Moskovalı Kızlar, Türk ve Alman Koca Tercih Ediyor

Moskovalı Kızların Eş Tercihinde Alman ve Türk Erkekler Öne Çıkıyor. Geçen Yıl Moskova’daki Yabancı Damat Sıralamasında Almanlar 147 Evlilikle Birinci Gelirken, Türkler İse 140 Evlilikle İkinci Oldu.

Moskovalı kızların eş tercihinde Alman ve Türk erkekler açık ara öne çıkıyor. Rusya Devlet Evlendirme Dairesi’nin yayınladığı istatistiklere göre, geçen yıl Moskova’daki yabancı damat sıralamasında Almanlar 147 evlilikle birinci gelirken, Türkler ise 140 evlilikle ikinci oldu.

Geçen yıl Rusya’nın başkenti Moskova’da yabancılarla evlilik yapan Rus kızların istatistiğini yayınlayan Devlet Evlendirme Dairesi, damat sıralamasında Alman ve Türklerin en çok tercih edilen erkekler olduğunu açıkladı. Rusya’da “ZAGS” adı verilen Evlendirme Dairesi Müdürü İrina Murovyova’nın İnterfax Ajansı’na yaptığı açıklamaya göre, geçtiğimiz yıl 12 milyon nüfusa sahip olan Moskova’da yabancılarla 1640 evlilik gerçekleşti.

Moskova’dan kız alan yabancı damat sıralamasında Almanlar 147 evlilikle birinci gelirken, ikinci sırayı 140 evlilikle Türkler takip etti. Evlenmek için Rus kızlarını tercih eden diğer yabancı ülke erkeklerinin dağılımı ise şöyle: ABD 119, İngiltere 95, Fransa 60. Rus kızlarının geçen yıl 104 yabancı ülkeden kendisine eş seçtiği de belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder