Google Plus Nedir

Google Plus, Google ‘ın yaklaşık olarak 1 yıldır uzun süredir üzerinde çalıştığı ve 28 Haziran 2011 ‘de resmen duyurduğu Sosyal Ağ servisidir.
Google ‘ın yaklaşık 7 yıldır sosyal medyaya girmeye çalışması ve hepsinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından ortaya çıkardığı bu ürün, içerisinde birçok yenilik ve teknoloji barındırıyor. www.efsaneblog.net Kısa zamandan oldukça söz ettiren Google Plus ‘a üye olmak için davet edilmeniz gerekiyor.

Facebook ‘un liderliğine dur demek isteyen Google, Plus servisi için bu sefer çok iddalı geliyor. Gelecek vadede birçok servisini Google Plus ‘a entegre edecek olan Google, bazı analistler tarafından Facebook ‘u tahtından indiremeyeceği, Bazı analistler tarafındansa tam tersi artık kullanıcıların Facebook ‘tan sıkıldığı ve yeni sosyal ağ arayışına girdiği belirtiliyor.

2011 yılında Borsada (NASDAQ) değeri oldukça düşen Google, Son zamanlarda büyük değişimlere başvuruyor ve adından sıkça söz ettiriyor.
Google Plus ‘a üye olduktan sonra, çevreler oluşturup, arkadaşlarınızı kategorize ederek ulaşmak istediğiniz arkadaş grubunuza daha hızlı ulaşabilirsiniz. Üstelik yaptığınız paylaşımları da yine sadece bu çevrelere açabilirsiniz.

Bunların dışında kamera ile Konferans Görüşmesi, İlgilendiğiniz alandaki eğlenceli içerikleri size sunması gibi birçok yeniliği içerisinde barındırıyor. Ayrıca diğer servisleriyle olan entegrasyonu ve yakın zamanda çıkardığı Plus One sayesinde Google Plus zamanla daha da gelişerek, yakın bir tarihte 1 numara olacaktır.

Google Plus’un getirdikleri yenilikler nelerdir?

Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arkadaşlarınızla videolu sohbet odalarında görüntülü olarak görüşmenizi sağlayacak olan sistem, mobil cihazlarınız ile elde ettiğiniz fotoğrafları ve videoları anında profilinizde paylaşmanızı mümkün kılacak. Çevrelerinizi belirleyerek arkadaşlarınızı farklı gruplar altında konumlarken, iş arkadaşlarınız ve ailenizle toplu konuşmalar gerçekleştirebilmenize de imkân sağlanacak.

Ayrıca sosyal ağ sitesi Plus’un arama motorunu kullanarak, güncel makalelere ve eğlenceli videolara erişiminize de imkan sunulacak.

Google Plus’a Nasıl Üye Olunur?

Google’a üye olmak için hala bir Google hesabınız yoksa almanız ya da var olan hesabınızdan giriş yapmanız yeterli olacaktır. Ancak Google Plus’a olan ilgi gerekçesiyle üyelikler bir süreliğine davetiye yöntemiyle gerçekleştirilmeye başlamıştır.


0 yorum:

Yorum Gönder