Galatasaray Unterhaching maç özeti golleri video 10 Temmuz 2011 hazırlık maçı izle

10 Temmuz 2011 Galatasaray 1-1 SpVgg Unterhaching hazırlık maçı izle özeti 10 07 2011

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki ikinci hazırlık maçında Almanya’nın SpVgg Unterhaching takımıyla karşılaştı.Maç karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi. Galatasarayın golünü 52. dakikada Kazım attı.Unterhaching ise bu gole 55. dakikada cevap verince maç 1-1 berabere sona erdi.

Galatasaray
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Tomas Ujfalusi, Servet Çetin, Hakan Balta, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Emmanuel Culio, Juan Pablo Pino, Bogdan Stancu, Milan Baros

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Almanya 3. Lig ekiplerinden Unterhaching ile karşı karşıya geldi. Mücadeled 1-1′lik eşitlikle sona erdi. 7 bin 500 seyircinin izlediği karşılaşmanın golleri Galatasaray’da 52. dakikada Kazım’dan gelirken Unterhaching’in golünü 55. dakika Niederlechner kaydetti.

Galatasaray’da Arda Turan, ikinci yarıda oyuna girdiği mücadelenin 63. dakikasında sakatlandı ve maça devam edemedi.

SELÇUK’UN GOLDE PAYI BÜYÜK…
Selçuk İnan’ın müthiş pasında, sağ kanattan bindiren Sabri ceza sahası içinde topla buluştu. Sabri’nin yerden kestiği topa Kazım ayak koydu ve topu ağlara gönderdi.

KAPTAN CEYHUN…
İlk hazırlık maçında genç oyuncularına şans veren Fatih Terim, bu karşılaşmada deneyimli isimleri sahaya sürdü. Yeni transferler Ujfalusi ve Ceyhun Gülselam da ilk 11′de sahaya çıktı.

Maç öncesinde Unterhaching’de bir sezon geçiren Ceyhun Gülselam’a eski takımı tarafından çiçek verildi. Ceyhun Gülselam kaptanlık pazubandıyla sahaya çıktı.

CEYHUN ÇIKTI, SABRİ KAPTAN…
Maça kaptan çıkan Ceyhun Gülselam, 77. dakikada oyundan alındı. Ceyhun oyundan çıkınca, kaptanlık pazubandını Sabri Sarıoğlu taktı.

Fatih Terim, son 13 dakikada üç değişikliğe gitti. Genç oyuncular Anıl ve Emre Çolak ile birlikte Çağlar oyuna dahil oldu. Stancu ve Hakan Balta kenara geldi.

SELÇUK VE ELMANDER İKİNCİ YARIDA…
Galatasaray’da ikinci yarıda Elmander, Arda, Kazım, Selçuk İnan ve Gökhan Zan oyuna girdi. Ujfalusi, Culio, Pino, Baros ve Yekta kenara geldi.

ELMANDER ÇOK YAKLAŞTI…
Galatasaray’ın İsveçli yeni yıldızı Elmander, sarı-kırmızılı formayla ilk golüne çok yaklaştı ama olmadı. Elmander’in 82. dakikada yakın mesafeden yaptığı şık kafa vuruşunu, kaleci iyi bir refleks ile kornere çeldi.

Gelen Aramalar:10 temmuz 2011 galatasaray unterhaching maçı (1)galatasaray hazırlık maçı özeti (1)galatasaray hazirlik maçin özetleri (1)galatasaray unterhaching maçı özeti (1)gs unterhaching tekrarını maçı izle (1)Unterhaching (1)

0 yorum:

Yorum Gönder