Beşiktaş 3-1 Salzburg Maçı Özeti Ve Golleri izle 12 Temmuz 2011

Beşiktaş 3-1 Salzburg Maçı Özeti Ve Golleri izle 12 Temmuz 2011

Austria Salzburg mücadelenin 9. dakikasında Pavlov ile öne geçerken Beşiktaş bu gole 44. dakikada İbrahim Toraman ile cevap verdi ve karşılaşmasının ilk yarısı bu skor ile sona erdi.İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, Guti ile 53. dakikada öne geçmeyi başarırken yeni transfer Bebe 60. dakikada attığı golle farkı ikiye taşıdı ve karşılaşma 3-1 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın golleri az sonra ekleniyor….

Salzburg kenti yakınlarındaki Leogang kasabasında sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Avusturya 3. Ligi takımlarından SV Austria Salzburg ile Zell Am See kasabasında karşılaştı. Beşiktaş’ta teknik direktör Tayfur Havutçu’nun, şike soruşturması kapsamında Türkiye’de gözaltına alınması nedeniyle yardımcı antrenör Roland Koch, takımın başında yer aldı.Beşiktaş maça, Rüştü, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Sidnei, Necip Uysal, Ernst, Fernandes, Sabrosa, Quaresma ve Almeida’dan oluşan 11 ile başladı.

İkinci yarıda Beşiktaş, İbrahim Toraman’ın dışında Cenk, Aurelio, Mustafa Pektemek, Veli, Tanju, Guti, Bebe, Hilbert, Sivok ve Holosko’nun yer aldığı kadro ile sahaya çıktı.

Maçın golleri az sonra ekleniyor

 

Gelen Aramalar:beşiktaş salzburg golleri (4)Beşiktaş 3-1 Salzburg Maçı Özeti Ve Golleri (4)beşiktaş salzburg maç özeti (3)besiktas salzburg 3-1 mac özeti izle (2)hazırlık maçları 2011 beşiktaş izlesene (2)beşiktaş salzburg maçı gollerini izle (2)salzburg beşiktaş maçı golleri (2)beşiktaşın hazırlık maçın özetini canlı izle (1)beşiktaş\ın hazırlık maçın özetini canlı izle (1)beşiktaş3 salzburg 1 maçın özeti video (1)beşiktaş3 A Salzburg 1 maçın golleri izle (1)bjk salzburg golleri (1)bjk salzburg maç özeti izle (1)12 temmuz beşiktaş 3 1 austria salzburg maçı özeti (1)bjk salzburg maçı golleri (1)bjk salzburg maçı gollerı 2011 (1)salzburg 1 beşiktaş 3 golleri (1)salzburg beşiktaş özeti (1)Salzburg-beşiktaş maçıvideosu (1)beşiktaş-salzburg 3-1 özet (1)

0 yorum:

Yorum Gönder