Türk Hava Yolları Personel Alımı 2011


Türk Hava Yolları (THY) Personel alımları ve iş başvurusu hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşın. THY 2011 yılında yeni pilot, kabin memuru ve hostesler alacaktır. 2011 THY iş başvurusu yaparak yeni bir kariyer dünyasına ilk adımı atın.www.efsaneblog.net 2011 Türk hava yolları eleman alımı, iş ilanlarına nasıl ulaşabileceğinizi ve iş başvuru formunu nasıl dolduracağınızı bilmiyorsanız

THY’nin hazırladığı insan kaynakları sayfasında yer alan bilgi formlarını kullanabilirsiniz.

Türk Hava yolları yeni pilot alımları yaparak aldığı yeni uçaklarda ki seferleri eksizsiz tamamlamak ve dünya çapında bir hizmet kalitesi için uzman kabin memurları ve hostelere ihtiyaç duymaktadır.

THY insan kaynakları açıklaması:

Bir ilgi olarak başlayan havacılık, Türk Hava Yolları’nda tüm çalışanlarımız için, kısa zamanda bir tutkuya dönüşmektedir. Bünyemizde yer alan otuza yakın faaliyet alanında bu tutku yaşatılmaktadır.

Türk Hava Yolları geleceğini kendisinde çizmeyi düşünenler için, birbirinden farklı pek çok uzmanlık alanı ile zengin bir kurum yapısına ve insan kaynağına sahiptir. Zincirin halkalarını oluşturan faaliyet alanlarımızın tümü, birbiri ile entegre ve koordinasyon içinde çalışmaktadır. Kuruluşa bağlılık ve etkin takım çalışması, çalışanlarımız arasında en baskın ortak değerlerdir. Çalışanlarımızın kişisel hedefleri ve paylaştıkları değerlerin, her zaman Ortaklığımız’ın hedefleri ve kültürü ile uyum içinde olmasına özenİnsan Kaynakları gösterilmektedir.

Sizde Türk Hava Yollarında çalışmak istiyorsanız Türk hava yolları personel ailesine katılarak hemen iş başvurusunu yapınız.


0 yorum:

Yorum Gönder