7.sınıf sbs yerleştirme sonuçları açıklandı

MEB SBS 7.sınıf sonuçları 2011 burada! MEB SBS 7. sınıf sınav sonuçları MEB ile eş zamanlı olarak sitemizde. 7. sınıf sonuçları sorgulama linki. SBS 7. sınıf sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? SBS sonuçları 5 Ağustos’ta.

MEB SBS 7.sınıf sonuçları 2011 burada! MEB SBS 7. sınıf sınav sonuçları MEB ile eş zamanlı olarak sitemizde. 7. sınıf sonuçları sorgulama linki. SBS 7. sınıf sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? SBS sonuçları 5 Ağustos’ta. MEB SBS sonuçlarını resmi sitesi www.meb.gov.tr ‘den yayınlayacak.

İlköğretim 7. sınıf öğrencileri için son kez düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları yarın açıklanacak.

SBS, 5 Haziran 2011 tarihinde 1 milyon 97 bin 503 ilköğretim 7. sınıf öğrencisinin katılımıyla gerçekleşmişti.

Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek olup sonuçlar “http://www.meb.gov.tr” ile “http://oges.meb.gov.tr” adreslerinde ve eş zamanlı olarak sitemizden açıklanacak.

Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı’na (PYBS) başvuran ilköğretim 7. sınıf öğrencileri ayrı bir sınava girmediği için bu adayların PYBS sonuçları ise girdikleri SBS sonucuna göre hesaplanacak.

7. SINIF SBS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlköğretim 7. sınıf öğrencileri için son kez düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları 5 Ağustos Cuma günü açıklanacak.SBS, 5 Haziran 2011 tarihinde 1 milyon 97 bin 503 ilköğretim 7. sınıf öğrencisinin katılımıyla gerçekleşmişti.Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek olup sonuçlar “http://www.meb.gov.tr” ile “http://oges.meb.gov.tr” adreslerinde yayımlanacak.

Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı’na (PYBS) başvuran ilköğretim 7. sınıf öğrencileri ayrı bir sınava girmediği için bu adayların PYBS sonuçları ise girdikleri SBS sonucuna göre hesaplanacak.Adana’nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Özel Burç Ceyhan İlköğretim Okulu yerleştirmede yüzde 100 başarı gösterdi. 8.sınıf SBS yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 100 başarı gösteren Özel Ceyhan Burç İlköğretim Okulu ilçenin eğitim kalitesine büyük katkı sağlamış oldu.

8. sınıf öğrencisi Fatma Yıldız ise SBS sorularının tamamını doğru cevaplayarak, 500 tam puan aldı. Okulun öğrencilerinden Furkan Manga ise Ceyhan birincisi, Adana altıncısı oldu. Bu arada SBS 2011 yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl, fen lisesine9, Sosyal Bilimler lisesine 1, Anadolu Öğretmen lisesine 4, Anadolu lisesine 12, Anadolu meslek liselerine 3 öğrenci yerleşti.

Buna göre bu yıl Burç Ceyhan’dan mezun olan 29 öğrenci girmiş oldukları seviye belirleme sınavını kazanarak yerleştirmede yüzde 100 başarı göstermiş oldu. Özel Burç Ceyhan İlköğretim Okulu Müdürü Saim Uyanık, 6 yıldır ilçede eğitim alanında hizmet veren okulun adının hep başarı ile anılmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yüzde 100 kazandırma ve yerleştirme başarısıyla Ceyhan’ın eğitim kalitesine katkı sağladıklarını ifade eden Uyanık, ”6 yıldır tüm sınıflarda ferdi ve kitlesel başarı ve puan ortalamasında ilçe birincisiyiz. Bu elde edilen başarı rastgele olmadı.

Okul öğretmenlerinin planlı çalışmaları ve mesai mefhumu tanımadan öğrencileri ile ilgilendiler. Öğretmenlerimiz, hafta içi ve hafta sonu kitap okuma ve birçok dokümanlarla soru çözmeleri bu başarıyı getirdi. Öğrencilerimiz neticesinde sınavda göstermiş oldukları performansla ilçemizin yüz akı oldular. ” dedi.

Özellikle sınav yaklaştığında yoğunlaştırılmış etütlerle takviye kurslar oluşturduklarını anlatan Uyanık, “Burada öğrencilerimizi sınava motive ederek çalışmalarımızı sürdürdük. Öğrencilerimiz de bunun neticesinde sınavda göstermiş oldukları performansla hem kendileri başarılı oldu, hemde okul olarak emeğimizin karşılığını gördük. Bu yıl mezun olan ve sınavlarda çeşitli liselere girmeye hak kazanan 29 öğrencinin 9’u fen liselerine gidecek.” diye konuştu.

Yazar admin


2011 sbs tercih sonuçları (1) Yayınlanan Kategoriler Eğitim Etiketler :7. SINIF SBS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ, 7. sınıf sınav sonuçları MEB, 7. sınıf sonuçları sorgulama, 7.sınıf sbs yerleştirme sonuçları açıklandı, ilköğretim 7. sınıf öğrencileri, Neler, Sbs, SBS 7. sınıf sınav sonuçları, SBS 7.sınıf sonuçları, sbs yerleştirme, Sınav Sonuç Belgesi, Sonuçlar, Yapılacak, Yerleştirme

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar ismail hakkı palamutcu in 2011 Kosgeb Kredileri, İş Kurana Kredi, Üstelik Yarısı Hibe Olacak
"Sayın Bakanın KOSGEB strateji ve eylem planı gayet güzel.Ancak KOSGEB dene…"ERHAN GEZER in Sözleşmeli Er Başvuru Şartları ve Başvuru Formu
"SLM İYİ AKSAMLAR BEN ERHAN GEZER 87/1 ASKERLİGİMİ YAPTIM 24 YASINDAYIM ANKA…"UYANIK in Trafik cezalarına sürpriz af geldi
"bencede tarih olayı sıkıntı ben yeni ceza işledim ne olacak. kanun gelmiş …"Hasan Özcan in 2011 Yılında Emekliye %20 Zam Müjdesi
"Ne olacak bu emeklinin hali.Artık dışa çıkamaz olduk.Hanı torba yasasında…"Ugur in Google+ Neleri Değiştirebilir?
"teşekkürler.…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kayseri Toki Kura Çekilişi Sonuçları Son Makaleler E-okul Lise kayıtları E kayıt -2011 E okul-E kayıt – Lise kayıtları 2011Üniversite için tercih süresi uzatlımayacakGalatasaray’ı zora sokacak dosyaYaş kararları 2011Yüksek Askeri Şura 2011 Atama Sonuçları7.sınıf sbs yerleştirme sonuçları açıklandı Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookFenerbahçegalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasa ne zaman çıkacaktorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder