Vatandaşlara önemli uyarı

Vatandaşlara önemli uyarı - Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Bu seçenek site üzerinde yaptığınız değişiklikleri resetler

YenileMonday 13th JuneAna SayfaTeknolojiİletişimHayata DairSayfalarRSS BeslemeAna SayfaGenelbilgisayarDünyaEkonomiEğitiminternetKonutTürkiyeTeknolojiYaşamİstanbulDiyetOtomobilGüncelSiyasetFeaturedTorba YasaCep TelefonuDizilerSporSinemaTurizmSecim 2011KobiMagazinKanal İstanbul Ana Sayfa  »  Vatandaşlara önemli uyarı Vatandaşlara önemli uyarıEtiketler : Aman dikkat    Muğla    Tehlikeli deniz anası    Temas bölgesi    Vatandaşlara önemli uyarı    Yakıcı zehirleriTehlikeli deniz anasıyla karşılaşabilirsiniz! Aman dikkatli olun!

Marmaris Çevreciler Derneği ve Muğla Üniversitesi tarafından ortaklaşa yapılan deniz temizliği çalışmalarında tehlikeli bir denizanası türüyle karşılaşıldı. Muğla Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nuri Tarkan şunları söyledi:

“Bu türler hızla yayılıyorlar, yakın zamanda Ege’nin içlerinde de rastlanabilir. Yakıcı zehirlerini derinin altına geçiriyor ve o insanda kalp krizine, aşırı acıya neden olabiliyor. Eğer bu türün dokunduğunu tahmin ediyorsanız, dokunulan bölgeyi hemen deniz suyuyla hafifçe yıkayın. Kesinlikle tatlı su veya buz kullanılmamalı. Temas bölgesi sirke ya da yüzde 40-70’lik alkol veya amonyak ile yıkanarak ilk müdahale yapılmalı. Bunun yanında eğer iğneler kol ve bacak uçlarında ise 45-50 derecelik sıcak su ile bu bölgeler temas ettirilmeli. Acı, şişlik, kaşıntı ya da yanma devam ederse, en kısa zamanında mutlaka doktora başvurulmalı” dedi.

 

Konu İle Alakalı Yazılar:Marmaranın dibine 5 deprem izleme istasyonu500 bin cep telefonu kapatılacakTapuda SMS dönemi başlıyorKredi kartı kullanıcıları dikkat!İstanbullu taksiciler kontak kapatacakDiggGoogle BookmarksredditMixxStumbleUponTechnoratiYahoo! BuzzDesignFloatDeliciousBlinkListFurlEtiketler : Aman dikkat    Muğla    Tehlikeli deniz anası    Temas bölgesi    Vatandaşlara önemli uyarı    Yakıcı zehirleriYorum Yaz ( Türkçe gramer ve imla kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. )Cevabı iptal etmek için tıklayın.

İsim (Gerekli)

Mail (Yayınlanmayacak) (Gerekli)

Web Sitesi

XHTML: You can use these tags:

-->

-->Sponsor Bağlantıları

GüncelYeni BaşlıklarEn Çok OkunanEn Çok TartışılanVatandaşlara önemli uyarı12 Haziran Genel Seçimlerinde Nasıl Oy Kullanılır?Süpercan Oyunu Nedir? Nasıl Oynanır ? Nereden, Nasıl İndirilir ?Yoruyor şişmanlatıyor ve acıktırıyorMeyve ve sebzeleri mevsiminde tüketinDiyabet Hastalarının Tedavi İçin Hastaneye Gitmesine Gerek KalmayacakAnadolulu KOBİ’lere 500 bin euro destekFethullah Gülen New York Times’ın ManşetindeTorba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Toplam 86 kere okunduEmeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Toplam 72 kere okunduSözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Toplam 54 kere okunduMuhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Toplam 54 kere okunduErken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Toplam 50 kere okunduKayseri Toki Kura Çekilişi Sonuçları Toplam 35 kere okunduKansere Aşıyla Çare Arıyorlar Toplam 21 kere okunduK1 yetki belgesi nedir? Nasıl alınır? Toplam 17 kere okunduSon YazılarVatandaşlara önemli uyarı12 Haziran Genel Seçimlerinde Nasıl Oy Kullanılır?Süpercan Oyunu Nedir? Nasıl Oynanır ? Nereden, Nasıl İndirilir ?Yoruyor şişmanlatıyor ve acıktırıyorMeyve ve sebzeleri mevsiminde tüketinEtiketlerAnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookgalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumuSSKtokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa emekliliktorba yasa maddeleritorba yasa ne zaman çıkacaktorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığıMetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.orgPopular TagsdiyabetDiyetfacebookgalatasaraygoogleinternetKOBİkosgebMetinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumutokiTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa maddeleriTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaşamYeniİstanbulArchivesHaziran 2011Mayıs 2011Nisan 2011Mart 2011Şubat 2011Ocak 2011Aralık 2010Kasım 2010Ekim 2010Eylül 2010Ağustos 2010Temmuz 2010

Tasar�m : Deluxe Themes ve LED Leisten Ceviri ve Duzenleme :YariMekanik

Copyright © 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi. Tüm hakları saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder