Fenerbahçe 3-4 Twente maç özeti izle golleri izle 14 Temmuz 2011

Fenerbahçe yeni sezon öncesinde Belçika’da 3’lü Turnuva kapsamında 14 Temmuz 2011 Perşembe Hollanda Ligi ikincisi Twente ile karşılaştı Twente Fenerbahçe önünde ilk yarıyı 4-1 önde kapadı.Twente golleri 3.dk 16 dk 19 dk ve 37 dk da atarken Fenerbahçenin 3 golünü de da Semih attı.Fb maçını ikinci yarıda 2 gol bularak maç 4-3 yenik kapadı
www.efsaneblog.net

Fenerbahçenin 1. golü semih

FENERBAHÇE

Mert, Orhan, Bilica, Bekir, Caner, Özer, Cristian, Selçuk, Stoch, Semih, Güiza

Fenerbahçe Yedekler: Serkan, Gökhan , Emre, Sezer, İlyas ,Mehmet ,Hasan ,Dia

Twenty 1-0 Fb

twenty 2-0 Fb

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçlü turnuvaya katılan Fenerbahçe, ilk maçında Hollanda temsilcisi Twente ile karşılaştı ve mücadeleden 4-3 mağlup ayrıldı.

Tubize Stadyumu’nda oynana mücadeleye kötü başlayan sarı lacivertli ekip ilk yirmi dakikada kalesinde gördüğü goller ile 3-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra toparlanan Fenerbahçe sahada iyi futbol sergilesede defansta yaptığı kişisel hatalar sonrası 4-0 geriye düşmekten kurtulamadı.

Forvet hattında Semih’in çabalarıyla ayakta kalmaya çalışan sarı lacivertli ekip tecrübeli futbolcunun ayağından bulduğu gol ile skoru 4-1′e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya iki takımın da durgun başlamasıyla çok fazla pozisyon olmazken dakika 70′de Cristian’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Semih güzel bir vuruşla skoru 4-2′ye getirdi.

Emre ve Gökhan Gönül’ün oyuna girmesiyle hareketlenen Fenerbahçe, üst üste geliştirdiği atakların sonucunda Semih Şentürk’ün hat-trick yapmasıyla durumu 4-3 yaptı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca Fenerbahçe ilk hazırlık maçında sahadan 4-3 yenik ayrıldı.

Fenerbahçe 16 Temmuz Cumartesi günü saat 21:00′da Standard Liege ile karşılaşacak.

YEDEKLER GÜVEN VERMEDİ

Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Fenerbahçe özellikle defans bölgesinde sorunlar yaşadı. Orhan-Bekir-Bilica-ve Caner’den oluşan defans dörtlüsünün yenilen gollerde yaptığı hatalar dikkat çekti.

Genç kaleci Mert’in ise Volkan’ın yokluğunda güven vermezken Cristian’ın başarılı performansı ön libero arayışlarını sürdüren Aykut Kocaman’ın yüzünü güldürdü.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Brüksel’de oynana karşılaşmada Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Fenerbahçeli seyirciler maç boyunca takımlarına destek verirken özellikle şike soruşturmasından cezaevine gönderilen başkan Aziz Yıldırım lehine tezahurat yaptılar.

PENALTILARI F.BAHÇE KAZANDI

Twente’nin maçı 4-3 kazanmasına rağmen karşışma sonrası takımların turnuvayı aynı gol ve aynı averajla bitirmeleri halinde şampiyonu belli etmesi amacıyla yapılan penaltı vuruşlarını ise 5-3 kazandı

Gelen Aramalar:14 temmuz 2011 fb twente maçının geniş özeti ve penaltıları (2)fener hazirlik maci golleri (1)fener twente penaltıları 14 07 2011 izle (1)fenerbahçe twente 2011 penaltıları izle (1)fenerbahçe twente goller (1)fenerbahçe\nin HAZIRLIK MAÇ golleri (1)twente-fenerbahce hazirlik macinin penalti vuruslarini izle (1)

0 yorum:

Yorum Gönder