Galatasaray inter maçı canlı izle maç özeti 24 Temmuz 2011

Galatasaray inter maçı canlı izle 24 Temmuz 2011
2011-2012 Yeni sezonunda Fatih Terim ile yola devam eden Galatasaray, hazırlık döneminde güçlü bir ekip İnter ile 24 Temmuz 2011 pazar akşamı karşılaşıyor..Almanya’nın Bochum şehrindeki Rewirpower Stadion’da oynanacak. www.efsaneblog.net Galatasarayın yeni sezon öncesindeki en ciddi sınavlarından birini vereceği maç Türkiye saatiyle 19:00′da başlayacak.GS-inter maçını Saat 19.00’da başlayacak mücadele, D-Smart 82. kanalda yayın yapan Euro Futbol ekranlarından yayınlayacak

Galatasaray takımı, Twente maçının ardından bir diğer hazırlık karşılaşmasında bu akşam İtalyan devi Inter ile karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılı takımın sezon öncesindeki en ciddi sınavlarından birini vereceği karşılaşma Türkiye saatiyle 19:00′da başlayacak.

Almanya’nın Bochum şehrindeki Rewirpower Stadion’da oynanacak karşılaşmayı D-Smart platformu üzerinden Euro Futbol kanalı yayınlayacak.

Galatasaray’ın 11′i şu şekilde: Aykut, Ujfalusi, Gokhan, Servet, Hakan, Sabri, Ayhan, Selcuk, Kazim, Elmander, Arda

*Inter’ ise sahaya şu 11′le çıkacak: Castellazzi, Ranocchia, Samuel, Chivu, Nagatomo, Sneijder, Stankovic, Obi, Alvarez, Castaignos, Eto’o

Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken üst üste yapılan ciddi hazırlık maçlarıyla lige hazır hale gelmeye çalışan sarı-kırmılılar, Twente maçında olduğu gibi Inter karşısına da sakat futbolcusu olmadan çıkacak. Bir önceki hazırlık maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen kaptan Arda Turan’ın karşılaşmanın büyük bölümünde sahada olması beklenirken teknik direktör Fatih Terim’in sezon içinde oynatmayı planladığı 11′le maça başlaması tahmin ediliyor. Karşılaşma öncesinde alınan bilgilere göre maçın oynanacağı Rewirpower Stadion’da sarı kırmızılı taraftarlara ayrılan biletlerin tamamının satıldığı ve ilginin büyük olduğu belirtildi.

Öte yandan sarı kırmızılı taraftarların bu karşılaşmaya yakın ilgi göstermesinin bir başka nedeni de Juventus’tan transfer edilen Felipe Melo’nun Inter karşısında ilk kez Galatasaray formasını giyecek olması olduğu belirtiliyor.

INTER CEPHESİ

Galatasaray’ın hazırlık maçındaki rakibi Inter, sarı kırmızılı takım karşısında yeni sezonun en ciddi sınavlarından birini verecek. Gian Piero Gasperini yönetimindeki İtalyan devi, karşılaşma öncesinde 23 kişilik maç kadrosunu da açıkladı. Öte yandan Rewirpower Stadion’da oynanacak karşılaşmaya İtalyan seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği ve bu ilginin bilet satışlarına da yansıdığı öğrenildi.

İşte Inter takımının Galatasaray karşısındaki 23 kişilik maç kadrosu:

Kaleci: Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni, Francesco Bardi

Defans: Luca Caldirola, Andrea Ranocchia, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Faraoni, Matteo Bianchetti, Yuto Nagatomo, Felice Natalino

Orta saha: Dejan Stankovic, Wesley Sneijder, Ricardo Alvarez, MacDonald Mariga, Joel Obi, Lorenzo Crisetig, Sulley Muntari

Forvet: Giampaolo Pazzini, Samuel Eto’o, Goran Pandev, Luc Castaignos, Samuele Longo

Gelen Aramalar:galatasaray inter maçı izle (5)galatasaray inter izle (3)galatasaray inter hazırlık maçı sonuçu (2)canli galatasaray inter maci izle (1)gs inter maçını izle (1)gs inter izle (1)galatasaray inter macini izle canli (1)galatasaray inter maçı (1)galatasaray inter hazırlık maçı 2011 izle (1)G Saray-Inter izle (1)G Saray - Inter izle (1)gs ınter (1)

0 yorum:

Yorum Gönder