Barcelona 3–2 Real Madrid Süper Kupa Rövanşı Golleri İzle

İspanya Süper Kupası rövanş karşılaşmasında Barcelona Real Madrid’i 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Nou Camp Stadı’nda oynanan karşılaşmada Barcelona’ya galibiyeti getiren golleri 15. dakikadaAndres Iniesta ile 45. ve 88. dakikalarda Lionel Messi kaydederken, Real Madrid’in gollerini ise mücadelenin 20. dakikasında Cristiano Ronaldo ile 82. dakikada Karim Benzema kaydetti.

Barcelona [3 - 2] Real Madrid 
15′ [1 - 0] A. Iniesta
20′ [1 - 1] C. Ronaldo
45′ [2 - 1] L. Messi
82′ [2 - 2] K. Benzema
88′ [3 - 2] L. Messi

Barcelona
Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Abidal; Busquets (Dk. 85 Keita), Xavi, Iniesta; Pedro (Dk. 82 Fabregas), Villa (Dk. 73 Adriano), Messi

Real Madrid
Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrao; Di María (Dk. 64 Higuain), Alonso, Khedira (46′ Marcelo); Benzema, Mesut Özil (Dk. 78 Kaka), Ronaldo

Sarı kartlar
Dk. 42 Xavi, Dk. 54 Mascherano (Barcelona), Dk. 28 Khedira, Dk. 54 Ronaldo, Dk. 56 Ronaldo, Dk. 62 Pepe, Dk. 76 Ramos, Dk. 85 Coentrao (Real Madrid)

Kırmızı kart
90+4 Marcelo, Mesut Özil (Real Madrid), 90+4 Villa (Barcelona)

La Liga’nın iki devi Real Madrid ile Barcelona, kozlarını İspanya Süper Kupası rövanş maçında Camp Nou Stadı’nda paylaştı.

İki takım arasındaki ilk maç Real Madrid’in sahası Santiago Bernabeu Stadı’nda yapılmış ve ortaya 2-2′lik beraberlik çıkmıştı.

Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2  Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle

Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2  Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle

Ev sahibi Barcelona, sahasındaki rövanş maçına ilk maçtaki kadrosundan değişik bir 11′le çıktı. Deplasmandaki mücadelede 11′de yer almayan Piqué, Busquets, Xavi ve Pedro forma şansı bulurlarken; Sanchez yedeğe çekildi. Barça’nın yeni transferi Fabreas da yedekler arasındaki yerini aldı.

Konuk Real Madrid’de ise ilk maçtaki 11′den sadece 1 değişiklik yapıldı. Teknik direktör Jose Mourinho, Marcelo’nun yerine Coentrao’yu sahaya sürmeyi tercih etti.

::MAÇTAN DAKİKALAR::
2′ Maça hızlı başlayan Real Madrid, ilk tehlikeyi yaratan takım oldu. Ronaldo’nun ceza sahası dışından sert şutu Valdes’ten döndü. Dönen topu defans uzaklaştırdı.

15′ Messi’nin orta sahadan defansın arkasına gönderdiği harika ara pasta Iniesta topla buluştu. İspanyol oyuncu, meşin yuvarlağı açıyı kapamaya gelen Casillas’ın üstünden aşırtarak takımını öne geçiren isim oldu..

20′ Ve Real Madrid beraberlik golünü Ronaldo ile buldu. Mesut’un sağ köşeden kullandığı korner atışında defasın uzaklaştıramadığı top Pepe’nin önünde kaldı. Pepe’nin sol çaprazdan çektiği şuta ayak koyan Portekizli yıldız, dört Barcelonalı oyuncunun arasından topu filelere gönderdi.

22’ Pedro’nun sağ çaprazdan klas vuruşunu Casillas çok güzel kurtardı ve topu kornere çeldi.

25’ Benzema’nın sağ çaprazdan sert şutu yan ağlarda kaldı.

27’ Khedira’nın pasıyla hareketlenen Ronaldo’nun ceza sahası dışından çektiği sert şut Valdes’e de çarpıp üst direkten döndü, boşta kalan topa vurmak isteyen Benzema’dan önce Alves araya girerek tehlikeyi önledi.

28’ Khedira, Busquets’e yaptığı sert hareket sonrası hakemden sarı kart gördü..

30’ Real Madrid Mesut ile gole çok yaklaştı. Benzema’nın sol çaprazdan pasında Mesut topla buluştu. Genç oyuncunun yerden şutunu Valdes son anda kornere çeldi..

35’ Messi rakiplerinden sıyrıldı ve pasını defansın arkasına sarkan Villa’ya gönderdi ancak İspanyol golcüden önce Casillas, topu kontrol ederek tehlikeye izin vermedi..

37’ Iniesta’nın pasında Messi, iki Realli oyuncuyu peşine takarak ceza sahasına girdi. Arjantinli yıldızın vuruşunu Casillas ayaklarıyla çıkardı ve mutlak bir tehlikeyi uzaklaştırdı.

42’ Xavi, Coentrao’ya yaptığı hareket sonrası maçın hakeminden sarı kart gördü..

45’ Barcelona tıpkı ilk maçta olduğu gibi Arjantinli’si Messi ile tekrar öne geçti. Sol köşeden kullanılan serbest vuruşta defansın uzaklaştırmak istediği top Messi’nin önünde kaldı. Pique ile yaptığı mükemmel paslaşma sonucunda altıpasta boş kalan Messi, Casillas’ın üzerinden topu ağlara gönderdi.

45+1 Oldukça heyecanlı ve zevkli geçen karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi..

Real Madrid’de ikinci yarıda Khedira’nın yerine Marcelo oyuna girdi..

54’ Marcelo hava topuna çıkarken Messi’ye vurdu. Ve sonrasında ortalık karıştı. Bu pozisyon sonrasında Marcelo, Mascherano ve Ronaldo hakemden sarı kart gördü..

56’ Marcelo’nın ortasında Ramos’un vuruşu üstten auta gitti.

62’ Messi, Pepe’den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Ve Potekizli oyuncu hakemden sarı kartı gördü.

63’ Xavi’nin sağ kanattan ortasında Villa’nın kafa vuruşu üstten auta gitti..
63’ Di Maria’nın yerine Hugain girdi.

66’ Iniesta’nın pasında Messi ceza sahasına girdi. Arjantinli golcünün vuruşunu Casillas kornere çeldi..

71’ Mesut’un sağ köşeden kullandığı korner atışında Ramos’un penaltı noktası üzerinden kafa vuruşu yandan auta gitti.

74’ Barcelona’da Villa’nın yerine Adriano oyuna dahil oldu.

75’ Bu dakikalarda oyun sertleşti. Abidal’ın Alonso’ya yaptığı hareket sonrası hakem faul düdüğünü çaldı.

76’ Marcelo’nun sol kanattan yaptığı ortada Hugain topa vuramadı ve pozisyonun devamında Ramos, Adriano’ya faul yaptı ve hakemden sarı kart gördü..

78’ Marcelo’nun pasında Hugain topla buluştu ancak yan hakemin bayrağı havaya kalktı.

78’ Real Madrid’de Mesut oyundan çıktı ve yerine Kaka girdi.

82’ Real Madrid Benzema ile beraberliği yakaladı. Alonso’nun sol köşeden kullandığı korner atışında Benzema’nın vuruşu Valdes’ten döndü. Dönen topaa Pepe’nin kafa vuruşunu Benzema tamamlayarak topu ağlara gönderdi.

82’ Golü yiyen Barcelona’da yeni transfer Fabregas oyuna girdi.

88′ Maçın yıldızlarından Messi, Barcelona’yı öne geçirdi. Fabregas’ın pasıyla sağdan kaçan Adriano’nun ortasına altıpasın gerisinden bekletmeden çok şı vuran Arjantinli yıldız, takımını öne geçirirken, maçtaki ikinci golüne imza attı.

90+1′ Ceza sahasına giren Messi’nin vuruşudna Casillas 4. gole izin vermedi.

90+4′ Maçın son saniyelerinde ortalık karıştı. Fabregas’a çok sert giren Marcelo, doğrudan kırmızı kart görünce iki devin teknik kurmayları ve oyuncuları birbirlerine girdi. Yaşanan gerginlikte yumruklar da konuşurken, oyundan çıkan Mesut Özil de kırmızı kartla cezalandırıldı. Higuain, yedek kaleci Pinto’nun boğazına yapıştı. Mourinho, Guardiola’nın yardımcısına bir hareket yapınca, yardımcı da Mourinho’ya vurma girişiminde bulundu. Barça’da da Villa kırmızı kart gördü.

90+8′ Ve müthiş mücadelenin son düdüğü geldi. Real Madrid’i 3-2 deviren Barcelona, toplamda rakibine 5-4′lük üstünlük sağladı ve kupaya uzandı.

BARCELONA’DAN PEŞ PEŞE 3. ZAFER
İki ayaklı Süper Kupa “El Clasico”ları sonucu kupayı müzesine götüren Barcelona, peş peşe 3. kez mutlu sona ulaşırken; bu alanda Real Madrid’i yakaladı. Başkent ekibi daha önce 1988, 89 ve 90 sezonlarında peş peşe 3. kez kupa sevinci yaşamıştı.

BARCELONA’DAN 10. KUPA
İspanya Süper Kupası’nı daha önce 9 kez kazanan Barcelona, kupa sayısını 10′a çıkarırken, 8 kupası bulunan ve Barça’yı yakalayamayan Real Madrid ise 2008′den bu yana kupaya hasret kaldı.

BARCELONA’DAN BİR İLK
Bu zamana kadar ezeli rakibi Real Madrid’le yaptığı 4 Süper Kupayı’da kaybeden Barcelona, şeytanın bacağını kırdı. 1988, 1990, 1993 ve 1997 yıllarında rakibine boyun eğen Katalan devinin yüzü ilk kez güldü.

14 SENE SONRA GELEN RÖVANŞ
İki ezeli rakip en son Süper Kupa “El Clasico”sunda en son 1997 yılında karşı karşıya gelmiş ve kupayı müzesine götüren takım Real olmuştu. Barcelona 14 sene sonra yapılan rövanşı almış oldu.

“EL CLASİCO” GOLCÜSÜ MESSİ TARİHE GEÇTİ
Real Madrid’i rövanşta da boş geçmeyen Barcelona’nın yıldızı Messi, “El Clasico”lar’da en çok gol atan oyuncular sıralamasında; Başkent ekibinin efsane ismi Raul’u geride bıraktı. Messi gol sayısını 12′ye çıkarttığı ve Raul’un 11 gollük rekorunu kırıp tarihe geçti.

Yazar admin


Barcelona real madrid süper kupa rövanşı (2)barcelona real madrid 3-2 kanal d izle (2)3-2 bar (1)fabregas\ın oyuna girmesi (1)kanal d bacelona real madrid 3-2 (1)kupa rövanş barse (1)madrıd barselona kupa kimin (1)messi penalti vurusu (1)messinin süper kupa golü (1)real madridin kupaları (1)ronaldo süper kupa rövansında vurdugu sut (1)süper kupa golleri barcelona (1)süper kupa son maçı 3-2 (1)barcelona real madrid super kupa rovans (1)barcelona real madrid süper kupa kırmızı kartlar (1)barca 3 madrid 2 (1)Barca madrıd super kupa rövanş (1)Barcelona - Real Madrid 3-2 kanal d izle (1)barcelona 3 real madrid 2 golleri atan isimler (1)barcelona 3 real madrid 2 son dakikalar (1) Yayınlanan Kategoriler Featured, Spor Etiketler :Barcelona 3-2 Real Madrid, Barcelona 3–2 Real Madrid, Barcelona Real Madrid'i 3-2 mağlup, Cristiano Ronaldo, el clasico, Iniesta, İspanya Kupası Şampiyonu Barcelano, Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2 Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle Haberi, Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2 Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle Haberleri, Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2 Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle Hakkında, Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2 Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle On Haberleri, Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2 Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle Son Dakika, Lionel Messi, MESSİ TARİHE GEÇTİ, Nou Camp Stadı, Real Madrid ile Barcelona

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar tayfun çimen in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"BİRİ BİZİ DURDURSUN YAHU!!!…"gökhan gül in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"ben başvurdum ama cvp bekliyorum nereden bir yanıt alabilirim çok is…"sait in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"arkadaslar sonuçları bulamıyorum eger bilen varsa lütfen banada söyleyin fe…"mehmet aktaş in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"öncelikle selam arkadaslar ya bu nasıl bi iş 3 günden beri merkez komutanlı…"yaşar in Torba Yasa’da Bağ-Kur’luya Erken Emeklilik Fırsatı
"iyi günler benim 1986 sigortam var bakur olarak ödeme yapıyorum üç…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar Son Makaleler Barcelona 3-2 Real Madrid Kupa Maçı Özeti- Golleri İzle’Avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz’Barcelona 3–2 Real Madrid Süper Kupa Rövanşı Golleri İzleKupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2 Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzleSahurda İnternet Trafiği ArttıTürk savaş uçakları Kandil’i bombalıyor Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookgalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebKurtlar Vadisi PusumemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKÖSYMİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder