Umur Talu'dan muhalefete eleştiri





14 Haziran 2011 Salı - 03:22 - Beyaz Gazete Özel Umur Talu'dan muhalefete eleştiriHabertürk Gazetesi yazarı Umur Talu “ İnsan bir kilo pirinç için de oy verebilir.” dedi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Balçiçek İlter’in hazırlayıp sunduğu Söz Sende’ye konuk olan Habertürk gazetesi yazarı Umur Talu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşmasını değerlendirdi. Başbakan Erdoğan’ın muhalif parti liderlerine yönelik “Kırdıysam özür dilerim” sözünün olumlu bir gelişme olduğunu ifade ederek “ Bu daha iyi bir şey.” dedi.

Başbakan’ın arttık olgun ve yaşlanmış olduğunu kaydeden Umur Talu “Bu aynı zamanda ben şunu bunu yaparım dediğim sorunların sorun olduğunu kabul ederim demek. Bu dönem daha yaşlanmış bir başbakan var. Sadece olgunluk değil, yaşlanmış bir başbakanımız var. Tabii hedef olarak cumhurbaşkanlık olabilir. Bu zaferleri onunla taçlandırmak isteyebilir. Bütün bunları isteyebilirsiniz ama aynı zamanda son dört yılda bu ülkeye daha çok iyilik getirmekle yüz yüzesiniz yada daha çok germek yarmak, siz galip gelseniz bile daha çok insanın acı çekmesine neden olmak gibi bir hata da yapabilirsiniz. Dolayısıyla inşallah etrafında kilerde düzgün etkilerler.” dedi.

BİR KİLO PİRİNÇ İÇİN DE OY VERİLİR
Talu, isim vermeden muhalefet de eleştiri oklarını yöneltti. Muhaliflerin gıda yardımıyla oy istenmesine eleştiri göndermesine tepki göstererek “İnsanların kendi hayatlarında bir siyasetçi ve bir siyaset yoluyla bir umut aramaları, bir çıkış aramaları kötü bir şey değil. Bunu anlamak lazım. Pirinç ve kömür meselesi de bir çirkinlikti Türkiye’de. Bir kilo pirincin önemini, yokluğunda çocuğuna verememenin acısını tatmamış insanlar, pirinç verip oy aldılar üstünden konuştular. Evet insan bir kilo içinde oy verebilir. Hayatta ki en büyük hedefi oysa. O bir kilo pirinci alabilmekse.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE


0 yorum:

Yorum Gönder