin ilk iki haftasında greve gitme yönünde aldıkları kararı desteklediğini söyleyen Guardiola, “Benim görüşüme göre, bu olay tamamen futbolculara bağlı. Onlara arka çıkıp, destek veriyorum çünkü eğer ben teknik direktörsem onların sayesindedir” ifadesini kullandı.

Guardiola, takımın hep birlikte daha fazla vakit geçirmesi amacıyla sakat futbolcularını da Madrid’e götürme kararı aldı.

SON ANTRENMANI HERKESE AÇIK
Öte yandan, Çin kampından döndükten sonra hafta boyunca tüm antrenmanlarını basına kapalı yapan Real Madrid’de teknik direktör Jose Mourinho, bugünkü son antrenmanı Santiago Bernabeu’ya aldırarak, antrenmanın herkese açık olacağı duyuruldu.

Bir “El Clasico” maçından önce ilk defa böyle bir yöntem kullanan ve antrenmanı Bernabeu’ya aldırıp, herkese açan Real Madrid’de, Mourinho’nun aldığı karar, İspanyol basınına göre “çok akıllıca ve stratejik” olarak yorumlandı. İspanyol spor gazeteleri, Portekizli teknik adamın Barcelona maçı öncesinde böyle bir karar alarak “taraftarları daha fazla maç havasına sokmaya ve futbolcuların moralini yükseltmeye çalıştığını” yazdı.

Barcelona’nın Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ve ligde yendikleri Real Madrid’i bu kez de Süper Kupa finalinde devirerek bir kupa daha kazanabileceklerini dile getirdi.

Basın toplantısında konuşan Mascherano, “Ben ve tüm takım arladaşlarım Süper Kupa Finali’nde oynamaya hazırız. Geçen yıl yendiğimiz Real Madrid’i tekrar mağlup edebiliriz ” ifadelerini kullandı.

Vatandaşı Milito’nun takımdan ayrılmasından üzüntü duyduğunu dile getiren Mascherano, “Ancak bunun yanında Milito’nun Arjantin’de ailesi ile birlikte olacak olması beni bir o kadar da mutlu ediyor” dedi.

Arjantinli oyuncu, La Liga’nın başlamasından önce Real Madrid’i devirerek kazanmaları muhtemel olan Süper Kupa’nın, gelecek maçlar için kendilerine güven aşılayabileceğini de sözlerine ekledi.

El Clasico’da Pique – Busquets şüphesi !

Barcelonalı Gerard Pique ve Sergio Busquets’in Real Madrid ile pazar günü deplasmanda oynanacak İspanya Süper Kupası ilk maçında sakatlıkları nedeniyle oynayamayabilecekleri bildirildi…

Barcelona kulübünün açıklamasında, 24 yaşındaki savunma oyuncusu Pique’nin bacağındaki sakatlık nedeniyle 2 gün önce İspanya’nın İtalya’ya 2-1 yenildiği hazırlık maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kaldığı belirtildi.

Maçta Pique’nin yerine oyuna giren Sergio Busquets’in de kaburgalarında ezilme bulunduğu ifade edildi. İki oyuncunun ise maça yetiştirilmesine çalışıldığı kaydedildi.

İspanya Süper Kupası’nın 2. maçı 17 Ağustos’ta Barcelona’da oynanacak.
Pepe: “Bu sezon tüm kupalarda varız”

Real Madrid’in Portekizli yıldızı, bu sezon katıldıkları tüm turnuvalarda şampiyonluğa ulaşarak Barcelona’nın hükümdarlığına son vereceklerine inanıyor. Real Madrid’in başarılı savunma oyuncusu Pepe, katıldıkları tüm turnuvalarda kupalar kazanarak Barcelona hakimiyetine son vereceklerini söyledi.

Hırçın oyunuyla bilinen Portekizli oyuncu, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde takımını 10 kişi bırakarak, Real Madrid’in Barcelona’ya elenmesinde pay sahibi olmuştu. Madrid ekibi geçtiğimiz sezon Copa Del Rey’i kazanmış, ancak Barcelona La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla rakibinin bu başarısını gölgede bırakmıştı.

28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, rakiplerine değil kendilerine odaklandıklarını ifade ederken, Marca.com’a yaptığı açıklamada “Sadece kendimizi ve yaptığımız hazırlıkları düşünüyoruz. Harika oyunculara sahibiz ve bu sezon tüm kupalar için savaşacağız.” şeklinde konuştu.

Real Madrid, İspanya Süper Kupası ilk maçında Barcelona’yı 14 Ağustos’ta Santiago Bernabeu Stadı’nda ağırlayacak.

Yazar admin


real madrid barcelona 90 dk izle (2)süper kupa 2011 14 08 2011 İZLE ÖZET (1)ronaldo süper kupa maçı (1)relmadrid barcelosüper kupa 90 dk izle (1)real madrid – barcelona maçını canlı izle 14 ağustos kral kupası finali izle kanal d (özeti/golleri) (1)real madrid saygi durusu (1)real madrid barcelona süper kupa saygı duruşu (1)real madrid barcelona süper kupa canlı (1)real madrid barcelona pepe faul 14 agustos (1)10 AĞOSTA real madrid barcelona MAÇ SKORU (1)real madrid barcelona 90 dakika izle (1)real madrid barcelona 14 08 11 maci izle (1)el clasico 2011 14/agustos/2011 geniş özeti izle (1)barcelona real madrid süper kupa david villa harika gol (1)Barcelona Real Madrid Maçı İzle Özeti Golleri (1)barcelona real madrid doksan dakika maç özeti (1)barca real madrid alexis hareketler (1)14 08 2011 real madrid barcelona maçı 90 dakika izle (1)valdes\in ronaldo ya yaptığı hareket (1) Yayınlanan Kategoriler Genel Etiketler :Barcelona, Barcelona 2 –2 Real Madrid, barcelona real madrid maçı izle, Barcelona-Real Madrid maçı, Barcelona-Real Madrid Maçı İzle(canlı skor) - Mesut'un Muhteşem Golü için tıklayın!- CANLI izle Haberi, Barcelona-Real Madrid Maçı İzle(canlı skor) - Mesut'un Muhteşem Golü için tıklayın!- CANLI izle Haberleri, Barcelona-Real Madrid Maçı İzle(canlı skor) - Mesut'un Muhteşem Golü için tıklayın!- CANLI izle Hakkında, Barcelona-Real Madrid Maçı İzle(canlı skor) - Mesut'un Muhteşem Golü için tıklayın!- CANLI izle On Haberleri, Barcelona-Real Madrid Maçı İzle(canlı skor) - Mesut'un Muhteşem Golü için tıklayın!- CANLI izle Son Dakika, Barcelona-Real Madrid süper kupa maçı, Canlı, el clasico, Golü, ispanya super kupa, Maçı, macın gollerini izle, madrid, Mesut, mesut golu izle, Muhteşem, Real Madrid Barcelona 1-2

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar sedef in Fatmagülün Suçu 2011 Ne Zaman Başlayacak
"fragmanini nesaman koyacaksiniz hemn koyun ltfn…"sedef in Fatmagülün Suçu 2011 Ne Zaman Başlayacak
"super bi dizi yaa ins kerimle fatma gul ewlenir cok yakisiolar yaa amann…"Aysun GÜMÜŞ in Kabinenin Tek Kadın Bakanı Fatma Şahin’in Büyük Başarısı
"Sayın Bakanım Çalışmalarınızda başarı ve huzur temenni ediyorum…"hasan doguz in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"arkadaslar lutfen cevap yazın basvuru yaptım ama sonucları arıyorm bulamıyo…"hasan doguz in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"arkaslar bu askerlik sonucları acıklandımı bilen varmı…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar Son Makaleler Siyasi tarihe damgasını vuran parti 10 yaşındaEl Clasico Barcelona 2-2 Real Madrid Macı Özeti Goller İzleBarcelona Real Madrid Maçı İzle Özeti Golleri 14 Ağustos 2011Ağız kokusunu arttıran 10 hataGribe karşı etkili antikor!3 böbreği 2 pankreası var! Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookFenerbahçegalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKÖSYMİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder