TÜSİAD Edroğan'ı tebrik ettti





14 Haziran 2011 Salı - 22:26 - Beyaz Gazete Özel TÜSİAD Edroğan'ı tebrik etttiÖzellikle seçim döneminde iktidar partisiyle karşı karşıya gelen TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve muhalefet parti liderlerini arayarak seçim sonuçlarını kutladı, yeni dönem için başarılar diledi. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, 12 Haziran Milletvekili seçimleri sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giren partilerin Genel Başkanlarını arayarak kutladığı kaydedildi.

TÜSİAD tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ümit Boyner'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi yaparak seçim sonuçlarından dolayı kutladığı ve yeni dönem için başarılar dilediği bildirildi.

Özellikle seçim döneminde Ak Parti Bursa Milletvekili Bülent Arınç’la girdiği polemik büyük tartışma konusu olurken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da seçim öncesi katıldığı bir televizyon programında TÜSAİD’ı eleştirmiş “TÜSİAD’ın doğrusu ne olduğu belli değil. Ne zaman ne yaptığı belli değil.” demişti.



0 yorum:

Yorum Gönder