Tatile Çıkacaklara Öneriler

Tatile çıkmadan önce en yorucu olan şey valiz hazırlamaktır. Bazen bütün dolapları boşalttığımızı ancak yanımıza almadığımız birçok kıyafeti tatil dönüşünde kullanmadığımızı görürüz.

Tatilde hem şık olmak hem de pratik valiz hazırlamak istiyorsanız işte size önerilerim. Valiz hazırlarken birçok renk tonunu değil birbirine yakın renk tonlarındaki kıyafetleri tercih etmeniz, sizi yanınızda birçok ayakabı ve çanta taşımaktan kurtaracaktır. Jean şortlar veya şort tulumlar, tatilde gündüz flip floplarınızla gece ise platformlu ayakkabılarınızla şık olmanızı sağlayacaktır. Tatilde günün büyük bölümünü havuz veya deniz kenarında geçiririz. Rengarenk bikini veya mayolardan az yer kapladığı için dilediğiniz kadar yanınıza alabilirsiniz.

Plaj şıklığınızı, hoş bir gömlek veya kaftanla ve buna uygun çantayla tamamlayabilirsiniz. Plaj çantanızda saç fırçanız, güneş koruyucunuz ile saçlarınızın klor ve güneşten zarar görmesini engelleyen spreylerden mutlaka bulundurun.

Bu yıl rengarenk ojeler çok moda. Yanınızda bir kaç ton bulundurmanızı tavsiye ederim. Tatilde hem güneşten korunmak hem de şık olmak için, valizinize şapka koymayı unutmayın. Özellikle fiyonk detaylılar çok moda.
Yanınıza mutlaka birkaç renk ve modelde tişört alın. Valizinizde mutlaka ağrı kesici, güneş yanıklarına karşı after sun kremlerden bulundurun.
Aksam.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder