Güneş Sonrası Cilt Bakımı

Yaz mevsiminin en güzel yanlarından biri de bol bol güneşlenmek ve bronzlaşmaktır. Güneşin olumsuz etkilerinden korunmak için süründüğünüz güneş koruyucunuzun, cildiniz için yeterli olduğuna inanıyorsanız, yanılıyorsunuz efsaneblog.net Güneş ışınları, sıcak hava ve makyaj birleşince cildimizin temizliğine normalden daha fazla özen göstermemiz gerekir. Karma ve yağlı ciltlere özel etkin çözümler sunan Noviderm Boréade serisi, yaz aylarında cildinizin ihtiyacı olan temizliği sunarak makyaj artıklarının oluşturduğu yaşlanma etkilerinden sizi kurtarıyor. Ürünün fiyatı 38 TL.

Doğal bir UV filtresi olan titanyum dioksit ile özel olarak formüle edilen Baby Blanket SPF 50+ koruyucu güneş losyonu, zaralı güneş ışınlarına karşı hassasiyeti olan bebekler ve anneler için en etkili ürünlerden biri. Suya dayanıklılığı, hipoalerjenikliği ve tahriş etmeyen yumuşak dokusu, dermatologlar ile pediatristler tarafından test edilen ürün, bebeklerin ve annesinin cildine optimum koruma sağlayarak nemlendiriyor. Ürünün fiyatı 48 TL

Nemlendirmede üstün performansı ile özellikle yaz aylarının vazgeçilmez ürünü, Bepanthol Provitamin B5 içeren formülü ile cilde derinlemesine etki ediyor ve cildi ihtiyacı olan neme kavuşturuyor. Ürünü eczanelerden 28 TL vererek alabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder