MEB 2 Temmuz Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı

 

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı! MEB Ehliyet sınav sonuçları sorgulama panelinden T.C kimlik nonuzu girerek ehliyet sonuçlarını öğrenebilirsiniz.  Ehliyet sınav sonuçları MEB (meb.gov.tr) ile birlikte eş zamanlı olarak Beyaz Gazete’den de duyuruldu. Ehliyet sınavsonuçları sürücü adayları için ilk basamak. Ehliyet sınav sonuçları sonucu başarılı olan adaylar Ehliyet sınav sonuçlarının ardından direksiyon sınavına girecekler. 2 Temmuz Ehliyet sınav sonuçları sorgulama linki ile hemen ehliyet sınav sonuçlarınızı öğrenin. İşte 2 Temmuz ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli:

EHLİYET SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI - TIKLA ÖĞREN

A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız

2 Temmuz 2011 ehliyet sınav soruları ve cevapları MEB tarafından açıklandı. Şimdi de sürücü adayları ehliyet almasını sağlayacak 2 Temmuz 2011 ehliyet sınav sonuçlarını bekleniyor. Ehliyetsınav sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizden duyurulacaktır.

Ehliyetsiz sürücünün çarptığı seyyar satıcı hayatını kaybetti.Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ehliyetsiz sürücünün çarptığı seyyar satıcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi Kamil Kara Bulvarı’nda 7 Temmuz tarihinde meydana gelen kazada, ehliyeti olmadığı öğrenilen Oğuz Karaoğlan(19) yönetimindeki 80 KB 185 plakalı otomobilin çarptığı Mustafa Doyuk(52) tedavi gördügü Osmaniye Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Kaza tespit tutanağı, alkollü ve ehliyetsiz sürücü bırakmadı.1 Nisan 2008′de hayata geçirilen ‘maddi hasarlı kazalarda sürücülerin kendi aralarında anlaşarak tutanak düzenlemesi’ni öngören uygulama, ehliyetsiz ve alkollü sürücü bırakmadı.

Ehliyeti olmayan ve alkollü bir şekilde araç kullanarak maddi hasarlı kazalara karışan sürücülerin, başkasının ehliyetini kullanarak tutanak düzenlediği belirtiliyor. Özellikle trafik polislerinin iş yükünü hafifletmek ve trafik akışının engellenmesini önlemek amacıyla yürürlüğe konulan trafik kaza tespit tutanağı uygulaması, bazı sürücüler tarafından suistimal ediliyor.

Adaylar hangi sınavlara tekrar girecek, kaç sınav hakkı bulunuyor?

Sürücü adaylarının Ehliyet sınavları için 5 sınav hakkı bulunuyor.Adaylar 5 kere teorik 5 kere de uygulama sınavına girme haklarını bitirdiğinde ise yeniden başvuru yapmaları gerekiyor. Teoriksınav yazılı, uygulamalı sınav ise direksiyon sınavı anlamına gelmektedir. Sürücü adayları ise teorik sınavda uygulanan Motor, İlkyardım, Trafik ve Çevre bilgisi testlerinden 70 puanın altında aldıkları testin sınavına girecekler. Yani başarılı oldukları bölümden tekrar teste tabi tutulmayacaklar.

Kaynak: www.beyazgazete.com

ehliyet açıklandımı 2 temmuz ehiliyet sınav sonuçları 2 temmuz ehliyet sınavı açıklandımı tikla öğren 2 temmuzda girilen ehliyet sınavı açıklandımı 2011EHLİYET SINAV SONUCU 2b temmuz ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2 temmuz cumartesi günü girilen ehliyet sınav sonucunu ögren ordu ortaş sürücü kursu 2 temmuz sınav sonucu girilen 2 temmuz ehliyet sınav sonucları 2 temmuz da girilen ehliyet sınav sonucu meb 2 temmuz ehliyet sorgulama ecemiz sürücü adaylarının ehliyet sınavı sonuçları ehliyet sınav sonuçları 02 2011 2 Temmuz 2011 Ehliyet sınav sonuçları açiklandi mi TIKLA ÖĞREN!! – MEB 2011(meb.gov.tr)) 2 temmuz 2011 de ehliyet sınavına giren sonuç öğren milli eğitim 2 temmuzsürücü adayı sınav sonuçları 2 temmuz 2011 ehlıyet sonucları acıklandımı eğitek AÇIKLANDIMI ösym ehliyet aciklandimi 2 temmuz eliyet sonuclari ehliyet sınav sonuçları 02 temmuz aÇIKLANDIMI ışık sürücü kursu 2 temmuz 2011 ehliyet sınav sonuçları açiklandi tikla öğren

Digg this! Add to del.icio.us! Stumble this! Add to Techorati! Twitter Share on Facebook! Reddit! Yahoo Messenger Yazar admin


Yayınlanan Kategoriler Eğitim Etiketler :MEB 2 Temmuz Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam Vatan Son Dakika MetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org Son Yorumlar İstanbul’un En Temiz Plajları Ve Fiyatları | Otel - Oteller ve Tatil Köyü in İstanbul’un En Temiz Plajları Ve Fiyatları
"[...] cankurtarma botu, 10 adet kurtarma jeti ve 7 adet de ”ATV” ……"Türkiye’nin ilk fantastik çocuk filminin çekimleri başladı! | Otel - Oteller ve Tatil Köyü in Türkiye’nin ilk fantastik çocuk filminin çekimleri başladı!
"[...] ok atmayı öğrettiklerini ifade etti. Sanat yaşamının ilk ……"Cimbom hedefi 12′den vurdu! | Otel - Oteller ve Tatil Köyü in Cimbom hedefi 12′den vurdu!
"[...] adam” başlıklarıyla kahraman ilan edildi. 25 yaşındaki … …"Tövbeler Tövbesi 17. Bölüm Fragmanı izle | Otel - Oteller ve Tatil Köyü in Tövbeler Tövbesi 17. Bölüm Fragmanı izle
"[...] sabırlı olması gerekmektedir. Diğer taraftan Akdağ ailesini …&#…"mustafa in Kansere Aşıyla Çare Arıyorlar
"şefika hanım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kardeşinize ve Bütün hast…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kayseri Toki Kura Çekilişi Sonuçları Son Makaleler Sıcak havada kalp krizi riski artıyorMEB 2 Temmuz Ehliyet Sınav Sonuçları AçıklandıVücudunuzu oruca böyle hazırlayın!Casus Yazılım nedir? Nasıl temizlenir?2011 DGS Soru ve Cevapları – Dikey Geçiş Sınavı17 Temmuz DGS Dikey Geçiş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookFenerbahçegalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinMuhteşem YüzyılNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleritorba yasa ne zaman çıkacaktorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Kişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder