Diyabet Ve Kolesterol Tarih Mi Oluyor?

XP S6 Diabet ve Kolesterol hastalarının umudu oldu…

Bodrum – Yalıkavak’ta kurulu İMMU-NAT firmasından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ünal VURAL,bitkisel tedavi yöntemlerinin özellikle son yüzyıl içinde belirginleşen özellikleri ile, insan organizmasına zarar vermeyen tedavi edici, hatta mucizevi etkileri ile öne çıkan seçkin tedaviler olduğunu belirtmiştir.

Dr. VURAL şunları aktardı; İnsan vücuduna doğru yerde ve miktarda kullanıldığında zarar vermeyen bir tedavi, hedef grubu için ne kadar doğru bir adres olduğunu anlamamızı sağlıyor. Örneğin; Kolesterol düşürücü olarak orta ve ileri yaş gruplarında yaygın olarak kullanılan birçok kimsayal ilaç ciddi yan etkileri oluşabilmektedir, bu etkiler kalp yetmezliği kas ağrısı ve zayıflığı ile öne çıkan ödem ve miyalji ayrıca beyindeki sinir hücrelerine yaptıkları tahribatla unutkanlık ve orientasyon bozukluğu ile kendini göstermektedir.
İMMU-NAT firmasından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ünal VURAL geliştirdikleri ekstraktlar ile hastalıkları önlemede tamamlayıcı ve destekleyici bir tedavi-koruma yapabildiklerini aktardı.

VURAL sözlerini şöyle sürdürdü; orta ve ileri yaş gruplarının kullandığı yine İMMU-NAT firması tarafından özel olarak üretilen kolesterol düşürücü ’zeytin yaprağı’ ekstraktı kolesterol ve trigliserid gibi sorunlarını doğal yollarla iyileştirebiliyor dedi.

İMMU-NAT firması tarafından birçok şifalı bitkilerinin ekstraktlarının yapıldığını vurgulayan VURAL “gerek bünyemizdeki gerekse diğer doktor çevremiz sayesinde bitki ekstraktlarının doğru kullanılması noktasında yardımcı oluyoruz” İMMU-NAT’ a ait bitki ekstaktları artık eczanelerden de temin edilebiliyor dedi.

İMMU-NAT’ın firma olarak özellikle ülkemizde birçok vatandaşımızın sorunu olan diabet, kolesterol ve trigliserid gibi birbirine çok yakın duran sorunlarının çözümüne yönelik yeni bir ürün olan XP S6’nın geliştirildiğini açıkladığını belirterek, yanetki sorunlarını ortadan kaldıran, ayrıca uzun vadede damar sertliği ve hiper tansiyon gibi hastalıkların oluşumunu engelleyen yeni ürünümüz XPS6 şimdiden uluslararası toplumun dikkatini çekmeyi başardı dedi.
Posta.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder