Barcelona 3-2 Real Madrid Kupa Maçı Özeti- Golleri İzle

Barcelona Real Madrid maçı özeti. Barcelona Real Madrid 3-2  2011 maç özeti golleri izle. Barcelona Real Madrid süper kupa maçı özeti. Barcelona 3 Real Madrid 2 maçı özeti. Barcelona Real Madrid 3-2 17 Ağustos 2011 maç özeti golleri izle. Barcelona Real Madrid süper kupa maçı özeti. Barcelona Real Madrid 3-2 maçı özeti. Barcelona Real Madrid 3-2 17 Ağustos 2011 maç özeti golleri izle. Barcelona Real Madrid süper kupa 2011 maçı özeti

İspanya Süper Kupa Finali rövanş maçında Barcelona ile Real Madrid Camp Nou’da karşı karşıya geldi. 2-2’nin rövanşında Barça 3-2 kazanarak kupanın sahibi oldu.

İspanya Süper Kupası rövanş karşılaşmasında Barcelona Real Madrid’i 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Nou Camp Stadı’nda oynanan karşılaşmada Barcelona’ya galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Andres Iniesta ile 45. ve 88. dakikalarda Lionel Messi kaydederken, Real Madrid’in gollerini ise mücadelenin 20. dakikasında Cristiano Ronaldo ile 82. dakikada Karim Benzema kaydetti.

İlk maçı 2-2 sona eren mücadeleye Barcelona takımı ev sahibi olmanın avantajı ile etkili başlayan taraf olurken, aradığı karşılaşmanın ilk çeyreğinde bularak etkili oyuncunun sonucunu aldı.

Mücadelenin 15. dakikasında gelişen Barcelona atağında Lionel Messi Andres Iniesta’ya harika bir ara pası attı. Messi’nin ara pasına iyi hareketlenen Iniesta süratle Real Madrid ceza sahasına ilerledi ve kaleci Casillas’ın sağından topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Barcelona’nın öne geçmesinin ardından rakip kaledeki ataklarını sıklaştıran Real Madrid takımı cevap vermekte gecikmedi. 20. dakikada Mesut Özil’in sağ kanattan kullandığı köşe vurusunda defanstan seken top sonucunda Barcelona ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan Karim Benzema’nın kaleye gönderdiği şuta kale ağzında dokunan Ronaldo Real Madrid takımına beraberliği getiren golü kaydetti.

Üstünlüğünü fazla koruyamayan Barcelona yediği golün ardından tekrar Madrid ekibinin kalesine hızlı ataklar ile gitmeye başladı.

Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2  Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle

Kupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2  Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzle

21. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Pedro harika bir vuruş yaparken, Real Madrid’in file bekçisi Casillas bu güzel şutu aynı güzellikte çıkarttı.

Barcelona’nın yaptığı ataklara Real Madrid takımı da cevap verirken, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun mücadelenin 26. dakikasında çektiği şut üst direkten döndü.

Real Madrid takımının belalı ismi olan Arjantinli yıldız Lionel Messi, bu karşılaşmada da Real Madrid takımına gol atmayı ihmal etmedi.

Karşılaşmanın 45. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Lionel Messi, ceza sahası içerisinde bulunan Gerard Pique ile yaptığı duvar pası sonucunda Casillas’ın sağından topu şık bir şekilde ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi ve Barcelona takımı soyunma odasına 2-1 üstün giden taraf oldu.

Maçın ikinci yarısı daha sert bir futbola sahne olurken, karşılaşmada zaman zaman sert müdahaleler yaşandı. Real Madrid beraberliği yakalamak için, Barcelona takımı ise rahatlamak için gol aradılar ve atak, hızlı bir futbol ortaya koydular.

Mücadelenin 66. dakikasında Iniesta ile başlayan Barcelona atağında, Iniesta’nın pasında topla buluşan Messi hızlı bir şekilde sol taraftan Real Madrid ceza sahası içerisine girdi ve girer girmez şutunu çekti fakat Real Madrid kalecisi Casillas gole izin vermedi.

Bu pozisyondan 5 dakika sonra Real Madrid’in sol köşeden kullandığı köşe vuruşunda Sergio Ramos’un yaptığı kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

Karşılaşmanın son dakikalara harika bir futbola sahne olurken, kupayı bir kez daha müzesine götürmek isteyen Real Madrid takımı pes etmedi ve beraberliği sağladı.

82. dakikada Real Madrid’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde yaşanan karambol sonucunda topu önünde bulan Benzema, vuruşunda topu ağlara göndererek takımına eşitliği getiren golü kaydetti 2-2.

Real Madrid’in beraberliği yakalamasının ardından maçı uzatmalara götürmek istemeyen Barcelona takımında sahneye yine harika çocuk Lionel Messi çıktı.

88. dakikada gelişen Barcelona atağında Adriano’nun sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde çok düzgün bir şekilde vuruş yapan Lionel Messi takımını tekrar öne geçiren isim oldu ve Katalan ekibine galibiyeti getirdi.

FABREGAS SİFTAH YAPTI

Barcelona’nın Arsenal’den yeni transfer ettiği Cesc Fabregas, Barcelona forması altındaki ilk resmi karşılaşmasını Real Madrid derbisinde oynadı. Mücadeleye yedekler arasında başlayan Cesc Fabregas, teknik direktör Pep Guardiola tarafından mücadelenin 82. dakikasında Pedro’nun yerine oyuna dahil edildi.

REAL MADRİD İLK KEZ KAYBETTİ

Tarihinde Barcelona’ya karşı hiç Süper Kupa finali kaybetmeyen Real Madrid takımı, rakibine karşı ilk finali bu karşılaşma sonucunda kaybetmiş oldu.

Tarihinde ilk kez 3. kez üst üste kupayı müzesine götürme şansını yakalayan Real Madrid takımı, Barcelona’ya kaybetmesi sonucu bu amacına ulaşamazken, Barcelona takımı ise rakibinin Süper Kupa’daki hegemonyasına son vermiş oldu. İki ekip Süper Kupa finalinde daha önce 4 kez karşı karşıya gelmiş ve bu karşılaşmalarda gülen taraf Real Madrid olmuştu.

İki rakip Süper Kupa’da en son 1997 yılında karşı karşıya gelmişler ve Real Madrid 2-1 ve 4-1′lik skorlar ile mutlu sona ulaşan taraf olmuştu. Real Madrid takımı Süper Kupayı en son 2008 yılında, Barcelona ise geçen sezon kazanmıştı. Barcelona takımı bu sonucun ardından kupayı üst üste 3. kez müzesine götürmüş oldu.

EZELİ REKABETTE DURUM 86-85

Ezeli rekabette iki takım ilk olarak 13 mayıs 1902 tarihinde karşı karşıya gelirken, 100 yıl içerisinde toplamda 214 tane resmi maç oynandı. Oynanan karşılaşmada Real Madrid rakibini 86 kez yenerken, Barcelona ise Madrid ekibi karşısında 85 galibiyet aldı. Öte yandan Barcelona takımı sahasında Real Madrid takımına en son olarak 2007 yılında mağlup olmuştu.

SON DAKİKALARDA GERGİNLİK

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında istenmeyen görüntüler yaşandı. Mücadelenin 90+5. dakikasında Marcelona’nun kırmızı kart görmesi sonucu ortalık bir anda karışırken, yedek kulübeleri de dahil olmak üzere her iki takımın oyuncular tartışmaya başladılar. Bu tartışma yaklaşık 3 dakika sürerken araya giren kişiler her iki takım oyuncularını da sakinleştirdiler.

Takimlarin sahaya çiktigi ilk 11′ler;

BARCELONA

1-Valdes
22-Abidal
2-Dani Alves
3-Pique
14-Mascherano
8-Iniesta
6-Xavi
16-Busquets(85. dakika Keita)
10-Messi
7-Villa(73. dakika Adriano)
17-Pedro(82. dakika Fabregas)

REAL MADRİD

1-Casillas
4-Sergio Ramos
2-Ricardo Carvalho
3-Pepe
15-Coentrao
14-Xavi Alonso
10-Mesut Özil(78. dakika Kaka)
6-Khedira(45. dakika Marcelo)
22-Di Maria(64. dakika Higuain)
7-Ronaldo
9-Benzema

18 Ağustos 2011 Barcelona 3-2 golleri özeti izle,18 Ağustos 2011 Barcelona golleri video izle,18 ağustos 2011 Barcelona Real Madrid Süper kupa maçı golleri,18 ağustos 2011 Barcelona-Real Madrid maçı golleri özeti video,18 ağustos 2011 Barcelona-Real Madrid maçın geniş özeti video izle,18 ağustos 2011 Barcelona-Real Madrid maçın golleri video izle,18 Ağustos Barcelona Real Madrid golleri özeti,18 ağustos Barcelona Real Madrid maçı özeti golleri videosu,18.08.2011 Barcelona maçı golleri izle,18.08.2011 Barcelona maçı golleri özeti izle,18.08.2011 Barcelona Real Madrid maçı golleri özeti video,3-2 18 Ağustos golleri izle,3-2 golleri izle,:3 :2 golleri izle 18 Ağustos,Barcelona – Real Madrid 18 ağustos 2011,Barcelona – Real Madrid 18.08.2011 Süper kupa maçı,Barcelona – Real Madrid maç sonucu,Barcelona – Real Madrid maçını hangi takım kazandı,Barcelona 3-2 18 Ağustos izle,Barcelona 3-2 golleri izle 18 Ağustos,Barcelona 3-2 gollerini izle,Barcelona 3-2 izle,Barcelona 3-2 Real Madrid maçının golleri özeti video izle 18 Ağustos 2011,Barcelona Real Madrid canlı izle,Barcelona Real Madrid maç videosu,Barcelona Real Madrid maçı golleri 18 ağustos 2011,Barcelona Real Madrid maçı golleri 18.08.2011,Barcelona Real Madrid maçı kaç kaç bitti,Barcelona Real Madrid maçı skoru,Barcelona Real Madrid maçında golleri kimler attı,Barcelona Real Madrid maçını canlı izle,Barcelona Real Madrid maçının golleri video izle,Barcelona Real Madrid naklen izle,Barcelona Real Madrid özet görüntüler,Barcelona Real Madrid özeti golleri video izle,barcelona Real Madrid Süper kupa maçı golleri özeti video,barcelona süper kupa finali izle,Barcelona:3 :2 Barcelona gollerini izle,Süper kupa 18 ağustos 2011 Barcelona – Real Madrid maçı golleri,Süper kupa Barcelona Real Madrid maç gollerini izle 18.08.2011,Süper kupa Barcelona Real Madrid maçı golleri özeti video,süper kupa finali izle

Yazar admin


barcelona 3 real madrid 2 90 dk izle (2)18 08 2011 süper kupa finali izle (1)barcelona real madrid 17 august maçını 90 dk izle (1)ispanya kupası yorum (1)süper kupa finali 2011 90 dk izle (1) Yayınlanan Kategoriler Genel Etiketler :18.08.2011 barcelona 3-2 realmadrid macını izle seyret, 18.08.2011 barcelona 3-2 realmadrid macının gollerini izle, Barcelona 3-2 Real Madrid, barcelona 3-2 realmadrid macı özet, barcelona 3-2 realmadrid macını izle, Barcelona 3–2 Real Madrid, Barcelona Real Madrid'i 3-2 mağlup, Cristiano Ronaldo, el clasico, Iniesta, İspanya Kupası Şampiyonu Barcelano, Lionel Messi, MESSİ TARİHE GEÇTİ, Nou Camp Stadı, Real Madrid ile Barcelona

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar tayfun çimen in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"BİRİ BİZİ DURDURSUN YAHU!!!…"gökhan gül in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"ben başvurdum ama cvp bekliyorum nereden bir yanıt alabilirim çok is…"sait in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"arkadaslar sonuçları bulamıyorum eger bilen varsa lütfen banada söyleyin fe…"mehmet aktaş in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"öncelikle selam arkadaslar ya bu nasıl bi iş 3 günden beri merkez komutanlı…"yaşar in Torba Yasa’da Bağ-Kur’luya Erken Emeklilik Fırsatı
"iyi günler benim 1986 sigortam var bakur olarak ödeme yapıyorum üç…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar Son Makaleler Barcelona 3-2 Real Madrid Kupa Maçı Özeti- Golleri İzle’Avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz’Barcelona 3–2 Real Madrid Süper Kupa Rövanşı Golleri İzleKupa Şampiyonu Barcelona (Barcelona 3-2 Real Madrid ) Süper Kupa Final Maçı İzleSahurda İnternet Trafiği ArttıTürk savaş uçakları Kandil’i bombalıyor Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookgalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebKurtlar Vadisi PusumemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKÖSYMİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder