Şike Soruşturmasında Flaş Gelişme

Şike Soruşturmasında 6 Önemli İsim Daha İfadeye Çağrıldı.

Serdar Adalı, Yılmaz Vural, Rıza Çalımbay, Sinan Engin, İbrahim Akın, Tayfur Havuççu futbolda şike soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldı.

Şike soruşturması kapsamında ikinci dalgada Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile eski TFF Başkanı Mahmut Özgener’in de ara aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltında bulunuyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu da ifadeye çağrıldı.

Şike soruşturması kapsamında 22 kişi şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Bu isimlerdin 7′si emniyette tutuluyor. Emniyette bulunan isimler şunlar: Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski TFF Başkanı Mahmut Özgener, futbolcu Serdar Kulbilge, Mehmet Levent Kızıl, Mümtaz Karakaya, Ufuk Özerten ve Zeki Mazlum.

Diğer 15 kişi ise polis aracılığıyla şüpheli olarak ifadeye çağrıldı. Bu isimler arasında Serdal Adalı, Sinan Engin, Rıza Çalımbay, Tayfur Havutçu, Yılmaz Vural ve İbrahim Akın da yer alıyor. Emniyet yetkililerinin, yurtdışı kampında olan Havutçu ve Akın’a telefonla ulaştığı ve ifade vermeleri gerektiğini bildirdiği belirtildi.

İfadeye çağrılanların gelmemeleri durumunda haklarında yakalama emri çıkarılacağı kaydedildi.

0 yorum:

Yorum Gönder