Bursaspor Psv Eindhoven maçı özeti golleri izle 16 Temmuz 2011

Bursaspor 1-1 Psv Eindhoven maç özeti video izle
Bursaspor, Avusturya’da hazırlandığı yeni sezonda 3. hazırlık maçında Hollanda’nın güçlü temsilcisi PSV Eindhoven ile 16 Temmuz 2011 cumartesi akşamı karşılaştı.Maça iyi başlayan Bursaspor 32. dakikada Turgay Bahadır’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ceza sahasına gelen ortayı PSV savunması uzaklaştırmakta zorlandı ve ceza sahası dışında topla buluşan Volkan Şen’in vuruşunda ise top altı pasta Turgay’ın ayağında kaldı. Tecrübeli golcü boş pozisyonda takımını öne geçirmekte zorlanmadı.

video

Maçın ikinci yarısında daha derli toplu oynayan PSV ise golü 75. dakikada buldu. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan pasta tecrübeli savunmacı İbrahim Öztürk ile kaleci Yavuz anlaşamayınca top Strootman ile Utrecht’ten transfer edilen Mertens’de kaldı. Tek dokunuşla topu Yavuz’dan kurtaran genç oyuncu skora beraberliği getiren isim oldu.Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1′lik beraberlikle sonuçlandı.

Öte yandan Bursaspor’un 32 ve 78. dakikalarda bulduğu iki gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılırken, 72. dakikadaki PSV hücumunda Strootman’ın vuruşu da direkten döndü.

Bursaspor’da sahaya kaptan olarak çıkan yıldız oyuncu Volkan Şen ise ilk devrede yaşadığı sakatlıktan sonra oyuna devam edemedi ve yerini 44. dakikada geçen sezonun devre arasında Gaziantepspor’dan transfer edilen Ahmet Arı’ya bırakmak zorunda kaldı.

Daha önce hazırlık maçlarında Steau Bükreş ve Hajduk Split’e tek golle boyun eğen Bursaspor, böylelikle üçüncü hazırlık karşılaşmasında da sahadan galip ayrılamamış oldu.


0 yorum:

Yorum Gönder